Top Bingo 5 Loterie în 2022/2023

Bingo 5 este o distracție populară printre pariorii japonezi. Cu toate acestea, spre deosebire de cele mai bune loterie online din alte țări, nu este foarte populară aici, deoarece a fost printre formele de jocuri de noroc care au rămas în afara legii până de curând. Dar, în general, popularitatea jocurilor de loterie online câștigă rapid proeminență, Bingo 5 fiind în centrul scenei.

Ce este Bingo 5? Bingo 5 este în esență o loterie cu opt numere. Chiar dacă numele sugerează că este „5”, acest lucru nu înseamnă neapărat că jucătorii pot alege un set de cinci numere. În schimb, fiecare bilet are nouă pătrate cu un set de cinci numere în ordine. Paritorii trebuie să selecteze un număr din fiecare pătrat, cu excepția celui din mijloc marcat „Free”

De unde să cumpărați bilete pentru Bingo 5
De unde să cumpărați bilete pentru Bingo 5

De unde să cumpărați bilete pentru Bingo 5

Odată cu interesul tot mai mare pentru joc, nu este surprinzător că pariorii sunt, de asemenea, îngrijorați de opțiunile de cumpărare a biletelor. La fel ca majoritatea lotteriilor online de astăzi, Bingo prezintă două opțiuni principale de cumpărare a biletelor – ghișeele de loterie și online.

Contoarele de loterie, pentru început, sunt sinonime cu jocul Bingo 5. Paritorii trebuie să viziteze doar un ghișeu de loterie de pe teren și să cumpere un bilet sau o foaie de marcare.

Îndepărtându-se de achizițiile convenționale de bilete, acum este posibil ca jucătorii să cumpere bilete de loterie online de pe site-ul oficial al loteriei. Pentru achizițiile online, jucătorii trebuie să se înregistreze pe site-ul oficial, furnizând detaliile personale și de plată.

De unde să cumpărați bilete pentru Bingo 5
Istoria Bingo-ului 5

Istoria Bingo-ului 5

În timp ce Japonia este cunoscută pentru multe lucruri, tehnologie, culturi antice și bucătărie, nu există multe despre ele jocuri de loterie. În culise, însă, japonezii au jucat la loterie de câteva secole.

În trecut, loteriile erau conduse de instituții religioase, iar câștigătorilor li se dăruiau amulete care reprezentau bogăția și fericirea. Jucătorii de loterie din ziua de azi, care avansează rapid, li se acordă o gamă largă de premii. Iată o scurtă istorie a loteriei Bingo 5(JP).

Bingo 5 este relativ joc nou printre japonezi. Această loterie săptămânală care își deține loteriile în fiecare miercuri a fost lansată pe 3 aprilie 2017. Această loterie este condusă de Mizuho Financial Group, care afișează și rezultatele oficiale ale loteriei.

Cu toate acestea, în ceea ce privește câștigătorii din trecut ai jocului și sumele câștigate, organizatorii sau Mizuho nu oferă înregistrări oficiale pe site-ul lor, mizuhobank.co.jp.

În ceea ce privește modul de joc al lui Bingo 5, nu au existat schimbări semnificative de-a lungul anilor – alegeți un singur număr în cele opt casete ale fiecărui joc și așteptați extragerea. În timp ce jucătorii trebuiau să cumpere bilete în magazine fizice în trecut, jucătorilor moderni li se acordă flexibilitatea și comoditatea jocului online.

Istoria Bingo-ului 5
Cum să joci Bingo 5

Cum să joci Bingo 5

Jocul Bingo 5 ar trebui să fie ușor, chiar și pentru jucătorii începători. Cu toate acestea, jocul poate fi, uneori, confuz. Pentru a înțelege cum să joace această loterie „ușor de jucat”, jucătorii trebuie să știe cum funcționează jocul.

Bingo 5 folosește nouă pătrate, opt cu numere și unul rămas liber. Cele nouă pătrate sunt cuprinse în trei rânduri și trei coloane, formând un pătrat mai mare care încapsulează pătratele numerotate mai mici.

Pătratul central nu este numerotat (GRATUIT), în timp ce celelalte pătrate conțin cinci numere consecutive în ordine. Ca atare, fiecare deținător de bilete de loterie online visează să aleagă numere care formează cât mai multe rânduri.

Bingo 5 Metoda/ Reguli

Dintre cele nouă pătrate, scopul unui jucător este să facă predicții corecte, exprimate în linii. Jocul are un total de 8 linii, trei verticale, trei orizontale și două diagonale. Dacă numărul de înscriere al unui jucător se potrivește cu cel al extragerii la loterie, inclusiv caseta gratuită din centru, acesta câștigă premiul I. Acestea fiind spuse, iată o schiță a unor posibile scenarii de câștig:

 • Opt linii s-au potrivit pentru a se califica pentru primul premiu (jackpot)
 • Șase linii potrivite se califică pentru al doilea nivel
 • Cinci linii s-au potrivit pentru a se califica pentru nivelul de premiul al treilea
 • Patru linii s-au potrivit pentru nivelul al patrulea
 • Trei linii potrivite orizontal se califică pentru nivelul de premiu al cincilea
 • Două linii s-au potrivit pentru a se califica pentru nivelul de premiu al șaselea
 • O singură linie a fost potrivită pentru a se califica pentru nivelul de premiu al șaptelea
Cum să joci Bingo 5
Care sunt șansele de a câștiga Bingo 5?

Care sunt șansele de a câștiga Bingo 5?

Orice jucător care dorește să joace Bingo 5 ar fi, fără îndoială, interesat de șansele de câștig. Majoritatea jucătorilor sunt atrași de loterie cu cote impresionante, dar acest lucru nu le influențează în niciun fel șansele de câștig. Câștigarea Bingo 5 este în primul rând o chestiune de noroc.

Jucătorii angajează strategii diferite să încline cântarul în favoarea lor. Unii ar putea alege numerele alese des, în timp ce alții optează pentru funcția de alegere rapidă (QP). Oricum, utilizarea alegerii rapide sau manuală nu modifică probabilitățile. Acestea fiind spuse, iată probabilitatea de a câștiga premii la loterie Bingo 5:

 • Premiul I (8 rânduri) – 1/390.625
 • Premiul II (6 rânduri) – 1/24.414
 • Premiul III (5 rânduri) – 1/8.138
 • Premiul IV (4 rânduri) – 1/2.035
 • Premiul al cincilea (3 rânduri) -1/313
 • Premiul al șaselea (2 rânduri) – 1/59
 • Premiul al șaptelea – (1 rând) 1/7

În timp ce probabilitățile sunt în esență constante, premiul în bani pentru nivelurile respective variază adesea în funcție de numărul de câștigători. De exemplu, mai puțini câștigători ar putea vedea valoarea câștigului ajustată în sus, în timp ce mai mulți câștigători scad câștigul.

Care sunt șansele de a câștiga Bingo 5?
Opțiuni de plată dacă câștigi Bingo 5

Opțiuni de plată dacă câștigi Bingo 5

Opțiunile de plată disponibile pentru orice parior care deține un bilet Bingo 5 includ:

 • Premiul I – 5.556.200 JPY
 • Premiul II – 300.000 JPY
 • Premiul III – 45.000 JPY
 • Premiul al patrulea – 18.200 JPY
 • Premiul al cincilea – 2.500 JPY
 • Premiul al șaselea – 700 JPY
 • Premiul al șaptelea – 200 JPY

În ceea ce privește plățile, Bingo 5 se bazează pe linii și nu pe numerele ghicite sau alese. De exemplu, o alegere corectă în stânga sus, în stânga mijloc și în dreapta jos nu se califică pentru o victorie, deoarece aceste alegeri nu formează o linie.

Opțiuni de plată dacă câștigi Bingo 5
Sfaturi și trucuri pentru a juca Bingo 5

Sfaturi și trucuri pentru a juca Bingo 5

Câștigând la loteria Bingo 5 poate fi o șansă lungă, dar asta nu înseamnă că jucătorii sunt considerați neputincioși atunci când înclină balanța în favoarea lor.

Jucătorii de loterie nu sunt, fără îndoială, imuni la sfaturile de loterie care nu funcționează. Ei bine, din moment ce nu există o modalitate cunoscută prin care un jucător poate prezice cu exactitate numerele extrase în extragerea săptămânală Bingo 5, jucătorii ar trebui, cel puțin, să rămână realiști atunci când urmăresc premiul principal.

Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi pentru jucătorii de la loterie online care și-ar putea îmbunătăți șansele de câștig:

 • Alegeți numere la întâmplare și evitați să cădeți în tentația de a veni cu un model „inteligent”
 • Folosiți funcția de alegere rapidă în timp ce vă completați online biletul de loterie
 • Alegeți adesea numerele „alese rar”, nu pentru a îmbunătăți șansele, ci pentru a obține o plată completă

În ceea ce privește folosirea trucurilor și a deveni „înainte de curbă”, încă nu există trucuri cunoscute pentru a juca Bingo 5 online. Cu toate acestea, spre deosebire de cele mai bune loterie și jocuri cu numere online, există cazuri în care o simplă ghicire de două numere va stabili o linie, ceea ce în cele din urmă le îmbunătățește șansele. Și așa, cel mai cunoscut truc este să joci des și responsabil.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Bingo 5