Cele mai prestigioase loterie europene

Știri

2022-08-02

În Europa, există diverse extrageri interesante la loterie. Toată lumea poate participa la aceste jackpot-uri europene, care se laudă cu unele dintre cele mai mari și spectaculoase extrageri din lume.

Cele mai prestigioase loterie europene

Jocuri de loterie transnaționale

Aceste jocuri pot fi găsite în mai multe națiuni de pe continent. Premiile sunt de obicei mari din cauza numărului mare de concurenți. EuroMillions și EuroJackpot sunt acum singurele loterie internaționale de pe continent.

Loteria Nationala

Aceste bilete pot fi achiziționate numai în interiorul granițelor țărilor care le vând. Una dintre cele mai vechi loterie din Europa, La Primitiva, este favorită printre spanioli datorită modelului său fără șapte de jackpot.

De asemenea, Mini Loto polonez are extrageri zilnice și bilete la prețuri accesibile.

Tombole, supertrageri și extrageri speciale în Europa

Aceste trei extrageri ajută jucătorii să câștige un premiu suplimentar.

Tombole

Tombolele loteriei au loc concomitent cu extragerea principală. Ele oferă jucătorilor o șansă suplimentară de a câștiga fără a egala niciunul dintre numere. EuroMillions El Million din Spania și EuroMillions ÖsterreichBonus din Austria sunt două dintre Cele mai mari extrageri de loterie din Europa.

Super draws

Extragerile EuroMillions sunt evenimente de loterie care au loc de mai multe ori pe an. Premiul obișnuit al jackpot-ului a fost majorat la 130 de milioane de dolari.

Trageri speciale

Extragerile unice au loc în timpul sărbătorilor majore, cum ar fi Anul Nou, Crăciunul și evenimente locale precum Ziua Independenței. Acestea includ frecvent jackpot-uri crescute, tombole sau extrageri suplimentare.

În fiecare Paște, Italia găzduiește mult așteptata tombolă Pasqua. 100 de jucători norocoși pot câștiga un premiu uriaș de tombolă de 100.000 USD când joacă SuperEnalotto. Vineri, 13, loto francez își dublează jackpot-ul la 13 milioane de dolari și adaugă o tombolă.

Cele mai mari jackpot-uri de loterie din Europa

Cu șapte numere corecte, EuroMillions oferă cele mai mari plăți de jackpot continental. De obicei, premiul începe de la aproximativ 17 milioane de dolari. Premiul a atins deja un maxim de 220 de milioane de dolari. Plafonul actual al premiului este însă de 230 de milioane de dolari. Dacă fondul de premiere atinge limita maximă, recompensa va fi majorată cu 10 milioane USD, până la 250 milioane USD.

Loteria, care a început în 2004, include nouă tari europene. Extragerile au loc la Paris săptămânal, marți și vineri, la ora 20:45 CET

The SuperEnalotto este cea mai importantă loterie națională din Europa. Un record de 209 milioane de dolari a fost plătit în august 2019. Timp de peste 18 luni, premiul a fost cel mai important premiu de loterie europeană.

EuroJackpot este o loterie multinațională care a început în 2012. Jucătorii din 18 națiuni sunt eligibili să participe. Jackpot-ul săptămânal poate valora până la 120 de milioane de dolari. Extragerile au loc în fiecare marți și vineri la ora 19:00 GMT în Helsinki, Finlanda.

Câștigătorii loteriei europene

Peste șapte milioane de bilete câștigătoare au primit peste 105 milioane de dolari în premii la loterie. În octombrie 2021, un jucător online norocos din Europa de Sud-Est a câștigat un premiu de 41,3 milioane de dolari EuroMillions.

După ce a cumpărat o intrare de trei linii la EuroMillions în iulie 2019, jucătorul de loterie sud-coreean HSL a egalat un premiu de la tombola El Millón, care a făcut milionar. Jucătorul nu a fost doar primul câștigător al tombolei El Millón de la Loterie, dar a fost și prima lor victorie semnificativă la loterie.

După doar câteva luni de joc online, SK, un șofer din Moscova, a câștigat un premiu Austria Lotto de 824.000 USD în februarie 2016.

Întrebări frecvente

Ce loterie europene au cele mai bune cote de câștig?
Loteriile mai mici au cea mai mare probabilitate din cauza intervalelor de estimare mai restrânse și a recompenselor. Jucătorii pot participa la Mini Loto polonez, SuperEnalotto italian sau Loto Austria.

Sunt taxate câștigurile la loterie în Europa?
Câștigurile la loterie pot fi scutite de impozite în unele țări europene, dar ar putea fi impozitate în altele. Jucătorii ar trebui să primească întotdeauna sfaturi de la un expert fiscal din țara lor de origine.

Este posibil ca străinii să joace online la loteria europeană?
Orice loterie online europeană poate fi jucată de oriunde în lume. Pentru a participa la extragerile spectaculoase ale continentului, jucătorii nu trebuie să fie cetățeni europeni sau chiar prezenți fizic în Europa.

Care este cea mai eficientă metodă de a câștiga cele mai bune loterie online din Europa?
Nu există o abordare care să câștige la loterie. Jocul la loterie este primul pas spre a deveni un câștigător la loto european.

Cele mai recente știri

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023
2023-05-09

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023

Știri

Promoție cazinou

MozzartBet:100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C