Știri

February 13, 2024

Locuitorul Muntelui Gilead câștigă un jackpot de 229.471 USD în jocul de loterie Cash 5

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Thiphavone Soulasinh, un rezident al Muntelui Gilead, a câștigat recent un jackpot de 229.471 USD jucând jocul de loterie de 1 USD Cash 5. Ea și-a cumpărat biletul câștigător de la Troy Community Mart 2 de pe Albemarle Road din Troy. Şansele de a potrivi toate cele cinci numere din Cash 5 sunt 1 la 962.598.

Locuitorul Muntelui Gilead câștigă un jackpot de 229.471 USD în jocul de loterie Cash 5

Soulasinh a vizitat luni sediul loteriei pentru a-și revendica premiul. După deducerea reținerii fiscale de stat și federale necesare, ea a primit un total de 164.072 USD.

Cash 5 este unul dintre cele șase jocuri de loterie disponibile în Carolina de Nord. Jucătorii pot alege să-și cumpere biletele din locații de vânzare cu amănuntul sau prin Joc online, folosind site-ul web al loteriei sau aplicația mobilă oficială NC Lottery. Jackpotul curent pentru Cash 5 este de 212.000 USD.

Pe lângă faptul că oferă jucătorilor oportunități de a câștiga mare, loteria din Carolina de Nord contribuie și la comunitate. Comitatul Montgomery, unde locuiește Soulasinh, a primit granturi în valoare totală de 2,6 milioane de dolari din fondurile loteriei pentru a sprijini proiectele de construcție a școlilor. Pentru a afla mai multe despre cum beneficiază loteria comitatul Montgomery și alte zone, vizitați site-ul oficial al loteriei la adresa www.nclottery.com și navigați la secțiunea „Impact”.

Dacă te simți norocos, de ce să nu încerci la Cash 5 și să vezi dacă poți fi următorul câștigător al jackpot-ului?

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031
2024-05-15

Dezvăluirea viitorului: creșterea pieței globale a loteriei la 430,4 miliarde de dolari până în 2031

Știri