Știri

March 8, 2022

Cinci cazuri ciudate de câștigători la loterie

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Din moment ce loteriile au devenit în joc, câștigătorii sunt nenumărabili. Mega Millions, EuroMillions, Powerball și restul au adus în lumina reflectoarelor persoane odată necunoscute. Dar apoi, acest lot are tot felul de personaje. Există multe povești de succes pentru câștigătorii la loto și, de asemenea, unele ciudate. Acest articol împărtășește cinci povești ciudate despre câștigătorii la loterie.

Cinci cazuri ciudate de câștigători la loterie

Gerald Muswagon

Una dintre cele mai ciudate povești de loto este despre Gerald Muswagon, un câștigător la loto de 10 milioane de dolari la o tragere la sorți din 1998. Când familia Winnipeg a câștigat premiul, a plecat la cumpărături cumpărând familiei și prietenilor săi mașini elegante și investind într-o casă somptuoasă care era în regim de petrecere 24/7. De asemenea, a fost implicat în mai multe incidente cu legea, de la DUI până la agresiune sexuală. În cele din urmă, a intrat în frâu și a început să facă slujbe ușoare pentru supraviețuire, înainte de a-și lua viața mai târziu. La șapte ani de la loterie, Muswagon a dispărut.

Urooj Khan

Un alt sfârșit tragic a fost al lui Urooj Khan, care a fost ucis pentru averea sa, dar cauza reală a morții sale a apărut ani mai târziu. Khan a fost un om de afaceri de succes în industria de curățătorie atunci când a lovit Loteria Illinois de 1 milion de dolari la o extragere din 2012. 

El a decis să opteze pentru o sumă forfetară de 424.500 de dolari în loc de o anuitate. Nu știa că banii vor duce la uciderea lui. Din păcate, Khan a murit în mai puțin de o lună după ce a câștigat la loterie. În mod intrigant, a murit chiar a doua zi după ce cecul i-a fost trimis prin poștă. Ceea ce a fost considerat drept moarte naturală s-a dovedit mai târziu a fi otrăvire cu cianură.

Jack Whittaker

Un jackpot la loterie nu ar trebui să fie sursa problemelor, dar nu pentru Jack Whittaker, un câștigător Powerball de 314,9 milioane de dolari. În momentul în care atingea jackpot-ul, Whittaker valora în jur de 17 milioane de dolari și ducea o viață destul de bună ca președinte al unei firme de contractare de top. Dar când și-a încasat câștigul la loto, s-a dezlănțuit tot iadul. 

Whittaker este citat spunând că nu a existat control asupra lăcomiei de când a câștigat la loterie. A stropit cu bani și i-a irosit în cluburi de striptease. A devenit un băutor intens și a intrat adesea în lupte și probleme cu legea. La momentul morții sale, în 2020, sa raportat că Whittaker era rupt.

Billie Bob Harrell Jr.

Muncitorul la Home Depot, Billie Bob Harrell Jr., a văzut reclame la loto la televizor, panouri publicitare, site-uri de loto, și chiar ziare și a devenit un obișnuit. Când a atins un jackpot de 31 de milioane de dolari, a însemnat că nu va continua să-și aprovizioneze rafturile. În schimb, s-a angajat într-o viață exorbitantă, dând bani prietenilor și familiei, bisericilor și organizațiilor de caritate. 

Harrell nu și-a dat seama că banii lui erau ceea ce își dorea toată lumea. În primul an, lucrurile au început să se încurce când a aflat că nu mai are bani. Căsnicia lui a început să se împuțineze și, în cele din urmă, a trebuit să facă treburi ușoare pentru a-și face rostul. În cele din urmă, din frustrare, Harrell s-a împușcat la mai puțin de doi ani după ce câștigase la loterie.

Abraham Shakespeare

Viața muncitorului ocazional Abraham Shakespeare s-a schimbat când a câștigat loto din Florida încasând 17 milioane din jackpot-ul de 31 de milioane. Problemele au început când colegul său, cu care cumpărase biletele, l-a dat în judecată. Din păcate, acesta nu a fost sfârșitul necazurilor lui. 

A început să stropească bani neglijent și la doar câteva luni după câștigarea lui la loterie, singura sa proprietate rămasă era o casă de un milion de dolari și câteva mașini. În 2009, a fost declarat pierdut, pentru a fi găsit mort în anul următor. O cunoștință, Dorice Moore, a fost condamnată pentru uciderea sa și condamnată la viață. Care a fost motivul ei? Banii lui Shakespeare, pe care ea îi deturnase.

Cele de mai sus sunt unele dintre cele mai ciudate povești ale câștigătorilor la loterie. O altă poveste ciudată, dar amuzantă este a reporterei spaniole Natalia Escudero. Era atât de încântată să aibă un bilet câștigător, încât și-a părăsit slujba la TV în direct doar pentru a realiza că a câștigat doar 5.500 de dolari.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri