Top BonoLoto Loterie în 2023

Câștigarea BonoLoto nu este garantată cu 1 din 13.983.816 cote. Totuși, jocul este la fel de popular ca întotdeauna. Din 1988, loteria națională a Spaniei a început să ofere opțiunea mai puțin costisitoare pentru cumpărătorii de bilete de a alege numerele de loterie în timpul săptămânii. În ciuda șanselor reduse de a câștiga marele premiu, jucătorii continuă să cumpere bilete pentru a avea șansa de a câștiga. Fiind unul dintre cele mai jucate jocuri de loterie din Spania, Bonoloto atrage cumpărători de bilete din toată țara. Citiți mai departe pentru mai multe informații despre BonoLoto.

Cu o vârstă minimă de 18 ani, jucătorii cumpără bilete pentru extragerile organizate aproape în fiecare zi de luni până sâmbătă. Dacă un jucător nu câștigă jackpot-ul, banii se transferă la următoarea extragere și continuă să se rotească până când un cumpărător de bilet câștigă. Cu jackpot-uri rollover, jocul de loterie atrage atât jucători locali, cât și internaționali. În 1990, unul dintre cele mai mari jackpot-uri a ajuns la peste 7 milioane de euro.

Top BonoLoto Loterie în 2023
De unde să cumpărați bilete pentru BonoLoto
De unde să cumpărați bilete pentru BonoLoto

De unde să cumpărați bilete pentru BonoLoto

Folosind puterea web-ului, operatorii BonoLoto oferă bilete jucătorilor de pe tot globul, ceea ce ajută la creșterea plății premiului. Premiile mai mari îi stimulează pe cumpărătorii de bilete să cumpere mai multe bilete pentru a avea șansa de a câștiga. Oferirea unei șanse la o sumă mare de bani a făcut din BonoLoto un joc de loterie popular în Spania și nu numai.

BonoLoto oferă mai multe moduri de a cumpăra bilete. Cumpărătorii se pot deplasa la magazinele de vânzare cu amănuntul autorizate de la uscat pentru a cumpăra bilete de la ghișeu. Biletele sunt, de asemenea, disponibile online de pe site-ul web al loteriei naționale din Spania, care nu percepe taxe suplimentare. Retailerii online pot oferi și bilete BonoLoto, dar prețul este mai mare.

Jucătorii trebuie să aleagă 6 din 49 de numere pentru a participa. Indiferent dacă alege numerele aleatoriu sau permite software-ului să aleagă, un jucător nu este probabil să câștige, având în vedere șansele lungi. Cu toate acestea, cetățenii continuă să cumpere bilete, examinând datele istorice ale câștigurilor și alegând numere cu o probabilitate mare de câștig.

De unde să cumpărați bilete pentru BonoLoto
Istoria BonoLoto

Istoria BonoLoto

Lansat în februarie 1988, BonoLoto continuă să crească ca una dintre cele mai populare distracții din Spania. Jucătorii aleg șase numere pentru a câștiga, dar există și un al șaptelea număr, care oferă un bonus. Jucătorii sunt atrași de jackpot-urile mari ale jocului.

Alimentat de popularitatea jocului, jackpot-urile continuă să crească până când un jucător câștigă. Unul dintre cele mai mari jackpot-uri de până acum a depășit 7 milioane de euro. Jocul oferă sume de bani care schimbă viața câștigătorilor suficient de norocoși să atingă numerele corecte în timpul unei extrageri.

Istoria BonoLoto
Cum să joci BonoLoto

Cum să joci BonoLoto

Pentru jucătorii de la loterie online care caută un pic de noroc, BonoLoto oferă zilnic oportunități de câștig. Deși șansele nu sunt în favoarea unui jucător, acesta poate câștiga participând frecvent. Tot ce trebuie să facă un jucător este să ghicească combinația de numere câștigătoare. După ce a ales 6 numere de la 49 la 1, un jucător poate completa două tabele cel puțin și opt maximum.

Pentru cei care decid să lase computerul să decidă, jucătorii pot primi numere dintr-o generație aleatorie pentru a completa automat tabelele pentru loterie online. Din punct de vedere tehnic, cu cât un jucător pariază mai mult, el își va crește șansele. Deci, jucătorii au opțiunea unui pariu cu 6 numere sau mai multe pariuri cu 15 numere.

Deoarece extragerile au loc aproape în fiecare zi, un jucător poate participa la loteria online toată săptămâna. Pentru câștigători, un premiu mai mare de 2.000 EUR necesită ca jucătorul să furnizeze informații despre contul bancar pentru a obține câștiguri, care sunt în general primite în termen de trei luni de la extragerea câștigătoare.

Un jucător poate mări premiul cu un număr câștigător bonus. Acest număr selectat aleatoriu poate crește valoarea biletului de loterie. După fiecare extragere, un jucător poate verifica, de asemenea, dacă biletul câștigă jackpot-ul și premiul suplimentar în bani.

Cum să joci BonoLoto
Care sunt șansele de a câștiga BonoLoto?

Care sunt șansele de a câștiga BonoLoto?

Cu 13 milioane plus combinații de numere pentru fiecare BonoLoto tragere online bilete, șansele de câștig sunt mici. Cu toate acestea, șansele de câștig cresc la diferitele niveluri ale jocului. Un jucător are o șansă de 1 din 13,9 milioane de a câștiga jackpot-ul cu șase numere corecte. Cotele se schimbă la 1 la 2,3 milioane pentru 5 numere corecte.

Trei numere corecte au o șansă de 1 din 55.491 ca un jucător să câștige. Unul din o mie de jucători poate obține corect 4 numere. Se așteaptă ca unul din 57 de jucători să obțină trei numere corecte. În cele din urmă, unul din 10 jucători va primi o rambursare. Așadar, deși șansele de a câștiga jackpot-ul sunt mici, este posibil să câștigi premii mai mici în timp ce joci BonoLoto.

Cumpărătorii pricepuți de bilete analizează tendințele din extragerile istorice BonoLoto. Analiza statistică ajută un jucător să elimine numerele și să le aleagă pe cele care au mai multe șanse să câștige. Cu toate acestea, acest tip de analiză oferă un avantaj subțire. Datorită numărului mare de combinații de loterie online, chiar și software-ul nu este probabil să o facă alege numerele câștigătoare.

Cumpărarea de bilete suplimentare oferă jucătorilor șanse mai mari de câștig, dacă un jucător are suficienți bani pentru a cumpăra destui bilete pentru a afecta șansele. Dacă un jucător are o șansă de 1 din 13 milioane de a câștiga. Cumpărarea a cinci bilete va crește șansele doar cu 5 la 13 milioane.

Alăturarea unui grup sau a unei echipe de investiții este o modalitate de a cumpăra un număr mare de bilete. Din păcate, chiar și cu șansele în favoarea grupului, este posibil ca investitorii să nu primească o rentabilitate a investiției.

Sunt vești bune pentru cei care au câștigat deja la loterie. Statisticile pentru câștigarea din nou la loteria BonoLoto nu se schimbă. Un câștigător la loterie are la fel de probabil să câștige a doua oară la loterie ca și o persoană care nu a câștigat niciodată BonoLoto.

Care sunt șansele de a câștiga BonoLoto?
Sfaturi și trucuri pentru a câștiga BonoLoto

Sfaturi și trucuri pentru a câștiga BonoLoto

O strategie pentru a câștiga BonoLotto include cumpărarea de bilete suplimentare. După cum s-a menționat, grupurile de investiții de jucători individuali la loterie sau întreprinderile private reunesc resurse pentru a achiziționa un număr mare de bilete cu diferite combinații de numere. Acest tip de achiziție crește șansele de câștig.

In orice caz, cumpărând bilete de loterie online este încă jocuri de noroc și este probabil ca grupurile să piardă bani. Cu toate acestea, pentru jucătorii de loterie cu mize mari, riscul merită pentru șansa de a câștiga jackpot-uri uriașe. Este important să ne amintim că împărțirea riscului înseamnă împărțirea recompensei. Grupele împart câștigurile, dacă au succes. Iată câteva moduri în care jucătorii au câștigat în trecut.

Alegerea numerelor dintr-o bănuială sau alegerea numerelor de la zilele de naștere a familiei este o strategie care funcționează uneori. Există cazuri în care câștigătorii la loterie au jucat în mod persistent același număr și au câștigat în cele din urmă.

Analiza datelor istorice ale câștigurilor este, de asemenea, o modalitate de a îmbunătăți șansele. Cu toate acestea, nici măcar analiza computerizată nu garantează că un jucător va câștiga. Această strategie simplă elimină numerele care sunt mai puțin probabil să apară în timpul extragerii.

Folosind un calculator de cote la loterie te-ar putea ajuta să-ți analizezi șansele de câștig.

Studiile arată că câștigătorii la loterie aleg adesea numere care au o sumă totală între 104 și 176. Evitarea numerelor consecutive este o modalitate de a alege numerele BonoLoto, care pot câștiga.

Sfaturi și trucuri pentru a câștiga BonoLoto