O scurtă privire asupra tendințelor de cheltuieli la loterie

Știri

2022-10-18

Majoritatea oamenilor cumpără loterie cu speranța de a câștiga o avere. Interesant este că majoritatea jucătorilor de loterie se simt convinși că unul dintre ei trebuie să câștige. Cu toate acestea, deși trebuie să existe un câștigător la un moment dat, șansele de a câștiga la orice loterie sunt de obicei uimitor de scăzute.

O scurtă privire asupra tendințelor de cheltuieli la loterie

Privind numărul de americani care se adună la site-uri de loterie online, rămâne clar că jucătorii de la loterie încă nu înțeleg multe lucruri, probabilitatea fiind vizibilă. De exemplu, în timp ce joci jackpot-ul Mega Millions, șansele de câștig sunt 1 la 302,575, 350. Aceste cote sugerează că un jucător este mai probabil să fie ucis de un automat sau ales președinte decât să câștige la loterie.

Numerele

Adultul american mediu cheltuiește peste 300 de dolari anual pe bilete de loterie. Deși acest lucru ar putea să nu pară prea mult, acele cantități aparent mici se adună la valori semnificative. Și, din păcate, dintre milioanele care cumpără în mod activ bilete de loterie, majoritatea nu câștigă nicio sumă substanțială de-a lungul vieții.

Jocurile de loterie sunt unul dintre acele lucruri distractive pe care majoritatea oamenilor le fac în timp ce încearcă să obțină bogății. Deși acest lucru ar putea fi adevărat pentru unii oameni, de obicei nu este o idee excelentă pentru cei cu fonduri limitate. Conform statisticilor de jocuri din SUA, mulți jucători de loto sunt cei din clasele economice inferioare.

În mod ideal, atunci când este o idee grozavă să joci la loterie ocazional, să presupunem că loteriile sunt o investiție este, fără îndoială, o idee groaznică.

Unde se duc banii de la loterie?

O întrebare comună. Privind suma de bani care intră în loterie, cei mai mulți pariori sunt adesea dornici să exploreze unde se duc toți acești bani. Pe lângă acești câțiva câștigători, cine beneficiază de veniturile generate de loterie?

În mod ideal, veniturile din loterie sunt împărțite în trei categorii principale: plăți către câștigători și vânzătorii de bilete, costuri generale și distribuție către state. O bucată considerabilă de fonduri de loterie, 50 -60%, merge către câștigători. Comercianții cu amănuntul, în schimb, pretind aproximativ 5% din cotă, 10% fiind folosit pentru costuri administrative. În cele din urmă, restul banilor merg către statele care participă la loterie.

Fiecare stat decide în mod independent cum să folosească fondurile strânse de la loterie. Majoritatea statelor alocă niște bani pentru dezvoltarea infrastructurii și alte proiecte care beneficiază societatea. De asemenea, fiecare stat trebuie să aloce o parte din fonduri pentru a atenua pericolele dependenței de jocuri de noroc.

Contribuția unui jucător atunci când cumpără o loterie

Când jucați la loterie, să spunem Mega Millions, șansele de câștig sunt extrem de mici. Dar, chiar dacă riscul unui jucător de a pierde este de obicei mare, pariurile la loterie pot fi o modalitate distractivă de a avea șansa de a câștiga o sumă care va schimba viața. Procedând astfel, contribuția unui jucător la cauze caritabile este, fără îndoială, mai benefică.

În timp ce joci la loterie, folosirea banilor de la loterie pentru cauze caritabile este, fără îndoială, mai benefică. Acest lucru înseamnă că este nevoie de o schimbare de mentalitate în timp ce jucați jocuri de loterie - jucați pentru distracție și nu ca o oportunitate serioasă de investiție.

Gânduri finale

Când vine weekendul, jocul la loterie este de obicei una dintre cele mai bune forme de divertisment. Dar, în timp ce majoritatea jucătorilor de loterie sunt de obicei înțelegători că un câștig este improbabil, de ce sunt încă populare loteriile?

Nu este neobișnuit să întâlniți povești cu câștigători la loterie. Cu toate acestea, având în vedere că câștigătorii jackpotului apar în mod constant în titluri, rapoartele despre jucătorii care nu au câștigat nimic „semnificativ” de zeci de ani sunt adesea retrogradate în obscuritate.

Pentru o ceașcă de cafea care costă, se poate petrece câteva momente fericite fantezând despre posibilitatea de a obține un câștig mare. Cu toate acestea, deși entuziasmul ar putea fi suficient pentru a justifica costul, jucătorii sunt, de asemenea, sfătuiți să adopte jocurile de noroc responsabile.

Cele mai recente știri

Plățile de miliarde de dolari provoacă febra loteriei
2022-11-22

Plățile de miliarde de dolari provoacă febra loteriei

Știri