Top Italy Lotto Loterie în 2024

Italy Lotto este un joc de loterie de lungă durată în Italia. Rezultatele includ zece extrageri regionale și o tragere națională, cu cinci numere extrase de pe fiecare roată. În zilele de marți, joi și sâmbătă, biletul de loterie online se extrage între orele 20:00 și 20:30 CET. Loto este cel mai popular joc de loterie națională din Italia, cu un format unic care oferă jucătorilor șanse multiple de a câștiga. Jocul online la Loto Italia implică selecția a 11 seturi de numere, unul de la o roată de loterie națională și celălalt zece de la roțile numite după diferite orașe italiene.

Jucătorii au opțiunea de a selecta anumite numere din anumite roți sau de a selecta numere aleatorii din roți aleatorii. Când joacă online Loto Italia, jucătorii câștigă premii dacă sunt extrași numărul exact, precum și numerele imediat înainte sau după numărul ales; de exemplu, dacă se alege numărul 9, jucătorii câștigă dacă sunt extrase numerele 8, 9 sau 10.

Top Italy Lotto Loterie în 2024
De unde să cumpărați bilete pentru Loteria Italiei
De unde să cumpărați bilete pentru Loteria Italiei

De unde să cumpărați bilete pentru Loteria Italiei

Achiziționarea unui bilet SuperEnalotto este de fapt destul de simplă. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă un jucător este să meargă la site-ul de loterie online. Ei decid numărul de bilete de cumpărat și numărul preferat de extrageri. Jucătorii pot cumpăra pur și simplu biletele de loterie online folosind metode de plată precum Ideal.

Unul dintre avantajele achiziționării unui bilet de loterie online este că premiul de loterie online este transferat imediat. Jucătorii sunt chiar anunțați când câștigă. Ca urmare a internetului, ei nu mai trebuie să aștepte pentru a se bucura de premiul lor.

De unde să cumpărați bilete pentru Loteria Italiei
Loteria Istoriei Italiei

Loteria Istoriei Italiei

Originile lotului datează din secolul al XVI-lea în Genova. Au fost întotdeauna un obicei de a paria pe rezultatele evenimentelor și jocuri de loto în Italia. Oamenii mizau pe rezultatele a cinci dintre oficialii unui anumit oraș aleși la întâmplare dintre 120 de nobili. Acest număr a fost în cele din urmă redus la 90. Loteria a devenit mai structurată prin utilizarea numerelor, mai degrabă decât a numelor.

Acest format de 90 de numere a devenit rapid popular în toată țara. La acea vreme, jurisdicțiile se încadrau în mai multe teritorii, inclusiv Ducatul Milano și Regatul Napoli. Cea mai faimoasă dintre aceste tradiții locale de loto este Smorfia napolitană.

Loteria Italiei a fost încorporată pentru prima dată în bugetul oficial al statului pe 27 septembrie 1863 și prin Edictul Regal din ianuarie 1864, a fost extinsă pentru a include cinci extrageri suplimentare ale orașului. Când roata Romei a fost adăugată în 1871, extragerile aveau loc în fiecare sâmbătă, iar roata Bari a fost adăugată în 1874. Roata Cagliari și roata Genova au intrat în joc în 1939, completând cele 10 roți de oraș care sunt încă în uz astăzi.

Era moderna

Pe 12 martie 1997, a fost adăugată o altă extragere săptămânală. Un an mai târziu au fost făcute câteva schimbări mai semnificative. Roata Națională care își are extragerea la Roma a avut loc pentru prima dată pe 4 mai 2005. La o lună după, a adoptat actualele trei extrageri pe săptămână. Ultima tragere la sorți de miercuri a avut loc pe 15 iunie 2005. Tragele la sorți au fost mutate în zilele de marți, joi și ultima rundă de sâmbătă începând de marți, 21 iunie 2005.

Loteria Loto din Italia este legală?

A existat o lungă dezbatere cu privire la legalitatea pariurilor, dar în 1734, Veneția a introdus a joc de loterie care a fost pe deplin reglementat și aprobat de guvern. Inițial, extragerile aveau loc doar de două sau trei ori pe an, înainte de a deveni două săptămâni în 1807. De atunci, loteria Loto din Italia este legală.

Loteria Istoriei Italiei
Cum să joci la Loteria Italiei

Cum să joci la Loteria Italiei

Pentru a juca biletul de loterie online Super Jackpot italian, jucătorii trebuie să selecteze mai întâi șase numere dintr-un grup de la unu la nouăzeci. Există trei moduri de a juca acest joc. Când un jucător folosește caracteristica Redare rapidă, sunt generate numere aleatorii și adăugate în coșul lor de cumpărături. Jucătorii își pot alege propriile numere sau pot folosi numerele favorite salvate anterior atunci când cumpără online acest bilet de loterie.

Potrivirea a două bile este suficientă pentru a câștiga un premiu în oricare dintre cele șase divizii de premii. Pentru a câștiga jackpot-ul, jucătorii trebuie să egaleze primele șase numere extrase. Extragerea a șapte bile suplimentare „Jolly” determină câștigătorul premiului al doilea, care necesită potrivirea a cinci bile plus „Jolly”. Acest bilet de loterie online oferă jackpot-uri impresionante de trei ori pe săptămână în zilele de miercuri, vineri și duminică, fără limită de câte ori se poate rula jackpot-ul.

Care sunt șansele de a câștiga la Loteria Italiei?

Şansele de a atinge jackpotul la loto italian SiVince Tutto sunt de 1 la 622.614.630. Când sunt lovite cinci numere, șansele sunt 1 la 1.235.346.

Cum să joci la Loteria Italiei
Opțiuni de plată atunci când cineva câștigă la Loteria Italiei

Opțiuni de plată atunci când cineva câștigă la Loteria Italiei

Italia are una dintre cele mai nedumerite structuri fiscale de loterie din lume, cu rate diferite aplicate diferitelor jocuri. Toate premiile EuroJackpot și Lottomatica sunt impozitate la 8%. Site-urile Lottomatica fac publicitate pentru premii înainte și după impozitare, așa că jucătorii ar trebui să verifice din nou înainte de a juca la loteria online.

Toate SuperEnalotto Câștigurile de peste 500 EUR sunt supuse unui impozit de 20%. Toate taxele sunt deduse la sursă, indiferent de ratele diferite, așa că jucătorii au puțin de făcut în acest sens. Cu toate acestea, jucătorii internaționali ar trebui să verifice legile fiscale locale pentru a vedea dacă li se cere să-și declare câștigurile acasă.

Pentru a fi anunțați când rezultatele Loto sunt publicate, jucătorii se pot înscrie pentru alerte gratuite de câștig prin e-mail și SMS. Dacă câștigă, câștigurile vor fi creditate în conturile lor de îndată ce le primește operatorul oficial italian de loterie online. Este posibil ca premiile mai mari să fie colectate personal.

Premiul în bani se plătește pe teritoriul țării în care se afla jucătorul când a câștigat biletul de loterie online. Dacă jucătorul este și cetățean al unui alt stat, poate lua banii doar de unde se afla în timpul extragerii. În același timp, cetățenia lor nu are nicio legătură cu dreptul lor legal la recompensă. Rezidenții din orice țară pot cumpăra online un bilet de loterie Italia.

Opțiuni de plată atunci când cineva câștigă la Loteria Italiei
Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria Italiei

Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria Italiei

Numerele de pe biletele de loterie online sunt alese la întâmplare. Cu toate acestea, numerele generate aleatoriu formează modele care pot fi urmărite și exploatate. După ce au examinat cu meticulozitate toate rezultatele extragerii de la peste 200 de loterii online diferite din întreaga lume, datând din 1955, jucătorii online de bilete la Loto din Italia pot găsi modele definitive.

  • Folosiți numere impare-pare. Jucătorii ar trebui să urmărească un amestec destul de egal de numere pare și impare atunci când își selectează numerele de bilete la Super Loto italian. Toate numerele pare sau impare sunt extrase rar, apărând doar 4% din timp. Două impare și patru pare, patru impare și două pare, sau trei impare și trei pare, sunt cele mai bune combinații. Unul dintre aceste trei modele va apărea în 84% din desene.

  • Sfaturi pentru numere mari-mic de la Loto. Numerele câștigătoare sunt de obicei răspândite pe întreg câmpul de numere. Jucătorii pot obține jumătatea inferioară și jumătatea superioară atunci când împart un câmp numeric în jumătate. Numerele de la 1 la 45 sunt în jumătatea inferioară a unui joc cu 90 de numere precum SuperEnaloto, în timp ce numerele de la 46 la 90 sunt în jumătatea superioară. Toate numerele mari sau toate cele scăzute sunt rare, apărând doar 2% din timp. Cea mai bună combinație este două maxime și patru minime, patru maxime și două minime sau trei maxime și trei minime. În 79 la sută din toate desenele, aceste trei modele produc grupuri de numere câștigătoare.

  • Strategii de număr de bilete de loto de grup

Când un jucător examinează o listă de numere câștigătoare anterioare pentru SuperEnalotto italian, el sau ea va observa frecvent că unul sau mai multe dintre grupurile de numere lipsesc. Nu există 20 în combinația 5-14-17-32-38-46, de exemplu. Urmărirea și studierea grupurilor de numere îi poate ajuta pe jucătorii de bilete de loterie online să determine ce grupuri să omite și cărora să le acorde prioritate.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la Loteria Italiei