Top 10e Lotto Loterie în 2022/2023

Piața de jocuri de noroc în expansiune din Italia a creat o generație de iubitori entuziaști ai loteriei online, cărora le place să parieze pe multe opțiuni, inclusiv 10e Lotto. Unul dintre punctele de vânzare ale acestui joc este flexibilitatea acestuia, deoarece jucătorii au trei moduri simple de a-l juca. În plus, jackpot-ul său variază între 1 și 5 milioane de euro, o sumă importantă care atrage mulți participanți.

Dar este de remarcat faptul că pentru mulți pariori de la Loto 10e, nu este vorba despre premiile în numerar care vor schimba viața; sunt doar sete de distracția pe care acest joc de cazinou online le promite. De asemenea, majoritatea jucătorilor doresc să facă parte din vasta comunitate 10e Lotto, care cuprinde milioane de fani ai loteriei care interacționează online și offline pentru a discuta despre joc. Uneori, chiar împărtășesc cele mai bune strategii pentru a paria pe el și pentru a obține o taxă din efort.

Top 10e Lotto Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru 10e Lotto?

De unde să cumpărați bilete pentru 10e Lotto?

După cum era de așteptat, orice jucător interesat trebuie să știe cum să cumpere un bilet pentru 10e Lotto pentru a paria pe el. Din fericire, este ușor! Jucătorii care caută bilete în format hârtie le pot obține de la magazine de pariuri autorizate. În schimb, cei care le doresc în formă digitală trebuie să se înregistreze pe site-urile de pariuri verificate care oferă această loterie.

Un bilet de loto 10e imprimat seamănă cu unul online, așa că ambele au aceleași caracteristici. Acestea solicită jucătorilor să specifice următoarele:

 • Numerele pe care vor să le joace
 • Tipul de extragere la care participă
 • Suma sau valoarea pariului lor (variază de la 1,00 EUR la 200,00 EUR)
 • Opțiunile de joc pe care ar dori să le adauge la biletul lor pentru o multitudine de premii
De unde să cumpărați bilete pentru 10e Lotto?
Istoria 10e Lotto

Istoria 10e Lotto

10e Lotto a fost lansat în iunie 2009 în Italia. Inițial, jucătorii săi trebuiau să participe la Loto și să plătească un cost suplimentar. Cu toate acestea, mulți au considerat această cerință extrem de incomodă, deoarece îi forța să cheltuiască mai mult.

Din fericire, 10e Lotto a devenit independent în cele din urmă, iar jucătorii săi nu au trebuit să parieze pe Loto. Acest lucru i-a crescut popularitatea și i-a făcut loc să evolueze de-a lungul anilor.

Când 2009 se apropia de final, 10e Desenele loto trebuiau să se întâmple la fiecare cinci minute. Mai multe moduri de joc au fost reînnoite ulterior pentru a oferi jucătorilor experiențe mai interesante și pentru a spori flexibilitatea loteriei.

De exemplu, opțiunile 10e Lotto Gold Number și Double Gold au fost introduse în 2014, respectiv 2017. În 2020, opțiunea Extra a fost lansată pentru a le permite jucătorilor să pună la pachet un impresionant de 2.000.000 EUR!

Merită menționat că Lottomatica oferă 10e Loto și stabilește regulile pe care jucătorii trebuie să le urmeze pentru a câștiga jackpot-ul.

Istoria 10e Lotto
Cum să joci 10e Lotto

Cum să joci 10e Lotto

10e Lotto este creat pe extragerea a 20 de numere câștigătoare, inclusiv numere de aur, care permit pariorilor să-și mărească premiile de până la 21 de ori. Cei care au pariat pe această loterie pot afirma că jocul este ușor. Practic, jucătorii trebuie să verifice până la 10 numere pe bilete (selecțiile lor trebuie să fie în intervalul de la 1 la 90) și să își selecteze miza, opțiunile de joc (Extra, Double Gold, Gold Number) și extrageri.

10e Lotto vine cu trei tipuri de extrageri, care sunt după cum urmează.

Imediat

Extragerea imediată permite pariorilor să compare instantaneu numerele de pe biletul lor fizic sau online cu cele 20 de opțiuni stabilite de sistemul 10e Lotto. Această metodă este exclusivă jucătorilor care optează pentru ea.

Extracție la fiecare cinci minute

Acest tip de extragere înseamnă că numerele câștigătoare sunt extrase zilnic la fiecare cinci minute. Biletele se vând între orele 00:00 și 23:59 CET.

Loto

Această tragere are loc în același timp cu jocul Loto (între orele 20:00 și 20:30 CET în fiecare marți, joi și sâmbătă).

În special, cei care joacă online 10e Lotto trebuie să aibă un cont de pariuri activ pe site-urile retailerilor pe care Agenția de Vamă și Monopol le-a sancționat. Alternativ, ei pot descărca aplicația Loteriile mele pentru a paria la loterie.

Cum să joci 10e Lotto
Care sunt șansele de a câștiga 10e Lotto?

Care sunt șansele de a câștiga 10e Lotto?

Cotele ca un jucător să câștige 10e Loto sunt 1 la 0 și depind de obicei de:

 • Numerele pe care le aleg
 • Numerele câștigătoare
 • Dacă numerele Double Gold și Gold sunt printre selecțiile lor
Care sunt șansele de a câștiga 10e Lotto?
Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă 10e Loto

Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă 10e Loto

Ca și în cazul majorității lotteriilor, câștigătorii 10e Lotto au la dispoziție șaizeci de zile pentru a-și revendica banii. Dar cum o fac depinde dacă și-au cumpărat biletele online sau de la un magazin de pariuri și de premiul pe care l-au câștigat.

De exemplu, premii de până la 561,80 EUR sunt revendicate de la comercianții cu amănuntul autorizați. Dacă un parior câștigă 2.300 EUR sau mai puțin, ar trebui să meargă la același comerciant care i-a vândut biletul pentru a-și obține banii. În acest caz, ei trebuie să prezinte bucata de hârtie pentru a confirma că au câștigat loto 10e.

Jucătorii care câștigă până la 10.500 € nu trebuie neapărat să viziteze un retailer certificat; pot face aranjamente pentru ca banii să le fie trimiși prin metoda de plată preferată.

Procesul de revendicare a premiilor de peste 10.500 EUR este puțin diferit, deoarece un reprezentant oficial al loteriei trebuie mai întâi să verifice câștigul. Paritorii pot vizita și o sucursală a Băncii Intesa Sanpaolo pentru a-și valida și revendica banii.

Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă 10e Loto
Cum își revendică jucătorii de la loterie online premiile

Cum își revendică jucătorii de la loterie online premiile

Dacă un jucător de noroc online câștigă un premiu Loto 10e de până la 10.500 EUR, banii acestuia sunt depuși în contul său de pariuri. Și îl pot retrage oricum doresc, în funcție de regulile site-ului lor de jocuri de noroc.

Totuși, pașii pentru revendicarea premiilor 10e Lotto în valoare de peste 10.500 EUR diferă. Câștigătorii trebuie să treacă la cea mai apropiată sucursală a Băncii Intesa Sanpaolo sau la sediul principal Lottomatica pentru a-și revendica numerarul. Pentru a face acest lucru cu succes, trebuie să aibă următoarele:

 • Codurile lor fiscale
 • Cărți de identitate valabile
 • Codul unic de identificare pentru a specifica loteria câștigătoare (de obicei furnizat în segmentul „Detalii de joc” al jocului)
Cum își revendică jucătorii de la loterie online premiile
Sfaturi și trucuri pentru a juca 10e Lotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca 10e Lotto

Unii fani ai loteriei online cred cu tărie că nu are rost să te pregătești să pariezi pe 10e Lotto, deoarece este o opțiune de cazinou bazată pe șansă. Dar este o eroare, deoarece există diverse sfaturi încercate și testate pe care le puteți utiliza pentru a crește calitatea experiențelor de pariuri.

În primul rând, jucătorii ar trebui să renunțe la dorința copleșitoare de a câștiga loto 10e, deoarece, adevărul este că s-ar putea să nu-și asigure jackpot-ul. Înregistrarea cu laser a premiului atunci când joci acest joc nu lasă loc să te bucuri de el, făcând pariarea pe el o pierdere de timp.

În plus, jucătorii care joacă 10e Lotto ar trebui să-și facă temele. Acest lucru le permite să răspundă la întrebări importante, cum ar fi:

 • Când sunt anunțați câștigătorii?
 • Trebuie să fie în Italia pentru a juca jocul?
 • Se pot cumpăra mai multe bilete?
 • Va impune guvernul vreun impozit pe câștigurile lor de la Loto 10e?
 • Există o diferență între a juca online și offline?
 • Sindicatele au voie să parieze la loteria online?
 • Când este cel mai bun moment pentru a cumpăra bilete?

În consecință, pariorii cu astfel de cunoștințe la îndemână înțeleg ce trebuie și ce nu trebuie să faci de a participa la 10e Lotto, care este acum printre cele mai bune loterie online in Italia. Așa că nu trebuie să-și facă griji cu privire la comiterea unor greșeli care i-ar putea „descalifica” în cele din urmă.

Sfaturi și trucuri pentru a juca 10e Lotto