Top EuroMillones Loterie în 2022/2023

EuroMillions a fost în jurul scenei jocurilor de noroc online de ceva vreme. Acest loto se remarcă drept una dintre cele mai bune loterie online din lume în ceea ce privește sumele de jackpot oferite și numărul de jucători activi. Spania se numără printre țările în care această loterie transnațională este populară.

La nivel local, acest loto poartă numele EuroMillones. Loteria rulează de mai bine de un deceniu și jumătate, prin care și-a dezvoltat o credibilitate de neegalat.

Top EuroMillones Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru Loteria EuroMillones?

De unde să cumpărați bilete pentru Loteria EuroMillones?

Site-ul web al loteriei EuroMillones

EuroMillones permite pariorilor să cumpere bilete online direct de pe site-ul oficial al loteriei. EuroMillions a fost una dintre primele loterie care a oferit bilete online fără a implica agenții de loterie. Biletele sunt disponibile pentru toți paritorii din Spania, indiferent de naționalitatea lor.

Cu toate acestea, parierii achiziționarea biletelor de loterie online trebuie să fie prezent fizic în țară la efectuarea unei achiziții. Asta înseamnă că și turiștii care vizitează Spania sunt eligibili să joace. De asemenea, trebuie să fie prezenți fizic în țară pentru a-și răscumpăra câștigurile de peste 500 EUR.

Unul dintre principalele avantaje ale achiziționării online a biletelor de loterie EuroMillones este că pariorii nu trebuie să-și facă griji să urmărească extragerile pentru a verifica dacă au câștigat. În schimb, toate numerele lor sunt verificate automat și toți câștigătorii sunt anunțați despre câștigurile lor.

Mai mult, pariorii nu trebuie să stea la coadă pentru a pune mâna pe bilete la vânzătorii locali. De asemenea, își primesc câștigurile de până la 500 EUR direct în conturile lor, evitând bătălia de a le răscumpăra.

Furnizori locali

Comercianții locali oferă o altă opțiune de luat în considerare atunci când explorează cum să cumpere bilete pentru EuroMillones. Retailerii sunt amplasați convenabil în toată Spania și toate celelalte țări eligibile. Paritorii care cumpără bilete de la vânzătorii locali de bilete trebuie să meargă la anumite birouri de loterie EuroMillones pentru a-și răscumpăra premiile dacă câștigă, indiferent de suma câștigată.

Agenții de bilete de loterie

Persoanele care nu se află în Spania sau în alte țări eligibile pot juca în continuare la loteria EuroMillones, în ciuda restricțiilor. Acest lucru este posibil prin agenți terți. Astfel de agenți sunt de obicei localizați în țări eligibile. Ei cumpără bilete în numele clienților lor și selectează numerele specificate de aceștia.

De asemenea, agenții răscumpără premii în numele clienților lor și le trimit banii direct. Cu toate acestea, ei percep o taxă pentru serviciile lor, care include adesea un procent din câștig pentru orice bilet câștigător.

De unde să cumpărați bilete pentru Loteria EuroMillones?
Istoria Loteriei EuroMillones

Istoria Loteriei EuroMillones

Loteria EuroMillones a fost lansată în februarie 2004 de către Loterias del Estado din Spania, Francaise des Jeux a Franței, și Camelotul Regatului Unit. Rezidenții din Spania, Franța și Marea Britanie erau singurii cărora li sa permis să participe la acel moment. Cu toate acestea, mai multe alte țări au fost făcute eligibile mai târziu în acel an. Prima tragere la sorti a avut loc pe 13 februarie 2004 la Paris. De atunci, extragerile au loc în fiecare săptămână.

În prezent, acestea au loc de două ori pe săptămână, marți și vineri. Toți câștigătorii loteriei EuroMillones au primit sume forfetare, spre deosebire de cazul pentru multe alte loterie concurente.

Loteria EuroMillones este legală?

Loteria EuroMillones este operată legal în Spania. Furnizorul are o licență valabilă și îndeplinește toate cerințele legale pentru a oferi servicii de loterie în țară. Cu toate acestea, jocul este limitat la pariori de 18 ani sau mai mult.

Istoria Loteriei EuroMillones
Cum să joci la loteria EuroMillones

Cum să joci la loteria EuroMillones

Jocul la această loterie este relativ ușor. Paritorii trebuie să înceapă prin a înțelege cum să cumpere online un bilet de loterie EuroMillones și să-și selecteze numerele norocoase pentru a avea șansa de a câștiga. Totalul număr de numere aleatorii necesar pe bilet este de șapte. Cinci numere sunt selectate dintr-un grup de 50, iar celelalte două sunt alese dintr-o colecție diferită de 12, cunoscută sub numele de numere stele.

Apoi au loc extrageri pentru a determina numerele câștigătoare. Paritorii trebuie să egaleze toate cele șapte numere pentru a câștiga jackpot-ul. Cu toate acestea, EuroMillones are câteva alte niveluri de premii care permit pariorilor să câștige cu mai puține numere prezise corect.

Selectare automată

Un parior care cumpără un bilet de loterie online poate opta pentru selecția automată a numărului și nu trebuie să învețe multe despre cum să joace EuroMillones online. Această caracteristică de automatizare folosește un generator de numere aleatorii pentru a selecta numerele automat. Această opțiune este la îndemână pentru pariorii care cumpără mulți bilete la extragere sau cei care cumpără bilete în ultimul moment.

Jocul viitor

Există, de asemenea, o opțiune pentru a juca în avans până la opt extrageri. Cu alte cuvinte, același bilet poate fi folosit pentru până la opt extrageri pentru jucătorii care joacă EuroMillones online, folosind aceleași numere norocoase. Dacă biletul câștigă înainte de ultima sa extragere eligibilă, se oferă un bilet de schimb pentru a acoperi extragerile rămase în jocul în avans.

Cum să joci la loteria EuroMillones
Care sunt șansele de a câștiga la loteria EuroMillones?

Care sunt șansele de a câștiga la loteria EuroMillones?

Șansele de a câștiga orice premiu la loteria EuroMillones sunt destul de mari, 1 din 13. Cotele sale favorabile contribuie în mare măsură la consolidarea poziției loto printre cele mai bune loterie online de astăzi. Cu toate acestea, șansele specifice pentru câștigarea de premii speciale sunt mai mici și se înrăutățesc pe măsură ce nivelurile de premii cresc.

Cote specifice de nivel

Nivelul de premiu cel mai mic necesită o selecție de doar două numere corecte din grupul de 50, care are cote de 1 din 22. Nivelul al 12-lea necesită două numere și o stea, oferind cote de 1 din 49. Prezicerea unui număr și două stele câștigă premiul de gradul 11, având o cotă de 1 la 188. Prezicerea a trei numere și trei numere plus o stea câștigă corect nivelurile de premiu al zecelea și al 9-lea pentru cote de 1 la 314 și, respectiv, 1 la 706.

Predicția corectă a două numere și două stele câștigă premiul de nivel 8 și are cote de 1 la 985. Premiul de nivelul 7 este câștigat prin predicție precisă de patru cifre, având cota de 1 la 13811. Premiile de nivelul 6 până la 2 sunt acordate pentru pariori care prezic trei numere plus două stele, patru numere plus o stea, patru numere plus două stele și, respectiv, cinci numere plus o stea.

Cotele sunt 1 la 14.125, 1 la 31.075, 1 la 621.503, 1 la 3.107.515 și, respectiv, 1 la 6.991.908. Câștigarea jackpot-ului, care necesită prezicerea corectă a tuturor celor șapte numere, are cea mai mică cotă la 1 din 19.838.160.

Care sunt șansele de a câștiga la loteria EuroMillones?
Opțiuni de plată dacă câștigați la loteria EuroMillones

Opțiuni de plată dacă câștigați la loteria EuroMillones

Opțiunile de plată depind de suma câștigată. Câștigurile de 500 EUR sau mai puțin sunt trimise direct în contul utilizat pentru achiziționarea biletului câștigător dacă acesta a fost achiziționat online. Pentru biletele achiziționate de la vânzătorii locali, pariorii trebuie să se întoarcă la magazinele de unde și-au cumpărat biletele câștigătoare pentru a revendica premii.

Câștigurile de peste 500 EUR pot fi plătite doar de la birourile loteriei EuroMillones, câștigătorii fiind obligați să le revendice personal.

Opțiuni de plată dacă câștigați la loteria EuroMillones
Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria EuroMillones

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria EuroMillones

Paritorii pot folosi mai multe sfaturi și trucuri pentru a-și crește șansele de câștig atunci când joacă la loteria EuroMillones. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că niciun sfat sau schemă nu poate garanta un câștig profitabil. Parierii ar trebui astfel să joace responsabil, în ciuda șanselor îmbunătățite de câștig.

Achiziționarea mai multor bilete

Unul dintre sfaturile de top este că pariorii ar trebui să cumpere multe bilete EuroMillones per extragere, în limita bugetului, și să se asigure că numerele norocoase selectate de pe fiecare bilet diferă de restul. Cumpărarea online a mai multor bilete EuroMillones îmbunătățește șansele matematice de câștig, crescând șansele generale de câștig pentru orice nivel de premiu.

O soluție pentru aceasta este aderarea la un sindicat de loterie. Cu toate acestea, aceasta vine cu avertismentul de a împărți câștigurile între membrii sindicatului.

Cronometrarea jackpotului

Un alt sfat este să jucați mai mult atunci când jackpot-ul s-a stivuit până la o sumă mai mare. Procedând astfel, crește raportul risc-câștig fără nicio modificare a șanselor de câștig. Cu alte cuvinte, jocul când jackpot-ul este la apogeu înseamnă un câștig posibil mai mare pentru același risc, deoarece prețurile biletelor rămân aceleași.

Urmăriți extragerile la loterie

Paritorii care cumpără bilete de la vânzătorii locali ar trebui să le păstreze întotdeauna în siguranță și să verifice de două ori numerele de extragere față de ele. Au existat numeroase câștiguri nerevendicate din cauza parierii care și-au pierdut biletele sau nu știu că au câștigat.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria EuroMillones