Este posibil să câștigi o loterie de două ori pe săptămână?

Știri

2022-03-01

Cine a spus că femeile nu pot câștiga la loterie? Pentru mulți oameni, jocurile de noroc au fost o problemă de bărbați. Totuși, acel mit pare să fie dezmințit acum, având în vedere că numărul femeilor care joacă jocuri de noroc, precum loterie, nu a fost niciodată mai mare. Loterie? A auzit cineva asta? Da, bărbat sau femeie, loteriile sunt jocuri pentru toți. Acum, înainte de a privi o femeie care a învins casele de pariuri de două ori într-o perioadă de o săptămână, ar fi înțelept să știm mai întâi ce sunt loteriile.

Este posibil să câștigi o loterie de două ori pe săptămână?

Loteria explicată

Loteriile sunt jocuri de noroc în care jucătorii plătesc pentru a selecta unul sau mai multe numere norocoase. Odată ce numerele au fost selectate, organizația loteriei extrage apoi rezultatele loteriei și acordă premii pe baza tuturor selecțiilor corecte de loterie.

La loterie, jucătorii pot câștiga câțiva dolari sau pot avea noroc și pot câștiga mii. Există multe loterie în toată lumea. Unele țări își desfășoară loteriile de zeci de ani, în timp ce altele tocmai le-au început recent. Oamenii care doresc ceva emoție în viață încearcă loteriile pentru că le oferă șansa de a câștiga premii.

Este posibil să câștigi la loterie?

Desigur, la loterie se poate câștiga. Dacă nu ar fi posibil să câștigi, oamenii nu s-ar juca. De fapt, numărul mare de oameni care își încearcă norocul la acest joc spune totul. Prin urmare, o loterie poate fi câștigată de oricine joacă cu atenție și are și ceva noroc de partea lor. Cheia este să găsești loterie de renume, unde banii jucătorului sunt în siguranță.

O femeie câștigă la loterie de două ori în trei zile

După cum se spune, norocul bate o singură dată la ușa cuiva. Cu toate acestea, în cazul unei femei australiene, a bătut de două ori în trei zile. Da, trei zile, nici măcar o săptămână! Nu este ridicol? Acest lucru poate fi greu de crezut, având în vedere că mii, dacă nu milioane de oameni, au încercat toată viața să câștige la loterie, dar nu au reușit nici măcar o dată. Oamenii religioși ar spune că trebuie să fi fost o femeie care se rugă. Dar cum sa întâmplat asta?

În primul rând, numele femeii nu a fost încă dezvăluit. Cu toate acestea, ceea ce este în domeniul public este că ea provine din Caboolture, Brisbane. Prima ei victorie a venit sub forma de 9.704 lire sterline. Deși aceasta nu este o sumă uriașă, nici pentru majoritatea oamenilor nu este o schimbare de buzunar. Da, chiar nu sunt vești mari aici, nu-i așa? 

Câștigul a venit într-o zi de luni, dar miercuri norocul la loto a lovit-o din nou pe femeie, de data aceasta, mai tare. După cum a raportat Caboolture Shire Herald, a fost un jackpot uriaș de 1,58 milioane de lire sterline. Care sunt șansele ca acest lucru să se întâmple cu o persoană în plus atunci când joci celebrul Loto de aur? Probabilitatea este de 0,000001.

La început, ar putea părea ca și cum această femeie a avut doar o serie de noroc. Însă, câștigătorii la loterie spun adesea că nu este vorba despre noroc, ci mai degrabă despre muncă și determinare.

Încă șocat

Potrivit femeii, vestea cu privire la cea de-a doua victorie a ei încă ajungea. Într-un interviu acordat Caboolture Shire Herald, ea a spus că nu-i vine să creadă. Întrebată la ce va folosi banii, ea a spus că încă nu s-a hotărât. O așteaptă o viață fără probleme? Da. Ea a spus că se va angaja în lucruri precum golful și cine nu știe ce înseamnă asta!

Ce pot învăța jucătorii de la loterie din povestea de mai sus?

Prima lecție este că oricine poate câștiga la loterie oricând, indiferent de sex. Nu contează dacă cineva a câștigat ieri; pot câștiga și astăzi. În al doilea rând, în timp ce loteriile sunt jocuri de noroc, munca grea și dăruirea pot da, de asemenea, rezultate.

Cele mai recente știri

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023
2023-05-09

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023

Știri

Promoție cazinou

MozzartBet:100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C