Top Ekstra Pensja Loterie în 2022/2023

Unul dintre cele mai jucate jocuri de loterie din Polonia se numește Ekstra Pensja, pe care Totalizator Sportowy îl conduce. Ekstra este printre cele mai bune loterie online din Polonia și are extrageri zilnic la ora locală 2100. În 2021, pe 13 martie, un jucător norocos de la Golina din Konin a jucat un bilet de alegere rapidă la magazinul de pe Kolejowa 42. El a fost unul dintre câțiva oameni care au jucat numerele 2, 15, 19, 26 și 35 și un alt număr. 4 și a câștigat 5.000 PLN (1029 USD) în fiecare lună pentru un total de 20 de ani.

Pe 16 ianuarie 2021, numerele pentru premiul lunar de 5.000 PLN (1029 USD) - 1, 5, 7, 24, 32 și numărul bonusului 2 - au fost selectate corect de un câștigător neidentificat. Acest câștigător este originar din Chrzanów și, ca toți ceilalți câștigători, identitățile lor sunt protejate.

Top Ekstra Pensja Loterie în 2022/2023
Cum să cumpărați online un bilet de loterie Ekstra Pensja

Cum să cumpărați online un bilet de loterie Ekstra Pensja

Extragerile Ekstra Pensja sunt deschise doar jucătorilor locali. Totuși, aceștia pot alege să participe cumpărând dintr-un magazin din apropiere sau prin bilet de loterie online prin intermediul site-ului sau al aplicației Gry Lotto PL. Prețul unui bilet Ekstra Pensja este de 5 PLN (1 USD) per intrare și 1 PLN (0,21 USD) pentru a adăuga jocul bonus pentru Ekstra Premia.

Jocul cu multiplicatorul 10x costă 50 PLN (10 USD). Selectând opțiunea Trageri în avans în timpul achiziției, jucătorii pot participa la până la 8 extrageri succesive.

Contrar unora alte jocuri de loto, Ekstra Pensja plătește câștiguri lunare în următorii 20 de ani. Jucătorii Alege cinci numere din cele 35 disponibile și unul dintre cele 4 disponibile. Participanții pot alege să-și parieze pe numere sau să folosească o tragere aleatorie. Chiar și în următoarele opt extrageri, indivizii pot juca aceleași numere. Jucătorii bifează 5 din cele 35 și toate cele patru cifre de pe spațiul liber.

Cum să cumpărați online un bilet de loterie Ekstra Pensja
Scurt istoric al Ekstra Pensja

Scurt istoric al Ekstra Pensja

Pe 19 octombrie 2014, Ekstra Pensja și-a făcut apariția inițială în cadrul studioului de loto, în ciuda vânzării care se desfășoară deja de trei zile. Această loterie este primul dintre aceste jocuri „ciudate” eliberat în Polonia Imediat, câștigul este insolvabil, iar jucătorul primește plata. Acest salariu este la egalitate cu salariul standard în statut. Este luat în considerare în cererile de împrumut și chiar transmis prin familie.

Modul în care se joacă jocul nu s-a schimbat prea mult de când a fost dezvoltat pentru prima dată. Înainte de 11 septembrie 2015, au fost extrageri doar miercurea și duminica. În acea zi, s-au adăugat extrageri de vineri.

Opțiunea de multiplicare a fost introdusă în 2016, ridicând premiul principal la 50.000 PLN (10297 USD) pe lună timp de 20 de ani. Un an mai târziu, jocul a fost extins la desen zilnic în loc de doar de două ori pe săptămână. Jocul bonus Ekstra Premia a fost cea mai recentă schimbare din 2019.

Ekstra Pensja este legală?

Ekstra Pensja este legală în Polonia. În special, majoritatea opțiunilor de jocuri de noroc online sunt interzise sau limitate la monopolurile de stat. Singurele excluderi sunt jocurile de noroc online și derularea loterii promoționale, care au nevoie de un permis prealabil.

Scurt istoric al Ekstra Pensja
Cum să joci online Ekstra Pensja Loteria

Cum să joci online Ekstra Pensja Loteria

Paritorii aleg cinci numere între 1 și 35 și un număr suplimentar între 1 și 4. De asemenea, este posibil să se adreseze fiecăreia dintre cele patru opțiuni. Pentru 1 PLN, participanții pot alege să adauge jocul bonus Ekstra Premia. Extragerea pentru jocul suplimentar, cunoscut sub numele de Extra Bonus, are loc imediat după tragerea la sorți pentru Ekstra Pensja.

Jucătorii trebuie să facă un pariu regulat de 1 PLN pentru a participa. Numerele lor vor fi apoi incluse în ambele extrageri. Persoanele interesate ar trebui să cumpere bilete de loterie Ekstra Pensja online, să le păstreze în siguranță și să revină pentru a vedea cele mai recente rezultate ale loteriei Ekstra Pensja. Cel puțin două numere obișnuite trebuie să se potrivească Pentru a fi eligibil pentru un premiu.

Timpurile în care fiecare număr a fost extras în ultimele 20 de extrageri sunt afișate prin statisticile Hit-And-Miss. Acest tabel este actualizat de fiecare dată când este extras un număr. Numărul de extrageri de la ultima extragere a unui număr dat este indicat pe fiecare rând. Timpul mediu între extrageri ale unui număr poate fi calculat pentru a determina dacă este restante sau scadentă.

Cum să joci online Ekstra Pensja Loteria
Care sunt șansele de a câștiga Ekstra Pensja?

Care sunt șansele de a câștiga Ekstra Pensja?

Jackpot-ul Ekstra Pensja are o șansă de câștig de unul la 1.298.528. Probabilitatea de a se potrivi numerele 5 și 1, care plătește aproximativ 5.000 PLN pe lună timp de 20 de ani, este de 1 la 1.298.522. Jucătorii primesc 25.000 PLN pentru potrivirea a cinci numere, cu o șansă de 1:432.843 de a face acest lucru.

Recompensele pentru potrivirea 4 + 1 și 4 sunt 1.000 PLN și, respectiv, 200 PLN. Cu toate acestea, șansele de potrivire a acestor numere sunt de 1 la 8.657 și, respectiv, de 1 la 2.886. Jucătorii care se potrivesc cu 3 + 1 și 3 primesc 80 PLN și, respectiv, 25 PLN. Cotele sunt de 1 la 299 și, respectiv, 1 la 100. Potrivirea 2 + 1 și 2 poate aduce participanților 10 PLN și 5 PLN. Probabilitatea este de 1 din 32 și 1 din 11.

O opțiune de multiplicare de 10x este disponibilă pentru cumpărare atât în jocurile obișnuite, cât și în cele bonus. Toate premiile sub 2.280 PLN pot fi colectate de la dealerii Loto din cartier. Premiile minore sunt, de asemenea, creditate imediat în conturile jucătorilor online. Taxe în valoare totală de 10% vor fi deduse din orice premii care depășesc 2.280 PLN.

Care sunt șansele de a câștiga Ekstra Pensja?
Opțiuni de plată pentru câștigătorii Ekstra Pensja

Opțiuni de plată pentru câștigătorii Ekstra Pensja

Orice jucător care pariază x 10 are șansa de a câștiga un venit pe 20 de ani de 50.000 de zloți. Este de zece ori mai mult câștig decât la un pariu obișnuit. Cu toate acestea, prețul cuponului pentru un astfel de joc va fi proporțional mai mare; este 50 PLN. Desigur, tariful ar putea fi, de asemenea, mai mic, cum ar fi x 5, de exemplu (costul cuponului va fi de 25 PLN).

Până la 50.000 de zloți pot fi pariați în fiecare lună timp de maximum 20 de ani. Pe margine este scrisă suma de salariu aleasă. Este vital să păstrați voucherul cu pariurile Ekstra Pensja. Pe lângă faptul că este esențial pentru verificarea rezultatelor extragerii Ekstra Pensja, servește drept bază pentru plata câștigurilor.

Opțiuni de plată pentru câștigătorii Ekstra Pensja
Sfaturi și trucuri pentru a juca Ekstra Pensja

Sfaturi și trucuri pentru a juca Ekstra Pensja

Fiecare jucător polonez își imaginează că va câștiga la loto într-o zi. Șansele de a câștiga un jackpot la loterie sunt mici, totuși au existat câțiva câștigători de jackpot. Probabilitatea de a câștiga Ekstra Pensja este determinată în principal de întâmplare, dar exista niste strategii indivizii ar trebui să încerce.

După ce au învățat cum să cumpere un bilet pentru Ekstra Pensja Lottery, participanții pot obține mai multe bilete dacă doresc să-și îmbunătățească șansele de câștig. Dezavantajul este că ar putea fi nevoit să cheltuiască mulți bani pentru a câștiga un premiu. Din cauza cheltuielilor semnificative pe care le suportă persoanele atunci când își cumpără biletele, este posibil ca valoarea câștigurilor lor să nu fie rambursată integral.

Alte strategii utile

Strategia cea mai tipică este de a cumpăra o singură linie și de a adera la ea religios pentru fiecare extragere. Teama de a rata dacă numerele lor apar la o tragere la sorți pentru care nu au cumpărat bilete îi motivează pe jucători. Prin urmare, jucătorii trebuie să nu mai gândească în acest fel și să încerce să cumpere mai multe bilete pentru extragerile Ekstra Pensja care se întâmplă mai rar. Se poate câștiga mai bine dacă joacă pentru mize mai semnificative.

În plus, deoarece numerele de peste 31 alese frecvent apar la fel de frecvent, jucătorii ar trebui să acorde mai multă atenție acestor cifre. Participanții nu își vor crește neapărat șansele de a câștiga la loterie, dar din moment ce majoritatea persoanelor își limitează fondul, plățile Ekstra Pensja vor fi de obicei semnificative.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Ekstra Pensja