Ghidul dvs. Loto 6 2023

Lotto 6, popular Takarakuji în Japonia, este unul dintre cele mai importante jocuri de loterie japoneze. Loteria a fost fondată în anul 2000, iar prima sa extragere a avut loc pe 5 octombrie în același an. Această loterie se bucură de o popularitate imensă în Japonia și nu numai. Lotto 6 este deosebit de atrăgător pentru jucătorii de loterie datorită sumelor mari de jackpot. Suma minimă a jackpotului este de obicei de 200 de milioane de yeni, echivalentul a aproximativ 1,6 milioane de euro. Un alt motiv pentru care jucătorii consideră Lotto 6 atractiv este că biletele sunt relativ ieftine.

Fiecare bilet costă doar 200 ¥, adică aproximativ 1,6 EUR. Loteria permite, de asemenea, să participe pariori din mai multe țări. Acest lucru este posibil prin intermediul platformei online de unde jucătorii pot cumpăra bilete valabile de oriunde în lume.

Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

Cum să joci Loto 6
Cum să joci Loto 6

Cum să joci Loto 6

Lotto 6 este o loterie cu jackpot progresiv. Asta înseamnă că, dacă nimeni nu câștigă la loterie, suma jackpot-ului este transferată la următoarea extragere, crescând în dimensiune destul de semnificativ. Cu toate acestea, Lotto 6 limitează măsura în care jackpot-ul poate crește. Suma maximă de câștig la loterie este de 600 de milioane de yeni.

Loteria oferă, de asemenea, alte patru niveluri de premii non-jackpot, oferind pariorilor oportunități suplimentare de a câștiga. Extragerile au loc de obicei de două ori pe săptămână la Tokyo Lottery Dream Museum.

A afla cum să joci la loterie online este destul de ușor, chiar și pentru începători. Pentru a juca Loto 6, pariorii trebuie să cumpere mai întâi bilete. Biletele sunt de obicei disponibile în magazinele de loterie cu amănuntul. În țară există peste 15.000 de comercianți de loterie.

O altă metodă alternativă de cumpărare a biletelor este prin ATM-urile câtorva bănci japoneze care colaborează cu loteria. Cu toate acestea, jucătorii din străinătate au opțiunea de a cumpăra un bilet de loterie online. Agențiile de bilete sunt, de asemenea, utile pentru începătorii care nu pot verifica bilete de loterie online.

După achiziționarea biletelor, pariorii trebuie să aleagă șase numere unice dintre cele 43 de numere disponibile pe bilete. Combinațiile de numere determină biletul câștigător. De asemenea, este posibil ca jucătorii să cumpere multe bilete de pe un site de loterie online și să selecteze numere diferite pe fiecare bilet pentru a-și crește șansele de câștig.

După cumpărarea cu succes a biletelor, pariorul trebuie să aștepte următoarea extragere pentru a determina dacă a câștigat. Extragerile Loto 6 au loc de obicei în fiecare luni și joi din fiecare săptămână.

Loto 6 câștigă

În timpul extragerii Loto 6, o mașină de tragere numită Yume Lotto-Kun selectează de obicei numerele câștigătoare. Sunt extrase în total șapte numere. Un parior trebuie să aibă un bilet cu numere de loto care se potrivesc cu primele șase numere extrase pentru a câștiga jackpotul la loterie.

Mingea bonus este de obicei folosită pentru a acorda premiul de al doilea nivel. Pentru asta, un parior trebuie să egaleze cinci dintre primele șase numere câștigătoare plus mingea bonus. Asta înseamnă că încă se potrivesc un total de șase numere. Nivelurile de premiu al treilea, al patrulea și al cincilea sunt câștigate prin potrivirea a cinci, patru și, respectiv, trei numere. Rezultatele extragerii sunt de obicei publicate pe site-ul loteriei online.

În cazul unui câștig, jucătorii trebuie să contacteze loteria pentru a-și primi câștigurile. Suma câștigată determină canalul prin care loteria va efectua plata.

Câștigurile pot fi trimise prin metode de plată sigure, cum ar fi transferuri bancare directe pentru sume relativ mici. Pentru sume mai mari, cum ar fi jackpot-ul, jucătorii trebuie să se prezinte la sediul loteriei pentru a colecta cecuri pentru câștigurile lor. Pentru cazurile în care există mulți câștigători, premiul este de obicei împărțit în mod egal între toți câștigătorii.

Reguli

Jocul Lotto 6 este supus unor termeni și condiții. Nerespectarea termenilor și condițiilor poate duce la pierderea câștigurilor de către jucători. De exemplu, aceste reguli definesc în mod explicit câți ani trebuie să aveți pentru a juca. Desigur, pariorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a juca în mod legal.

Jucătorii trebuie să fie și de la a țara care permite legal jucători a participa la loterie. Paritorii trebuie să cumpere bilete cu cel puțin treizeci de minute înainte de extragere pentru ca biletele să fie valabile. Jucătorii care câștigă au doar douăsprezece luni pentru a-și revendica câștigurile.

Cum să joci Loto 6
Care sunt cotele pentru Loto 6?

Care sunt cotele pentru Loto 6?

Șansele de a câștiga jackpotul la Loto 6 sunt destul de scăzute. Cu toate acestea, atunci când cotele sunt comparate cu alte loterie din întreaga lume, inclusiv cu site-uri importante de loterie online, acestea sunt surprinzător printre cele mai bune. De asemenea, jucătorii nu trebuie să egaleze extragerea a șaptea bile pentru a câștiga jackpot-ul, ceea ce face șansele de a câștiga jackpot-ul și mai bune.

De aceea, jackpot-ul Lotto 6 este câștigat mai des. Cu toate acestea, sumele jackpot-urilor pentru Lotto 6 sunt relativ mai mici decât jackpot-urile pentru cei cu cote de câștig mai mici. Mai jos este o detaliere a cotelor de câștig pentru toate nivelurile de premii ale Loto 6.

Jackpot-ul are cote de câștig de 1 la 6.096.454 pentru un premiu cuprins între 200 de milioane ¥ și 600 de milioane de yeni. Nivelul de premiu al doilea are șanse de câștig de 1 la 1.016.076 pentru un câștig estimat de aproximativ 10 milioane ¥. Cotele pentru nivelul al treilea sunt 1 la 28.224, pentru aproximativ 250.000 yeni. Ultimele două niveluri au cote de 1 la 610 și 1 la 39 pentru premii de 6.800 ¥ și, respectiv, 1.000 yeni.

Cotele de câștig menționate mai sus se bazează pe un singur bilet pentru fiecare parior. Când pariorii cumpără mai multe bilete pentru aceeași tragere, șansele lor de câștig se îmbunătățesc. Probabil că asta îi face pe mulți pariori să formeze sau să se alăture unor sindicate de jocuri de noroc.

Care sunt cotele pentru Loto 6?
Aplicații care vă ajută să jucați Lotto 6

Aplicații care vă ajută să jucați Lotto 6

Aplicații pentru bilete

Jucătorii Loto 6 pot ușor și convenabil utilizați mai multe aplicații pentru a cumpăra bilete Lotto 6. Aceste aplicații ușurează sarcina de a face cozi lungi pentru a cumpăra bilete.

Sunt utile și pentru jucătorii care nu știu cum să cumpere un bilet de loterie online. Unele aplicații pentru bilete oferă de obicei bonusuri pentru jucătorii care folosesc aplicațiile frecvent. Aplicațiile introduc, de asemenea, mai multe opțiuni de plată pentru achiziționarea de bilete.

Aplicații generatoare de numere

Aplicații generatoare de numere ajută jucătorii să găsească cele mai bune numere de loterie pentru biletele lor. Astfel de aplicații sunt utile pentru jucătorii care cumpără numeroase bilete pentru aceleași extrageri, ajutând la răspândirea mai bună a șanselor de câștig.

Aplicații pentru rezultate

Aplicațiile pentru rezultate sunt concepute în principal pentru a oferi rezultate la loto de la extrageri ale diferitelor loterie. Un parior care cumpără un bilet de loterie online și folosește aplicații de rezultate nu trebuie să viziteze site-uri diferite pentru a găsi rezultatele loteriei. Unele aplicații de rezultate stochează și numere de bilete și verifică automat biletele câștigătoare.

Aplicații de streaming

Aplicațiile de streaming sunt deosebit de utile pentru jucătorii care preferă să urmărească extragerile loteriei online pe măsură ce se întâmplă. Astfel de aplicații le permit unor astfel de jucători să urmărească extragerile pe dispozitivele lor mobile cu doar câteva atingeri. Cele mai multe dintre ele se dublează și ca aplicații de rezultate.

Aplicații care vă ajută să jucați Lotto 6