Top Canada Lotto Loterie în 2024

Pentru a juca la loterie online în Canada, jucătorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani. Quick Draw, pe de altă parte, cere jucătorilor să aibă cel puțin 21 de ani. Atât taxele de stat, cât și cele federale se aplică biletelor la Loto Canada și câștigurilor online. Oamenii care locuiesc în Canada trebuie să plătească un strat suplimentar de taxe locale. Lotto Max și Lotto 6/49 sunt două dintre cele mai populare bilete de loterie online din Canada. Pentru prima dată în Canada, Loto 6/49 a oferit jucătorilor opțiunea de a alege numerele pe care doresc să le fie extrase.

A permite jucătorilor canadieni să-și aleagă propriile numere este o idee bună, deoarece mulți dintre ei au superstiții. Sistemul Smartplay Halogen II al Interprovincial Lottery Corporation extrage câștigători la loteria online de două ori pe săptămână, miercurea și sâmbăta.

Top Canada Lotto Loterie în 2024
De unde pot cumpăra bilete pentru Loteria Canada?
De unde pot cumpăra bilete pentru Loteria Canada?

De unde pot cumpăra bilete pentru Loteria Canada?

Lotto Max a înlocuit Super 7 în 2009. Drept urmare, Lotto Max a depășit Lotto 6/49 ca popularitate în Canada datorită valorii mai mari a premiilor sale. Loteriile canadiene minore au loc în provinciile de est și vest ale Canadei.

Jucătorii canadieni de loterie își pot cumpăra acum biletele online atât pentru jackpot-urile Lotto Max, cât și pentru Lotto 6/49. Cu toate acestea, regulile sunt aceleași și procesul este simplu. Se aplică aceeași restricție de vârstă ca și la achiziționarea unui bilet pentru participare. Depunerea de bani în conturile de loterie online ale jucătorilor este posibilă după ce aceștia au finalizat procesul de înregistrare.

Jucătorii pot cumpăra bilete online și pot primi o copie digitală prin e-mail. Un bilet fizic poate fi pierdut, așa că o achiziție online este o opțiune mai sigură și mai eficientă. Jucătorii sunt notificați prin e-mail dacă au câștigat ceva la o extragere. Un alt avantaj care economisește timp de a juca online la loteria canadiană este verificarea rezultatelor fără a fi nevoie să părăsești casa.

De unde pot cumpăra bilete pentru Loteria Canada?
Istoria Loto-ului Canadei

Istoria Loto-ului Canadei

Canada a înființat loterii pentru a genera finanțare pentru lucrări publice în primii ani. Guvernul nu a avut mijloace suficiente pentru a finanța lucruri precum construcția de drumuri și poduri, ca o țară tânără, fără mijloace reale de venit.

Provinciile ar cere legiuitorului lor autorizația de a desfășura o loterie pentru a colecta fonduri pentru un scop bun. Drept urmare, loteria a fost folosită mai întâi pentru a finanța lucrări publice. Quebec și Manitoba au început ambele jocuri de loterie la un an după ce Codul Penal a fost modificat în 1970. Loto-Quebec a fost prima organizație din Canada care a gestionat activitățile de loterie. Alte provincii au urmat rapid exemplul, înființând loterii pentru a suplimenta veniturile guvernului provincial.

Prima loterie națională din Canada a avut loc în 1974, după care provinciile și-au stabilit propriile loterie și au început să organizeze extrageri de loterie mai mici. Loteria Olimpică din Canada a fost înființată pentru a strânge fonduri pentru Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. Această loterie va fi mai târziu redenumită Lotto-Canada și folosită pentru a finanța viitoarele jocuri olimpice și proiecte naționale.

Istoria Loto-ului Canadei
Cum să joci la loto Canada

Cum să joci la loto Canada

  • Deținătorii de bilete Lotto 6/49 pot alege șase numere dintr-un grup de 1-49 atunci când cumpără un bilet. Toate cele șase numere extrase sunt necesare pentru a se potrivi cu numerele biletelor pentru ca un jucător să câștige jackpot-ul. Pentru a câștiga premiul secundar, un jucător trebuie să egaleze cinci dintre cele șase numere principale, împreună cu numărul bonus.

  • Lotto Max Șapte cifre, de la 1 la 49, sunt selectate aleatoriu. Dacă un jucător ghicește corect toate cele șapte numere extrase, câștigă jackpot-ul. Există, de asemenea, premii „MaxMillions” de 1 milion de dolari care sunt transferate până când sunt câștigate la extragerea Lotto Max.

Cum să joci la loto Canada
Care sunt șansele de a câștiga la Loto Canada?

Care sunt șansele de a câștiga la Loto Canada?

Jucătorii au o șansă de 1 din 14 milioane de a câștiga Loto 6/49. Destul de sumbră la prima vedere, dar mult mai corectă decât multe alte loterie. De exemplu, șansele de a obține jackpotul Mega Millions sunt de 1 la 176 de milioane. Unele loterie precum Quebec Banco Special (1 din 4 milioane) sunt totuși mult mai corecte. Cu toate acestea, premiul uriaș care urmează să fie câștigat în 6/49 îl face mai atractiv.

Când Lotto 6/49 a fost introdus pentru prima dată și înainte de Lotto Max, jackpot-urile rareori depășeau 10 milioane de dolari, dar totul s-a schimbat acum. Lotto Max este cea mai populară loterie online în Canada. Are vânzări săptămânale de peste 10 milioane de dolari.

Care sunt șansele de a câștiga la Loto Canada?
Premii per Jackpot

Premii per Jackpot

În timp ce biletele online de loto Power Ball din Canada depășesc jackpot-ul Lotto Max, este totuși o sumă uriașă, având în vedere dimensiunea mică a populației, așa cum a făcut de mai multe ori în ultimii ani. Din 2017, Lotto Max a avut un plafon de 60 de milioane de dolari pentru orice jackpot. Toți banii peste acest plafon devin parte din premiile „MaxMillion”. Cel mai mare bilet câștigător din istoria loteriei online canadiane a fost de 64 de milioane de dolari în 2015.

Pe lângă premiul principal, loteria online canadiană oferă o serie de premii secundare interesante. Potrivirea a cinci numere plus numerele bonus din Loto 6/49 are ca rezultat o plată de 6% din suma totală utilizată.

O cotă de 5% din potul total este acordată jucătorului care ghicește corect toate cele cinci numere. Jucătorii primesc 0,5% din miza înapoi dacă obțin patru numere corecte. Jucătorii care se potrivesc trei numere și primă numerele primesc 10 USD, în timp ce cei care se potrivesc cu două numere și numerele bonus primesc un bonus de 5 USD. Când două numere se potrivesc, un jucător primește un joc gratuit.

Premii per Jackpot
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto Canada

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto Canada

Numerele de loterie online impar-pare sunt un pariu bun

Trei numere impare vin înaintea celor patru pare. Alegeți un amestec par/impar de numere pentru intrarea unică Lotto Max. Doar aproximativ 1% din timp sunt toate numerele impare sau pare.

Joacă trei numere mare-patru-jos sau patru mari-trei-jos numere

Jumătățile inferioare și superioare ale câmpului de numere dat pot fi împărțite în două jumătăți de către jucători. Într-un joc cu 49 de numere precum Lotto Max Canada, cifrele 1-25 se încadrează în jumătatea inferioară, în timp ce numerele 26 -49 merg în jumătatea superioară. Doar 1% din timp apar toate numerele mari sau toate cele scăzute. Cea mai bună combinație este fie 3/4, fie 4/3. Aceasta înseamnă trei vârfuri și patru văi sau patru vârfuri și trei coborâțe. Aproximativ 56% din toate desenele au grupuri de numere câștigătoare care afișează aceste modele.

Gruparea numerelor de loterie online

Mulți jucători vor observa că, atunci când se uită la o listă cu numerele câștigătoare Lotto Max anterioare sau pe cele ale oricărei alte loterie, unele dintre grupările de numere lipsesc. De exemplu, nu există 20, în secvența de numere 5-14-17-32-38-42-45. Jucătorii pot beneficia de urmărirea și studierea numărului de grupuri din pachetele lor.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto Canada