Ghidul dvs. Loto 7 2023

În timp ce Australia și Statele Unite sunt cunoscute pentru unele dintre cele mai bune loterie la nivel global, Japonia pare să le urmărească îndeaproape, datorită așa-numitului său Lotto 7. Lotto 7 este una dintre cele mai populare loterie online de acolo. De fapt, este aproape imposibil de imaginat că niciun jucător de loterie nu a auzit de acest joc. De la inventarea sa în 2013, jocul a stăpânit lumea loteriei, iar popularitatea sa a continuat să crească de-a lungul anilor, datorită jackpot-urilor sale masive. Dar ce este mai exact Lotto 7?

Loto 7 este un joc de loterie japonez cu 37 de bile. Jocul este cunoscut sub numele de Loto 7 deoarece jucătorii trebuie să aleagă șapte numere aleatoriu dintre cele 37. Premiul câștigat de un jucător depinde de numerele extrase. Un jucător atinge jackpot-ul Loto 7 când se potrivesc cu toate cele șapte numere extrase.

Cum să joci Loto 7
Cum să joci Loto 7

Cum să joci Loto 7

Începând cu 2021, jackpotul se ridică la aproximativ 9 milioane de dolari, maxim. Jackpotul vine și cu recompense suplimentare. Vestea bună este că jucătorii nu trebuie să plătească taxe din câștigurile lor de la Loto 7. De asemenea, jucătorii pot participa la loterie de câte ori doresc; jocurile sunt nelimitate.

Extragerile Loto 7 au loc în fiecare vineri. Loteria rulează în fiecare zi și trebuie să se despartă de 300 de yeni (zilnic) pentru a participa. Jucătorii trebuie să-și cumpere biletele la timp, deoarece unele cazinouri tind să închidă vânzările înainte de extragerea.

Înainte de orice, trebuie să înțelegeți cum funcționează Loto 7 și apoi să alegeți site-ul web potrivit. Din fericire, găsirea unui site securizat de loterie online care oferă Loto 7 nu este dificilă, deoarece există zeci de ele online. Un pic de cercetare ar trebui să aterizeze pe site-ul corect de loterie online (verificați recenziile online etc.). După ce ați terminat, vă puteți înregistra, vă puteți autentifica și începe să jucați.

Nu există nimic atât de unic când vine vorba de a juca Loto 7. Jocul este jucat la fel cum sunt jucate alte jocuri de loto. Loto 7 vine cu o fișă de plată cu cinci panouri. Panourile sunt etichetate A, B, C, D și E. Aceste panouri sunt spațiile pe care un jucător le umple când își aleg numerele norocoase. Fiecare panou înseamnă un joc, ceea ce înseamnă că un jucător are până la cinci jocuri pe o singură fișă de plată.

  • Alegerea numerelor de loto: Jocul începe atunci când un jucător selectează un total de șapte numere din cele 37 de numere. În alegerea numerelor, jucătorii au două opțiuni: manual și Quick Pick. În selecția manuală, jucătorul alege singur numerele. Aceasta din urmă este o caracteristică care face treaba pentru jucător. Tot ce au nevoie este să-l activeze și va alege numerele la întâmplare. În timpul extragerii, două numere bonus vor fi selectate dintre cele 37 de numere. Acestea reprezintă recompense secundare.
  • Corectarea erorilor de etichetare: Așa cum ei, omul este greșit. Deși este recomandabil să fiți atenți când jucați la loterie (sau orice joc de noroc, de altfel), greșelile nu sunt complet inevitabile. Deci, ce se întâmplă dacă un jucător face o greșeală în etichetarea numerelor? Tot ce au nevoie este să găsească o casetă de selectare goală în partea de jos a panoului (fiecare dintre cele cinci panouri are unul) și să bifeze caseta; întregul panou va fi anulat. În acest fel, numărătoarea finală nu va include panelul.
  • Câștigător/Obiect: După cum sa explicat mai devreme, câștigul depinde de numerele extrase, iar potrivirea tuturor celor șapte numere selectate culminează cu jackpot-ul. Obținerea unui premiu necesită ca unul să obțină cel puțin un număr bonus și trei dintre cele șapte numere câștigătoare selectate din cele 37. Există șase niveluri de premii, jackpot-ul fiind primul.

Premiul de al doilea nivel necesită o combinație de șase numere câștigătoare și un număr bonus, în timp ce nivelul al treilea trebuie să se potrivească șase numere câștigătoare. Premiile de nivel al patrulea și al cincilea necesită cinci și, respectiv, patru numere câștigătoare. O combinație de trei numere câștigătoare și un număr bonus îi aduce jucătorului premiul de al șaselea nivel.

Cum să joci Loto 7
Care sunt ddd-urile pentru Loto 7?

Care sunt ddd-urile pentru Loto 7?

Cotele de câștig la Loto 7 variază în funcție de premiu. După cum sa explicat mai sus, există șase divizii de premii, cel mai mare premiu fiind jackpot-ul. Jucătorii au o șansă în 10.295.472 de a câștiga jackpot-ul Loto 7. Şansele de a câştiga oricare dintre cele şase premii sunt una din 42.

Șansele de a câștiga premiul de al doilea nivel sunt 1 la 735.391, în timp ce premiul de al treilea nivel vine cu 1 la 52.528 de șanse de câștig. Şansele de a câştiga premiile de nivel al patrulea, al cincilea şi al şaselea sunt de 1 la 1.127, 1 la 72, respectiv 1 la 42. După cum ar observa oricine, cu cât premiul este mai mic, cu atât șansele de câștig sunt mai mari.

Este important de menționat că Loto 7 este un joc de noroc. Asta înseamnă că niciun fel de gândire sau strategie nu poate asigura jucătorii rezultate loto.

Tot ce contează este norocul. De fapt, unii oameni încearcă la loterie și nu le ia prea mult timp pentru a câștiga, dar unii nu câștigă niciodată la loterie de-a lungul vieții. Deci, nu contează de cât timp joci cineva Loto 7, norocul nu recunoaște deloc asta.

Care sunt ddd-urile pentru Loto 7?
Aplicații care ajută la jocul Loto 7

Aplicații care ajută la jocul Loto 7

În zilele noastre, oamenii folosesc smartphone-urile pentru aproape orice și orice, inclusiv pentru a juca la loterie. Si in timp ce folosind aplicații este posibil să nu afecteze rezultatele loteriei, acestea îmbunătățesc experiența de joc, ajutând jucătorii să facă alegeri mai precise și să se înscrie mai repede în joc. Iată câteva tipuri de aplicații pentru jucătorii Loto 7.

Aplicații de generare de numere aleatorii

Aceste aplicații sunt utile pentru jucătorii Loto 7 care se luptă să-și aleagă numerele norocoase. Tot ce au nevoie este să apese un buton, iar aplicația va alege cele mai bune numere de loterie pentru ei.

Aplicații de cumpărare online a biletelor de loterie

Există state în care cumpărați bilete Loto 7 sau oricare alt bilet de loterie online poate fi dificil. Pentru a rezolva problema poate fi nevoie de o aplicație.

Aplicații pentru actualizări de plată și jackpot

Mulți jucători de loterie s-au trezit în situații în care era prea târziu pentru ei să cumpere bilete la jackpot. Din fericire, există multe aplicații care alertează jucătorii când un jackpot atinge o anumită cifră.

Astfel, pentru cei care doresc să-și încerce norocul la jackpotul Loto 7 când atinge un miliard de yeni, aceste tipuri de aplicații pot ajuta. Majoritatea acestor aplicații permit jucătorilor să personalizeze notificările.

Aplicații care ajută la jocul Loto 7