Top 6D Lotto Loterie în 2022/2023

Jucătorii de noroc care locuiesc în Filipine au mai multe opțiuni când vine vorba de loteriile pe care le pot juca. Cele mai bune tind să fie organizate de Biroul Philippine Charity Sweepstakes. Un bun exemplu în acest sens este Loto 6D. După cum sugerează și numele, implică alegerea a șase cifre pentru fiecare bilet. Câștigurile apar atunci când este extrasă combinația exactă.

Acest joc este popular printre cetățenii filipinezi, dar nu este disponibil în prezent în formă online. Vestea bună este că jucătorii pot folosi în continuare resurse online pentru a verifica rezultatele. Extragerile au loc de trei ori pe săptămână. Acest lucru le oferă oamenilor o mulțime de oportunități de a-și testa norocul.

Top 6D Lotto Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru 6D Lotto
De unde să cumpărați bilete pentru 6D Lotto

De unde să cumpărați bilete pentru 6D Lotto

Unul dintre primii pași pentru a obține jackpot-ul este să știi cum să cumperi un bilet de loterie 6D Lotto. Fără joc online disponibil, jucătorul are opțiuni limitate. Nu este atât de simplu ca să dai clic pe o aplicație și să alegi imediat numerele.

În schimb, trebuie să găsească un comerciant cu amănuntul în zona lor locală. Din fericire, există o abundență de puncte de vânzare în tot Filipine oferă aceste bilete de loterie. PCSO este un nume important în comunitatea de jocuri de noroc din această țară. Nu va fi greu să găsești o unitate de cărămidă și mortar care să-și vândă biletele de joc.

Pe de altă parte, 6D Lotto este mai mult o nișă în comparație cu opțiunile populare, cum ar fi Lotourile Mega, Super și Ultra PCSO. Cumpărătorul va trebui să găsească un comerciant cu amănuntul care oferă o gamă de opțiuni de joc la loterie. Aceste locuri pot fi găsite făcând câteva cercetări online despre zona locală.

De unde să cumpărați bilete pentru 6D Lotto
O scurtă istorie a Loto 6D

O scurtă istorie a Loto 6D

În 1995, Rețeaua Populară de Televiziune a început să organizeze un spectacol de jocuri numit Philippine Lotto Draw. Numele său a fost în cele din urmă schimbat în Tragerea Loteriei PCSO. Programul a evoluat pentru a prezenta o serie de jocuri diferite. Acestea au inclus parimutuel, plăți fixe și loterie cu tombolă.

Extragerile centralizate au fost incluse în 2017. Acestea vizau anumite provincii care nu aveau propriile extrageri locale.

Când a început spectacolul, era disponibil doar pe formatele standard de televiziune. Cu toate acestea, jucătorii pot verifica acum rezultatele în direct prin site-ul PTV, pagina de Facebook și canalul YouTube. În prezent, sunt disponibile nouă jocuri diferite. 6D Lotto a fost introdus la sfârșitul anului 1997.

Inițial, doar oamenii din zonele din Luzon puteau cumpăra bilete. Acest lucru s-a schimbat în 2020, când extragerea a devenit un eveniment la nivel național. Jocul este în stilul lui populare loterie tradiționale cu tombolă.

O scurtă istorie a Loto 6D
Cum să joci 6D Lotto

Cum să joci 6D Lotto

Aceasta este una dintre cele mai simple loterie oferite de PCSO. Pentru a-l juca, jucătorul alege șase cifre de la 0 la 9. Acestea sunt apoi marcate într-un bilet de joc. De asemenea, este posibil să utilizați o mașină de alegere norocoasă pentru a selecta numerele aleatoriu in schimb. Aceleași cifre pot fi folosite pentru șase extrageri consecutive. Dacă mai multe persoane câștigă jackpot-ul principal, atunci grupul este împărțit proporțional cu pariurile fiecărui câștigător.

Loto 6D se joacă de trei ori pe săptămână, cu excepția sărbătorilor de Crăciun. Extragerile au loc în fiecare sâmbătă, marți și joi. Numărul câștigător din șase cifre va varia de la 000000 la 999999. Pentru a primi premiul pentru primul loc, jucătorul trebuie să-și asorteze toate cifrele în exact aceeași ordine.

În ultimii ani multe loterii din întreaga lume au creat aplicații dedicate pentru jucătorii lor. Acestea le permit să cumpere bilete și să primească automat câștigurile. Cu toate acestea, în prezent nu este posibil să jucați 6D Lotto online. În schimb, jocul trebuie jucat prin intermediul unui comerciant cu amănuntul din cărămidă și mortar. Este posibil ca o versiune online a acestei loterie să devină disponibilă în viitorul apropiat.

Cum să joci 6D Lotto
Care sunt șansele de a câștiga Loto 6D?

Care sunt șansele de a câștiga Loto 6D?

La jocurile de loterie, dacă biletul conține un număr mare de cifre, atunci șansele vor fi mai puțin favorabile. În Loto 6D există 1.000.000 de combinații posibile, care ar putea fi fiecare extragere câștigătoare. Aceasta înseamnă că jucătorul va avea o șansă de 1 la un milion de a câștiga premiul principal.

La suprafață ar putea suna destul de sus. Cu toate acestea, oferă jucătorului o șansă mai rezonabilă în comparație cu alte loterie naționale. Acest lucru este valabil mai ales pentru cele numerice.

Pe măsură ce nivelul de premiu scade, șansele de câștig devin mult mai iertătoare. Un jucător va avea o șansă de 1 din 100.000 de a alege un număr care câștigă premiul al doilea. Șansele lor de a câștiga cel mai de jos nivel coboară și mai mult la 1 din 100. Este imposibil să preziceți cu exactitate combinația de 6 cifre. Pe de altă parte, șansele persoanei pot crește dacă folosesc anumite strategii pe termen lung.

Care sunt șansele de a câștiga Loto 6D?
Opțiuni de plată la loto 6D

Opțiuni de plată la loto 6D

Dacă persoana are norocul să câștige, atunci plata poate fi primită de ei în persoană. Premiile în intervalul de la 24 Php la 10.000 Php pot fi revendicate la oricare dintre punctele de vânzare autorizate oficial de PCSO. Când vine vorba de jackpot-uri mai mari, există doar două locații disponibile. Acestea sunt filiala și sediile centrale ale PCSO din Mandaluyong City.

Aceasta este o politică destul de standard pentru loteriile naționale. Cu toate acestea, poate dezamăgi jucătorii care se bucură de confortul suplimentar de a primi plăți online.

Câștigătorii trebuie să-și scrie semnătura pe bilet și să aibă două acte de identitate valabile. De asemenea, trebuie menționat că jackpot-ul va fi impozitat cu 20%. Agentul PCSO care a vândut biletul câștigător va primi un comision de 1%. Jucătorii vor trebui să țină cont de acest lucru atunci când își calculează totalul plăților.

Opțiuni de plată la loto 6D
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 6D

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 6D

Loteriile online sunt jocuri de noroc. Nimeni nu este capabil să prezică în mod fiabil combinația exactă pentru Loto 6D. Cu toate acestea, ar putea folosi tactici pentru a-și crește șansele. Este obișnuit ca oamenii să aleagă numere în funcție de zile de naștere.

Problema este că acest lucru îi va împiedica să utilizeze 0 ca cifră. Fiecare număr dintr-o loterie va avea șanse egale de a fi extras. Prin urmare, este neînțelept să neglijăm 0. O altă greșeală este alegerea deliberată a numerelor care rulează în ordine consecutivă. De exemplu, persoana poate fi tentată să aleagă o combinație de cifre de 123456. O combinație mai variată și mai aleatorie este mai înțeleaptă.

Cu cât o persoană cumpără mai multe bilete, cu atât șansele sale de câștig vor fi mai mari. Cu toate acestea, acest lucru va însemna să riscați mai mult din banii lor. Este vital ca jucătorul să parieze doar o sumă neglijabilă dacă dorește să joace la loterie în mod regulat.

Sindicatele de loterie au devenit foarte populare în ultimii ani. Ele implică mai mulți oameni care își pun banii împreună. Acest lucru le permite să cumpere mai multe bilete și să aibă șanse mai mari de a câștiga potențial jackpot-ul. Dacă au noroc, atunci fondurile sunt împărțite între fiecare membru.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 6D