Keno

January 17, 2023

Keno — Ce este și cum îl joci?

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Care crezi că este jocul de loterie care primește cea mai mică atenție pe care o merită? Sunt mulți jucători care ar spune keno.

Keno — Ce este și cum îl joci?

Un joc numit Keno este jucat în multe cazinouri online și, similar cu Bingo, necesită jucătorilor să aleagă una până la zece cifre dintr-un tabel care conține numere cuprinse între unu și optzeci. Câștigurile sunt determinate de câte dintre numerele selectate de dvs. se potrivesc cu cele extrase.

Aflați cum să jucați keno de la echipa noastră de experți în jocuri de cazinou. Perfecționați-vă abilitățile de keno și puteți începe să culegeți recompensele.

O istorie rapidă a Keno-ului

Producătorul său real este neclar, deși are cel puțin 2.000 de ani. Familiaritatea mistică cu „Cartea celor o mie de caractere” (sau „Qianziwen”) a fost esențială. Keno a câștigat faima instantanee în Reno, Nevada, și a rămas acolo de la sosirea sa din 1933 din China. Ce a pătruns continentele din Asia, Africa de Sud, Australia și America?

Keno este numele comun curent pentru acest joc. 

Cuvintele franceze și latine „quine” și, respectiv, „quini”, au indicat cele cinci cifre norocoase ale fiecărui participant, iar combinația lor a dus la denumirea americană pentru acest joc de pariuri. Dar termenul original chinezesc pentru keno a fost „baige piao” sau, în unele regiuni, „pai-ko p'iao”, care înseamnă „bilet de porumbel alb”

Baige Piao a evoluat dintr-o altă competiție de pariuri care implică porumbei călători. Pe vremuri, când oamenii jucau keno chinezesc, alegeau câteva ideograme (caractere detaliate) din primele 80 de caractere ale „Qianziwen” („Cartea celor o mie de caractere”).

Alte surse susțin că în jurul anului 200 î.Hr., generalul Cheung Leung a conceput Keno pentru a câștiga fonduri pentru a construi Marele Zid Chinezesc și pentru a finanța soldații chinezi pentru a-i proteja de invadatorii nordici în timpul bătăliilor dinastiei Han.

Deoarece loteriile erau interzise la acea vreme, participanții au înlocuit inițial numerele cu titlurile de cai de curse. Abia în 1951, reglementările din Nevada au fost modificate pentru a permite keno-ul ca joc autorizat în stilul loteriei, iar keno a evoluat de atunci într-un joc de ghicire a numerelor câștigătoare.

Elementele de bază ale jocului Keno

Dacă ești curios despre cum să joci Keno, un lucru bun de reținut este că regulile sale sunt destul de asemănătoare cu cele ale altor loterie. Este un joc în care alegi numere și speri că unele dintre ele se potrivesc cu numerele care sunt extrase la întâmplare.

Cardul Keno

Numerele din Keno variază de la 1 la 80. Jucătorii își selectează numerele preferate; numărul total de numere selectate variază foarte mult. Intervalul este de obicei 1-15, dar acesta poate fluctua în funcție de joc.

Când jucați Keno online, hopper - un tip de mașină virtuală - alege 20 de numere la întâmplare. Într-un cazinou adevărat, aparatul alege bile cu numere pe ele. Pe măsură ce bilele sunt extrase, aparatul determină câștigurile jucătorului pe baza sumei totale mizate și a numărului de numere potrivite.

Ce este un Keno Spot?

Punctele se referă la numere alese aleatoriu de jucători. În trecut, jucătorii foloseau cerneală sau creioane colorate pentru a face aceste notații (ca un dabber de bingo). Jucătorii aleg locurile de keno folosind mouse-ul în videoclipurile keno și sau atingând ecranele lor când joc Keno online.

Poate fi înșelător, deoarece forma tradițională, ușor de jucat, a jocului este cunoscută și sub numele de Spot Keno. Nu veți găsi nici un wild card, multiplicatori sau combo-uri speciale în acest joc.

Cum să joci Keno — Un ghid pas cu pas

Una dintre cele mai populare moduri de a te bucura de acest joc de loterie este jocul Keno online. Iată un ghid la îndemână despre cum să joci keno.

  1. Găsiți și alăturați-vă unui cazinou online de încredere. Consultați site-uri precum LottoRanker și CasinoRank pentru informații și înscrieți-vă în cel mai scurt timp. Puteți juca keno online pornind un joc care vă place.
  2. Luați numărul dvs. de pe cardul virtual de keno. Depinde de dvs. dacă doriți să faceți clic pe ele sau să utilizați alegerea automată. În funcție de joc, veți putea selecta oriunde de la două până la douăzeci dintre opțiunile posibile dintr-o selecție de la unu la 80. Să presupunem că doriți să jucați keno și să alegeți zece numere aleatorii ca locuri.
  3. Stabiliți-vă pariurile. Puteți ajusta pariul folosind butoanele care se găsesc de obicei în partea de jos a paginii. În majoritatea jocurilor, acesta costă între 50 și 5 USD. Dacă abia ai început, un singur dolar este un punct de început excelent. Unele jocuri pot include o opțiune de multiplicare.
  4. Joacă un joc. Începeți jocul făcând clic pe opțiunea „Joacă” sau „Desenează”. Un generator de numere aleatorii (RNG) selectează 20 de numere și le evidențiază pe cardul keno online. Există jocuri keno în care puteți începe mai multe runde complete.
  5. Verificați rezultatele. Dacă egalezi o anumită sumă, câștigi un premiu. În unele jocuri, puteți câștiga între 1x și 10.000x la miza dvs. pentru trei numere egale. Fiecare variantă de Keno are propriul set de cote și recompense.

Strategii și sfaturi Keno

Dacă vrei să înveți cum să câștigi jocuri keno mai des, găsește o strategie de joc keno care ar putea fi benefică. Iată cele mai bune sfaturi și metode online de keno pentru a vă crește șansele de câștig.

Alegeți jocurile cu cele mai mari plăți

Căutați întotdeauna jocurile keno cu cele mai mari premii. Este firesc să vrei să-ți maximizezi șansele de a câștiga cu mizele pe care ești dispus să le plasezi.

S-ar putea să credeți că prețurile keno sunt aceleași, dar acesta este rareori realitatea. Evaluează recompensele jocului înainte de a începe.

Dacă sunteți în căutarea unor recompense mai mari, ar trebui să încercați un cazinou online în loc de unul real. Deci, dacă acesta este scopul tău principal când joci keno, cel mai bine este să joci Keno online.

Fii conștient de șansele tale de câștig

Cunoașterea recompenselor pentru un număr diferit de accesări este utilă, dar înțelegerea probabilității de a obține acele accesări este la fel de importantă.

Subliniem importanța strategiei de joc keno, deoarece mulți jucători sunt surprinși să afle că șansele nu sunt mari în comparație cu alte jocuri de cazinou.

Iată un tabel care defalcă șansele tale de câștig în funcție de numărul total de hit-uri:  

Nu alegeți mai mult de opt numere

Alegerea între patru și opt numere este recunoscută pe scară largă ca fiind strategia optimă de joc keno de către guru de jocuri de noroc. Cele mai bune cote posibile se găsesc în acest interval, așa cum se arată în tabelul de mai sus.

Termenul „keno” înseamnă „cinci numere câștigătoare” în originile sale franceze, ceea ce poate oferi o perspectivă asupra motivului pentru care alegerea numerelor din acel interval este cea mai bună strategie: punctul favorabil dintre cote variază de la patru la opt. Alege prea multe sau prea puține numere și șansele tale de câștig scad dramatic.

Nu te strădui să câștigi un avantaj

Nu poți face nimic pentru a reduce avantajul casei într-un joc keno, care este celebru. Deoarece nu există un ghid real despre cum să jucați un joc keno care să vă ofere un avantaj sau să implementați o strategie secretă pentru a obține un avantaj, ar trebui să aveți grijă de oricine pretinde contrariul.

Așadar, luați asta nu ca pe o strategie de joc keno cu privire la ce să faceți pentru a vă îmbunătăți șansele, ci mai degrabă ca un sfat despre ce să nu faceți.

Nu încercați să învățați metode sau exploatări speciale, deoarece acest lucru vă va distrage atenția de la găsirea unei strategii utile de joc keno, cum ar fi cele discutate mai sus.

Practicați-vă strategia de joc Keno online gratuit

Deși s-ar putea să nu existe o anumită modalitate de a vă îmbunătăți abilitățile de keno, jocul online gratuit vă va permite să găsiți strategia de joc keno potrivită pentru dvs.

Acest sfat este util în special pentru amatori, deoarece ar trebui să vă asigurați că înțelegeți toate mecanismele jocului înainte de a juca pentru bani reali. Puteți juca keno online în moduri demo gratuite în multe cazinouri online. 

Chiar dacă keno nu este un joc foarte dificil, este totuși o idee bună să faci niște antrenament gratuit înainte de a paria pentru bani.

Gânduri finale

Acum că știi cum să joci keno datorită ghidului nostru aprofundat, ești gata să începi să joci cu numerele tale ideale de keno? Numerele tale norocoase pot avea o anumită legătură cu evenimente cheie din viața ta sau pot fi bazate pe numerele care au fost extrase cel mai frecvent în jocul de keno. Ideea este că acum sunteți echipat cu cunoștințele necesare pentru a juca keno online la un cazinou de top.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri