Top Irish Lottery Loterie în 2023

Irlanda, o insulă din Oceanul Atlantic de Nord, este una dintre țările din Europa cu cele mai bune loterie. Loteria națională irlandeză are mai multe jocuri de noroc la dispoziție pentru jucători. Unul dintre cele mai uimitoare lucruri despre Loteria Irlandeză este că jucătorii pot cumpăra numere de bilete din Irlanda sau din alte țări. Irish Lotto 6 ball și 7 balls sunt printre cele mai populare jocuri de loto. Trebuie să aveți un bilet de loto pentru a avea șansa de a câștiga extragerea.

În teorie, cumpărarea de bilete pare o sarcină ușoară. Dar obținerea combinației de numere câștigătoare nu este niciodată simplă. Jucătorii ar trebui să verifice unele dintre locurile enumerate mai jos pentru a cumpăra bilete legitime la Loteria Irlandeză.

Top Irish Lottery Loterie în 2023
Magazine de loterie irlandeză autorizate

Magazine de loterie irlandeză autorizate

irlandez Bilete la loterie poate fi cumpărat cu ușurință de la comercianții cu amănuntul autorizați din întreaga Irlanda. Jucătorii trebuie doar să viziteze magazinul autorizat de vânzare cu amănuntul de bilete și să facă o achiziție. Alegerea numerelor biletelor depinde de decizia jucătorului. Ei pot alege să joace propriile numere sau să opteze pentru o selecție aleatorie.

Jucători care se simt adesea norocoși alege-le numerele. Alții preferă să-și încerce norocul într-o selecție aleatorie. Jucătorii primesc bilete fizice după efectuarea plății. Toți jucătorii care cumpără bilete de la comercianții autorizați sunt sfătuiți să nu părăsească magazinul fără un bilet fizic.

Dealeri online

Deși internetul are unele dezavantaje, toată lumea trebuie să recunoască că a făcut lucrurile mai ușoare și mai bune. Jucătorii care nu locuiesc în apropierea magazinelor de vânzare cu amănuntul autorizate pot cumpăra bilete la Loteria Irlandeză din confortul casei lor prin intermediul telefoanelor mobile sau al computerelor personale. Jucătorii trebuie doar să se conecteze la conturile lor Irish Lotto și să cumpere un bilet.

Unul dintre avantajele cumpărând bilete de loto online este că nu trebuie să se teamă de a-și pierde biletul sau de a-l deteriora. Acest lucru se datorează faptului că numărul biletului rămâne securizat online. Jucătorii care joacă online sunt, de asemenea, notificați dacă sunt câștigători după ce s-a încheiat extragerea. De asemenea, premiile câștigate sunt plătite automat.

Magazine de loterie irlandeză autorizate
Istoria loteriei irlandeze

Istoria loteriei irlandeze

Loteria Națională Irlandeză a fost înființată în 1986. Loteria cu licență de stat a fost înființată pentru a strânge bani pentru cauze bune. Primele carduri răzuibile au fost emise pe 27 martie 1987. Loto a fost lansat apoi în 1988, iar prima sa extragere a avut loc pe 16 aprilie 1988. Astăzi, aproximativ 40% dintre adulții din Irlanda joacă la loteria națională. Până acum, loteria a strâns peste patru miliarde de euro.

Istoria loteriei irlandeze
Este Loteria Irlandeză legală?

Este Loteria Irlandeză legală?

Jocurile de noroc au fost reglementate în Irlanda de multi ani incoace. Legea irlandeză face distincție între jocuri de noroc, pariuri și loterie. Loteriile din Irlanda sunt legale și fiecare jucător poate cumpăra bilete la loteria irlandeză fără teama de a fi pe partea greșită a legii. Legile privind jocurile de noroc și loterii conferă lotteriilor autoritatea de a desfășura afaceri în întreaga Irlanda. În prezent, Loteria Națională Irlandeză intră sub incidența Legii Loteriei Naționale din 2013, care a înlocuit condițiile Legii Loteriei Naționale din 1986.

Este Loteria Irlandeză legală?
Cum să joci la loteria irlandeză

Cum să joci la loteria irlandeză

Este foarte ușor să joci la loto irlandez. Durează mai puțin de trei minute pentru ca unul să înceapă. Irish Lotto poate fi jucat de jucători atât din Irlanda, cât și din afara țării. Iată pașii simpli pe care jucătorii îi pot folosi pentru a ajunge la următoarea intrare. Poate fi ziua norocoasă a cuiva.

Alege șase numere

Indiferent dacă un jucător joacă în magazin sau online, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți șase numere între unu și 47. Jucătorii pot alege acele numere folosind grila de numere sau pot folosi o alegere rapidă pentru a obține șase numere aleatorii. Biletele de loto se vând cu doi euro pe linie. Jucătorii trebuie să cumpere două linii. Costul minim pentru a ajunge la o intrare este de patru euro.

Alegeți ce desene să introduceți

Jucătorii pot cumpăra bilete pentru ambele extrageri săptămânale sau pot alege o tragere, fie miercuri, fie sâmbătă. Ei aleg zilele de tragere la sorti pe biletul de joc. Jucătorii online ar trebui să își selecteze opțiunile pe platformă.

Alegeți opțiunea „Plus”

Adăugarea acestei opțiuni costă un euro în plus. Când cineva adaugă plus, ei primesc intrare automată la extragerile Plus, Lotto Plus 1 și Lotto Plus 2.

Cât de departe să joci în avans

Jucătorii decid apoi numărul de extrageri înainte de a completa biletul de joc. Opțiunile disponibile sunt una, două, patru sau opt extrageri. Unele site-uri permit jucătorilor să cumpere bilete cu până la un an în avans.

Plătiți pentru intrări

Jucătorii care cumpără bilete din magazin ar trebui să plătească suma necesară pentru a-și primi biletele. Conturile online sunt taxate în funcție de numărul costurilor de intrare.

Cum să joci la loteria irlandeză
Care sunt șansele de a câștiga la loteria irlandeză?

Care sunt șansele de a câștiga la loteria irlandeză?

Loteria Irlandeză este încă una dintre cele mai populare loterie de pe tot globul. Bunăvoința de lungă durată a jucătorilor, prețurile rezonabile și simplitatea jocului sunt câteva dintre motivele pentru care Loteria Irlandeză încă rămâne în picioare în industria jocurilor de noroc. În ciuda câteva modificări în regulile jocului de-a lungul anilor, acesta oferă în continuare unele dintre cele mai bune cote la jocurile de loterie.

Șansele de a câștiga jackpot-ul Irish Lotto sunt în prezent de unul la 10,7 milioane. Acestea sunt cote foarte rezonabile în comparație cu alte loterie. Loteria Irlandeză are mai multe niveluri de premii care sunt ușor de câștigat. Premiul al șaptelea are cote foarte amicale. Jucătorilor li se cere doar să potrivească trei numere. Şansele de a câştiga premiul al şaptelea sunt una din 54.

Cotele Irish Lotto Plus 1 sau 2 sunt chiar mai bune în comparație cu jocurile obișnuite. Chiar dacă premiile câștigate în Lotto Plus 2 sunt mici, cel puțin unul are șansa de a câștiga ceva. Fiecare jucător de la Loteria Irlandeză trebuie să aleagă cel puțin două linii. Acest lucru scade șansele de câștig de la una din 10,7 milioane la una din 5,3 milioane. Achiziționarea unui bilet Plus duce șansele de câștig la una din 900.000.

Care sunt șansele de a câștiga la loteria irlandeză?
Opțiuni de plată după câștigarea la loteria irlandeză

Opțiuni de plată după câștigarea la loteria irlandeză

Ultimul pas după câștigarea la Loteria Irlandeză este primirea premiului. Modul în care se revendică premiul depinde de suma de bani câștigată.

Jucători online

Jucătorii care cumpără bilete online la Loteria Irlandeză primesc plăți în funcție de premiile câștigate. Premiile în valoare de la 1 la 99 de euro sunt transferate automat în portofelul online al jucătorului. Se trimite un cec pentru câștiguri între 100 și 500 de euro. Un formular de revendicare pentru completare este trimis înainte ca un cec să fie acordat pentru câștiguri în valoare de 501 până la 9.999 de euro. Jucătorii cu câștiguri de 10.000 de euro și peste ar trebui să sune la Departamentul de Revendicare a Loteriei Naționale și să facă aranjamente pentru procesarea premiului.

Jucători de vânzare cu amănuntul

Jucătorii care dețin bilete câștigătoare achiziționate trebuie să își revendice recompensa în termen de 90 de zile de la data extragerii. Biletul trebuie prezentat la ridicarea premiului. Între 1 și 100 de euro ar trebui colectați de la orice agent al Loteriei Naționale. Între 101 și 2500 de euro, care se ridică la orice oficiu poștal An. De la 2501 la 14.999 de euro care urmează să fie colectați la Centrul de revendicare a premiului An Post.

Opțiuni de plată după câștigarea la loteria irlandeză
Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria irlandeză

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria irlandeză

Deși jucătorii au nevoie în principal de noroc pentru a câștiga la Loteria Irlandeză, totuși au nevoie de câteva trucuri pentru a-i plasa într-o poziție de câștigător de premii. Jucătorii trebuie să aleagă șase numere și să le potrivească cu cele extrase dintr-un pot de la 1 la 47 pentru a primi primul premiu. Cu toate acestea, există și alte premii acordate pentru potrivirea doar a două numere. Iată câteva sfaturi pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

Pariați de două ori pe săptămână

Plasați pariuri pentru ambele extrageri ale săptămânii pentru a avea o nouă șansă în fiecare zi de extragere. Acest lucru se datorează faptului că, cu cât se plasează mai multe pariuri, cu atât sunt mai mari șansele lor de a câștiga un premiu.

Irish Lotto Plus

Cea mai notabilă caracteristică a Loteriei Irlandeze sunt cele două extrageri suplimentare la care se poate participa, costând un euro. Jucătorii ar trebui să încerce să parieze pe Lotto Plus 1 și 2 pentru a-și crește șansele de câștig.

Pariuri de sistem

Aceste pariuri permit jucătorilor să aleagă mai mult de șase numere din 47. Acest lucru crește șansele unui jucător de a câștiga, deoarece nu este un pariu standard. Jucătorii trebuie doar să facă clic pe toate numerele pe care le doresc pentru a face un pariu de sistem. Toate combinațiile de numere posibile sunt selectate automat din cifrele alese. Jucătorii care folosesc pariuri de sistem au șansa de a câștiga jackpot-ul principal sau orice premiu al diviziei inferioare.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loteria irlandeză