AusLotto: Istoria interesantă a loteriei

Știri

2022-06-28

Narațiunea loteriei are o poveste lungă și celebrată în Australia. În ciuda acestui fapt, era AusLottoGroup de 12 ani a început abia de curând. Designul Sistemului Administrativ ALGMO este inteligent, având în vedere jucătorii de la Loto. Calitatea de membru AusLottoGroup oferă rapoarte unice, un birou de asistență personal și recomandări. Abonamentul garantează, de asemenea, câștiguri și plăți, printre alte avantaje pentru jucătorii de la loterie din întreaga lume.

AusLotto: Istoria interesantă a loteriei

australian Lotto Group operează Sistemul Administrativ ALGMO și are o facilitate comercială cu Commonwealth Bank. Furnizorului i s-a acordat permisiunea de a accepta plăți de la carduri populare de oriunde în lume, fără a avea nevoie de un număr CVV sau de un nume de cont. Acest permis se datorează aprecierii ridicate a băncilor și instituțiilor de reglementare pentru structura și managementul administrativ.

Istoria Loteriei

George Adams a inventat primul joc de loterie în 1881. Adams a plecat în Australia din Anglia la vârsta de șaisprezece ani. El lucra ca agent de bursă și brutar, printre alte locuri de muncă. În 1881, Adams, care a lucrat și ca vameș în Sydney, și-a început operațiunea de joc luând pariuri pe cai.

În 1895, Adams a ajuns în Tasmania, exact când statul a construit prima instalație hidroelectrică din lume pe râul South Esk. Statul dorea să crească această industrie cu ajutorul investițiilor private și a resurselor guvernamentale limitate. Adams a promovat guvernului tasmanian beneficiile unei loterie de stat numită Tattersalls.

Tattersalls

George Adams a înființat corporația astfel încât veniturile să meargă către familiile muncitorilor Tattersalls. Astfel, au apărut „moștenitorii lui Tattersall”, generațiile următoare moștenind o parte din veniturile companiei. Deoarece majoritatea oamenilor s-au bazat pe ziare pentru informații, punctul de vânzare natural al lui Tattersalls era magazinul de ziare local. A fost stabilită o schemă de comisioane pentru vânzarea cupoanelor Tattersall.

Tattersalls a făcut echipă cu un post de televiziune în anii 1960 pentru a difuza extragerea, supravegheată de Tattersall și de autoritățile guvernamentale. Ca atare, cupoanele furnizorului au devenit cunoscute ca tipul de jocuri de noroc acceptabil din punct de vedere social.

Tattersalls a oferit timp de peste șaptezeci de ani tasmanienilor șansa de a câștiga o bonanza care le-a schimbat viața. În același timp, furnizorul a contribuit și cu veniturile atât de necesare statului. Companiei i s-a cerut să aducă Loto la Victoria. Pe 24 iunie 1972, loteria de sâmbătă a fost lansată pe Australia continentală.

Clădirea lui Tattersall de pe St Kilda Road din Melbourne a fost construită. De asemenea, magazinele de vânzare cu amănuntul au fost create în toată Victoria. Înainte ca un jucător să poată efectua o plată, un cupon a generat o copie carbon care trebuia să fie corelată cu originalul. Pe 5 noiembrie 1979, guvernul New South Wales și-a început propriile desene de luni și miercuri.

Tragerile Loteriei Naționale

Tattersall a lansat loteria de marți în 1994 și Powerball joi în 1996. Toate statele și teritoriile au fost de acord să folosească extragerile existente în comun pentru cele cinci zile. Astfel, în Australia au fost înființate Tragerile Naționale de Loto.

Cu terminalele închiriate punctelor de vânzare, sistemul manual de reconciliere a cupoanelor a fost automatizat. De asemenea, voucherele câștigătoare trebuiau revendicate într-un timp rezonabil. În caz contrar, deținătorii trebuiau să trimită cuponul câștigător la Oficiul de Venituri de Stat al Guvernului corespunzător pentru plată.
Tattersalls a optat să devină public la Bursa de Valori din Australia în 2005. „Moștenitorii” companiei au primit apoi permisiunea să-și vândă acțiunile publicului larg.

Grupul Tatts

Tatts Group este noul nume pentru Tattersalls. Outlet-urile își sporesc vânzările la loterie de la o perioadă de licență la alta, în conformitate cu acordul de licență de 3-5 ani. Dacă o afacere nu se îmbunătățește, licența este dată unei alte companii care dorește să organizeze o loterie.

Înscrierile la loto Pick și PowerHit cresc șansele de câștig în mod semnificativ. Cu toate acestea, nu încurajează jucătorii să cheltuiască mai mulți bani. Cei patru mii de proprietari de magazine cumpără mai multe jocuri de sistem și le vând în sindicate pentru a stimula comerțul.

Punctele de desfacere formează sindicate de diferite dimensiuni pentru a răspunde emoțional circumstanțelor financiare ale pariorilor. Sindicatele sunt create pentru a crește vânzările și, astfel, câștigurile din comisioane, nu pentru a îmbunătăți șansele de câștig. Doar vânzările efectuate prin terminalul outlet-ului pot primi un comision.

Cele mai recente știri

Ghidul suprem de loterie online din 2023
2023-01-31

Ghidul suprem de loterie online din 2023

Știri