Top Keno Loterie în 2022/2023

France Keno (10-20-70), operat de compania privată La Francaise des Jeux Group (FDJ), este extras de două ori pe zi, șapte zile pe săptămână, cu un jackpot maxim de două milioane de euro. Cu toate acestea, doar jucătorii rezidenți în țară sau care vizitează Franța pot juca acest joc.

Jucătorii aleg între două și 10 numere dintr-un grup de la unu la 70, decid valoarea pariului între unu și 10 euro și dacă selectează un multiplicator sau adaugă jocul Joker+ dacă doresc. Biletele pot fi cumpărate de la comercianții cu amănuntul licențiați FDJ, online pe site-ul Francaise des Jeux sau pe aplicația mobilă.

Top Keno Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru Keno (franceză)?
De unde să cumpărați bilete pentru Keno (franceză)?

De unde să cumpărați bilete pentru Keno (franceză)?

Cum să cumpărați un bilet pentru Keno

Biletele pot fi achiziționate de orice persoană în Franța de la oricare dintre cele 31.000 de POS la comercianții autorizați FDJ. După completarea biletului, comerciantul cu amănuntul va înregistra biletul și va oferi o chitanță care trebuie păstrată în siguranță, deoarece va fi necesară pentru a revendica eventualele câștiguri.

Cum să cumpărați un bilet de loterie Keno online

Numai jucătorii francezi au voie să se înregistreze pe site-ul FDJ, fdj.fr, și să își creeze un cont. Jucătorii pot, de asemenea jucați prin aplicația mobilă. După descărcarea aplicației și înregistrarea, jucătorii vor trebui să-și crediteze contul cu cel puțin cinci euro pentru a începe să joace.

De unde să cumpărați bilete pentru Keno (franceză)?
Istoria Kenoului francez

Istoria Kenoului francez

Se spune că Keno, loterie și bingo toate sunt originare din China acum mai bine de 2.000 de ani. Prima loterie din Franța a fost permisă de Francisc I în 1539 în schimbul unei taxe anuale. Loteriile au alternat între statutul legal și cel ilegal în secolele următoare. Loteria și jocurile de tip loterie au fost în cele din urmă legalizate în 1933 în Franța și continuă să fie permise până în prezent.

Keno (FR) a fost jucat pentru prima dată în 1993 și a fost jucat inițial doar o dată pe săptămână, joia. Doi ani mai târziu, a fost adăugată o altă tragere la sorți pentru a avea loc marți, făcându-l o tragere la două săptămâni. În anul următor, în 1996, a început să fie desenat în fiecare zi a săptămânii.

În 2003, Keno Soir a fost adăugat pentru a face două extrageri pe zi. Jocul a devenit cunoscut drept Keno Lifetime Winner în 2013. Unii dintre multiplicatorii inițiali au fost abandonați pentru a lăsa trei; x2, x3 și x5. Jucătorii din Franța au putut să joace Keno și alte loterie online în mod legal din 2009.

Istoria Kenoului francez
Cum să joci Keno

Cum să joci Keno

Jucătorii decid câte numere între doi și 10 vor să aleagă dintr-un grup de la 1 la 70. Apoi trebuie să aleagă valoarea pariului dintre unul, doi, trei, cinci sau 10 euro. Există, de asemenea, opțiunea de a selecta un multiplicator care va dubla suma pariată care trebuie plătită (de exemplu, un pariu euro + multiplicator = doi euro).

Chiar dacă pariul inițial este dublat cu multiplicatorul, câștigurile reale pot fi multiplicate cu trei sau cinci dacă acestea sunt selectate. Cu cât se potrivesc mai multe numere și cu cât pariul este mai mare, cu atât valoarea premiului va fi mai mare.

Când bilele sunt extrase, vor fi selectate 20 de bile, urmate de multiplicatorul, care poate fi x2, x3 sau x5. Jucătorii trebuie să se asigure că își cumpără biletele cu cel puțin o oră înainte de orele extragerii, care sunt 13:00 pentru amiază și 20:00 pentru extragerea de seară. Jucătorii cu bilete fizice trebuie să-și păstreze chitanțele într-un loc sigur, deoarece li se va cere să revendice orice premiu.

Joker+

Într-un joc secundar, Joker+ poate fi adăugat la biletul Keno pentru un euro în plus sau doi euro în funcție de pariul selectat. Jucătorii nu aleg singuri numerele, deoarece acestea sunt generate automat de sistemul Flash atunci când jucătorii validează jocul. Pentru a câștiga, jucătorii trebuie să egaleze toate cele șapte cifre în ordinea în care sunt extrași pentru a câștiga 500.000 de euro.

Cum să joci Keno
Care sunt șansele de a câștiga Keno?

Care sunt șansele de a câștiga Keno?

Keno-ul francez este unul dintre cele mai bune loterie online datorită cotelor sale favorabile. Jackpot-ul maxim pentru potrivirea numerelor 10/10 cu un pariu de 10 euro fără multiplicator este de două milioane de euro. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt de 1 la 2.147.181.

Șansele de câștig variază în funcție de numărul de numere selectate de jucător și de câte dintre acestea sunt lovituri. Câștigurile pot fi mărite prin pariuri mai mari și prin activarea multiplicatorului.

Cota de potrivire a 2/2 numere este 1 la 13, în timp ce cota de potrivire a numerelor 4/4 este 1 la 189. Potrivirea corectă a numerelor 8/8 are o cotă de 1 la 74.941, ceea ce va oferi un premiu de 8.000 de euro pentru un 1 euro pariu.

Care sunt șansele de a câștiga Keno?
Opțiuni de plată dacă câștigi Keno

Opțiuni de plată dacă câștigi Keno

Toate premiile trebuie revendicate în termen de două luni de la data extragerii. Orice premiu de peste 2.000 de euro va cere jucătorului să prezinte documente de identitate pentru a putea revendica premiul. Dacă jucătorii au norocul să potrivească corect numerele 9/9 sau 10/10, ei au opțiunea de a primi o sumă forfetară sau anuități pe viață.

Jucătorii care au jucat la un retailer FDJ vor trebui să meargă la un centru de plată La Francais des Jeux, iar cei care au jucat online vor primi un e-mail care detaliază pașii următori. The opțiuni de plată variază în funcție de metoda în care a fost jucat jocul.

Dacă este jucat cu un comerciant

Câștigurile de 300 de euro sau mai puțin pot fi revendicate de la orice comerciant cu amănuntul FDJ, dar câștigurile peste această sumă vor necesita jucătorul să meargă la un centru de plată La Francaise des Jeux. Premiile de la 300 la 30.000 de euro pot fi plătite direct în contul bancar al jucătorului prin transfer bancar la unele POS-uri.

Dacă este jucat online sau prin aplicația mobilă

Câștigurile de 2.000 de euro sau mai puțin vor fi creditate automat în contul jucătorului. Câștigurile peste această sumă vor necesita prezentarea actelor de identitate înainte de a fi transferate direct în contul bancar al jucătorului.

Opțiuni de plată dacă câștigi Keno
Sfaturi și trucuri pentru a juca Keno France

Sfaturi și trucuri pentru a juca Keno France

Keno, ca alte jocuri de loterie, este un joc de noroc, dar unii jucători ar putea dori să încerce să dezvolte strategii specifice bazate pe statisticile jocului. De exemplu, o proporție mare (aproximativ o treime până la jumătate) din numerele extrase sunt repetate din ultimul joc sau din jocul anterior.

Aceste numere fierbinți sunt, prin urmare, rezonabile de jucat, dar probabil nu dacă au fost extrase de trei ori consecutive anterioare. Timpul când să joci anumite numere ar putea fi, de asemenea, o strategie profitabilă. Jucătorii pot găsi statistici Keno (FR) pe site-ul FDJ pentru a-i ajuta să identifice numerele calde și reci.

Strategii numerice

Unii jucători le place să opteze pentru a juca numere reci, care sunt numerele care nu sunt selectate foarte des. Jucând aceste numere ar putea fi avantajos pur și simplu pentru că sunt întârziate să fie extrase. De asemenea, este un adevăr statistic că nu toate numerele vor fi pare sau toate impare, ci un amestec al celor două.

Prin urmare, câștigurile sunt mai probabile dacă jucătorul selectează un echilibru de numere pare și impare. Același lucru este valabil și pentru numerele mici sau mari. Aceasta înseamnă că jucătorii pot avea un avantaj mai mare dacă joacă un amestec uniform de numere mici și mari.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Keno France