Loteria Națională dezvăluie cele mai populare numere

Știri

2022-08-16

În 2004, o emisiune TV populară a lansat un set de numere și a susținut că acestea sunt cele mai probabile să câștige la orice loterie. Datorită acestui spectacol, sute de oameni încă folosesc o combinație a numerelor până în prezent. Cu toate acestea, este posibil să se schimbe, deoarece Loteria Națională a lansat cele mai populare numere de loterie, conform statisticilor pe care le-au colectat de câțiva ani.

Loteria Națională dezvăluie cele mai populare numere

Potrivit Loteriei Naționale, cei mai mulți pariori la loterie aleg de obicei combinații care includ multipli de șapte, care sunt 42, 35, 28, 21, 14 și 7. O parte a explicației este că numărul șapte este considerat a fi un număr norocos în majoritatea culturilor. Cu toate acestea, în ciuda faptului că multiplii de șapte sunt populari, ei sunt rareori adunați într-o singură extragere. Având aceste numere, este probabil ca un jucător să obțină o sumă mai mică a premiului și nu jackpot-ul la loterie.

Alte numere norocoase

Raportul Loteriei Naționale indică, de asemenea, că multiplii de cinci sunt, de asemenea, aleși în mod obișnuit de majoritatea jucătorilor și sunt a doua cea mai populară secvență de numere. O parte interesantă a raportului a fost ce secvență de numere se află pe locul trei în popularitate, bazată pe o emisiune TV populară numită Lost.

Serialul, Lost, se bazează pe un grup de oameni implicați într-un accident de avion și blocați pe o insulă. Una dintre victime câștigase la loterie înainte de prăbușirea avionului, folosind numerele norocoase 4, 8, 15, 16, 23 și 42. Mulți loterie online jucătorii au folosit aceeași secvență de numere, făcând-o a treia cea mai populară secvență de numere din istoria lotteriilor.

Alte combinații sunt multipli de nouă și zece și unu la șase. 7, 17, 27, 37, 47, 57 este o altă combinație notabilă, numită „Toți cei 7”

Loteria Națională a împărtășit aceste informații chiar înainte de extragerea de 20 de milioane de euro, care este un jackpot obligatoriu.

Opiniile Loteriei Naționale

Consilierul senior al câștigătorilor, Carter Andy Camelot, a considerat numerele norocoase populare un secret despre care organizația a dezbătut mult timp înainte de a decide să le lanseze. Principala sa preocupare a fost că eliberarea informațiilor ar crește numărul de pariori care au ales secvențele de numere. Dacă oricare dintre secvențele apar în rezultatul unei extrageri, ar fi prea mulți câștigători de jackpot care împart premiul, iar suma pe care fiecare ar primi-o nu ar fi prea mare.

Pe de altă parte, lansarea numerelor populare și a secvențelor de numere nu afectează extragerile. În plus, pariorii au încă opțiunea de a alege alte secvențe de numere, deoarece orice secvență de numere poate câștiga jackpot-ul. Acest raționament a făcut ca organizația de loterie să decidă să împărtășească informațiile cu publicul.

Opiniile populare ale lui Punter

Mulți pariori care joacă la loterie și-au împărtășit opiniile cu privire la rapoartele emise de Loteria Națională. Opiniile indică sentimente mixte în rândul pariorilor. Unii dintre ei sunt destul de nemulțumiți că informațiile au fost partajate public. Asta se întâmplă în principal pentru că simt că au un secret al celor mai norocoase combinații de numere pe care s-au bazat, care a fost acum expus lumii întregi. Cu toate acestea, ele nu au nicio bază, deoarece combinațiile de numere nu au apărut niciodată la nicio extragere a Loteriei Naționale și nu există nicio garanție că vor apărea.

Alți pariori cred că a fost o decizie grozavă să dezvăluie informațiile. Acest lucru se datorează faptului că oferă pariorilor informații cu privire la numerele care sunt considerate norocoase sau informații despre secvențele de numere de evitat dacă nu doresc să împartă jackpot-ul cu mulți alți pariori în cazul în care câștigă.

Una peste alta, aceste numere sau secvențe trebuie folosite ca ghid și nu ar trebui să fie confundate ca fiind cheile pentru deblocarea câștigurilor la loterie.

Cele mai recente știri

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023
2023-05-09

Cele mai bune bonusuri de bun venit cu cardul de plată pentru jucătorii de loto online în mai 2023

Știri

Promoție cazinou

MozzartBet:100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C