Știri

March 22, 2022

Cele mai mari bilete de loterie nerevendicate

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Loteriile sunt aici de zeci de ani, zeci de câștigători revendicând premii mari în bani. Dar apoi, unele câștiguri mari de bani au rămas nerevendicate dintr-un motiv sau altul. În această rezumat, află unele dintre cele mai mari bilete de loterie nerevendicate din istoria loto-urilor.

Cele mai mari bilete de loterie nerevendicate

1. EuroMillions - 64 de milioane de lire sterline

EuroMillions este cel mai mare jackpot din lume, dar, din păcate, unul dintre câștigători nu a reușit să-și revendice averea. Un jucător a cumpărat un bilet de la un magazin situat în zona Stevenage și Hitchin în 2012. Dar chiar și după mai multe contestații, pe site-uri de loto și chiar și o campanie de panouri publicitare, cumpărătorul de bilete nu s-a prezentat niciodată. 

Acesta rămâne cel mai mare premiu de loterie nerevendicat, iar marea întrebare este, cumpărătorul de bilete știe că are biletul câștigător sau a fost deplasat? Toate spuse și făcute, biletul a expirat, iar banii au fost cheltuiți pentru caritate. Interesant este că acest jackpot a fost câștigat cu două bilete. Din fericire, al doilea proprietar de bilet și-a revendicat premiul.

2. Powerball - 77 de milioane de dolari

Al doilea cel mai mare premiu de loterie nerevendicat implică Powerball, una dintre cele mai mari loterie din Statele Unite. Un bilet achiziționat în Georgia la o stație de camioane din Tallapoosa a câștigat 77 de milioane de dolari la o extragere din 2011. Din păcate, după 180 de zile, nimeni nu a venit să revendice premiul, așa că banii au revenit statelor participante. 

Deci, unde s-a dus cumpărătorul? Știau că au câștigat sau este un alt caz de deplasare greșită a biletului? Câștigătorul și-a pierdut biletul în orășelul cu farmec sudic, sau este încă ascuns pe undeva? Nimeni nu stie!

3. Mega Milioane - 68 de milioane de dolari

În al treilea rând, în această listă este cazul unui cumpărător de bilete din New York. Câștigătorul necunoscut a cumpărat un bilet Mega Millions la New York pentru o tragere la sorți din 2002. Chiar dacă Fritzner Bechette a venit să revendice premiul după expirarea biletului, motivul pentru care nu a revendicat premiul a fost slab. Fie că a fost adevărat sau fals, lecția rămâne, nu pierde un bilet de loterie. 

După o lungă remorcheră în sălile de judecată, s-a dovedit că Fritzner Bechette a fost o fraudă. Oficialii nu au găsit un bilet care să se potrivească cu descrierea lui, așa că a ajuns să nu aibă nimic. Câștigătorul real ar putea fi încă acolo, fără să știe că ar fi fost milionar în urmă cu două decenii.

4. SuperLotto Plus - 63 de milioane de dolari

Un alt caz bizar de loterie nerevendicată s-a întâmplat recent în 2016, când un bilet SuperLotto cumpărat în California a încasat 63 de milioane de dolari.

După expirarea celor 180 de zile, o altă fraudă, Brandy Milliner, a ieșit la iveală că el a fost câștigătorul real al loto și chiar a prezentat un bilet. La depunerea biletului, a primit chiar un mesaj de felicitare. Dar adevărul a ieșit la iveală după o analiză profundă. El nu a fost câștigătorul legitim, deoarece biletul său nu s-a egalat niciodată cu biletul câștigător!

5. Powerball - 51,7 milioane de dolari

Pe locul cinci în această listă a celor mai mari loterie nerevendicate se află un bilet de loterie Powerball cumpărat în Indiana în 2002. În valoare de 103 milioane de dolari, jackpot-ul nu a fost revendicat de cel de-al doilea câștigător, deși celălalt câștigător și-a revendicat cota în valoare de 51,7 milioane de dolari. Chiar și după difuzarea reclamelor, biletul a expirat în cele din urmă, iar un jucător norocos din Indiana a avut ghinion!

Încheierea

Cele de mai sus sunt cele mai mari bilete de loterie nerevendicate din istoria loto-urilor. O altă mențiune demnă este un bilet Mega Millions în valoare de 46 de milioane de dolari, cumpărat la New York în 2006. Așadar, care este marea lecție din această rundă - să nu pierzi niciodată un bilet de loterie și, important, să nu pierzi niciodată la extragere. 

Interesant este că unii jucători norocoși au ratat tragerea la sorți, dar au depășit totuși data de expirare a biletului. De exemplu, cumpărătorul legitim de bilet a revendicat premiul de loterie Powerball de 369,9 milioane de dolari, dar după aceea, acesta a rămas nerevendicat pentru o perioadă de timp.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri