Top La Primitiva Loterie în 2024

La Primitive, care înseamnă „Primitiva”, este probabil cea mai veche loterie din lume începând cu 1763. Este favorită fermă pentru cetățenii spanioli și jucători de pe tot globul, cu extragerile sale bi-săptămânale. Are un jackpot garantat de 3 milioane de euro, care, în realitate, se dovedește a fi mai mare decât atât din cauza rulourilor sale nelimitate, fără plafon pentru jackpot.

Jucătorii trebuie să egaleze 6 numere și numărul mingii Reintegro pentru a câștiga jackpot-ul, cel mai mare dintre care a fost de 107,7 milioane de euro în 2015. Un bilet costă doar 1 euro pentru șansa de a câștiga pe 7 niveluri de premii. Biletele sunt disponibile pentru oricine este în vârstă de 18 ani și peste. Oricine rezident în Spania sau care vizitează, poate cumpăra bilete de la punctele de loterie din Spania. Alternativ, biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial al organizatorilor, Loterias y Apuestas del Estado.

Top La Primitiva Loterie în 2024
De unde să cumpărați bilete pentru La Primitiva
De unde să cumpărați bilete pentru La Primitiva

De unde să cumpărați bilete pentru La Primitiva

Jucătorii din afara Spaniei pot cumpăra cu ușurință bilete de loterie La Primitiva prin intermediul unui site web terță parte. Aceste site-uri web vor cumpăra bilete pentru jucătorii străini folosind agenții lor aflați în Spania.

De unde să cumpărați bilete pentru La Primitiva
Istoria La Primitiva

Istoria La Primitiva

La Primitiva este oficial loterie în Spania care își are rădăcinile încă din secolul al XVIII-lea. A fost introdus de regele Carlos al III-lea al Spaniei ca un mijloc de a genera bani pentru serviciile publice care altfel ar fi fost finanțate prin aplicarea mai multor taxe asupra oamenilor din Spania.

A fost cunoscută inițial drept „Loteria por Numeros” (Loteria cu numere) și a avut loc în 1763, 75% din vânzările de bilete fiind destinate premiilor. Numele modern La Primitiva a apărut în 1812, dar a fost abolit prin decret regal 50 de ani mai târziu, în 1862.

Odată cu creșterea cererii pentru mai multe loterie în secolul al XX-lea, La Primitiva a fost relansată în 1985 de Organismo Nacional de Loterias y Apuestas del Estado, organismul guvernamental care se ocupă cu loteriile spaniole. Jocul original nu includea mingea Reintegro care a fost introdusă în joc în 1991.

La Primitiva a avut un succes uriaș și a fost catalizatorul pentru înființarea a încă două loterie spaniole, BonoLoto în 1988 și El Gordo în 1993. Deschisă inițial doar cetățenilor spanioli, oricine poate juca acum Primitiva online.

Istoria La Primitiva
Este legală La Primitiva?

Este legală La Primitiva?

Oricine cu vârsta de 18 ani sau peste poate juca La Primitiva, în persoană sau prin intermediul unui bilet de loterie online. Odată rezervat doar cetățenilor spanioli, acum poate fi jucat de turiști în Spania, începând cu Regulamentul spaniol privind jocurile de noroc (Legea 13/2011). Deoarece nu este nevoie de rezidența în Spania, jucătorii din întreaga lume pot juca cumpărând un bilet de loterie online de la un agent terț.

Deoarece acești agenți cumpără bilete în numele clienților lor, este legal să facă acest lucru. Jucătorii trebuie să se asigure că site-urile web cu care joacă sunt licențiate corespunzător, astfel încât să se protejeze pe ei înșiși și pe datele lor personale.

Este legală La Primitiva?
Cum să joci La Primitiva

Cum să joci La Primitiva

Joacă Primitiva online pentru mai multă comoditate dacă te afli fizic în Spania. Acești jucători și jucători din altă parte vor trebui să știe cum să joace Primitiva online pentru a se bucura de jackpot-ul garantat de 3 milioane de euro și de celelalte 6 niveluri de premii. La Primitiva este extrasă de două ori pe săptămână, joi și sâmbătă, la Madrid, la ora 20.30 GMT și costă 1 euro.

Jucătorii trebuie să aleagă 6 numere dintr-un grup de 49 și să selecteze un număr între 0-9 pentru mingea Reintegro. În timpul extragerii, sunt selectate 6 numere urmate de un al șaptelea care se numește bila complementară, iar apoi numărul mingii Reintegro este ales dintr-o tobă separată.

Pentru a câștiga jackpot-ul, jucătorii trebuie să egaleze primele 6 numere urmate de numărul Reintegro. Dacă un jucător se potrivește doar cu numărul Reintegro, acesta va avea dreptul la o rambursare a costului biletului, care este premiul de al 7-lea nivel. Jucătorii care potrivesc numărul complementar cu 5 dintre numerele câștigătoare vor câștiga premiul de nivelul al treilea.

Cel mai mic număr de numere câștigătoare care primesc un premiu este de 3 numere. Premiul în bani pentru fiecare nivel nu este fix și este determinat ca procente diferite din bani colectați din vânzarea biletelor.

Cum să joci La Primitiva
Care sunt șansele de a câștiga La Primitiva?

Care sunt șansele de a câștiga La Primitiva?

Șansele de a câștiga jackpot-ul (6 numere + minge Reintegro) la această loterie online sunt de aproape 1 la 140 de milioane. Aceasta înseamnă că este destul de greu să câștigi jackpot-ul, dar oferă totuși cote mai bune decât să spunem SUA PowerBall. Cu un jackpot garantat de 3 milioane de euro, aceste premii Jackpot pot fi relativ mici, dar cu răsturnări frecvente și fără plafon de jackpot, câștigurile pot deveni foarte mari.

Recordul a fost stabilit în 2015, când un jucător a plecat cu 201,7 milioane de euro, după ce jackpot-ul a trecut de 56 de ori. Cu toate acestea, jucătorii pot câștiga în continuare peste 1 milion de euro pentru potrivirea celor 6 numere cu cotă de 1 la aproape 14 milioane.

Poate cea mai bună parte a jocului Primitiva sunt șansele generale favorabile de câștig, care sunt de aproximativ 1 din 8, inclusiv potrivirea mingii Reintegro, pentru a primi rambursarea biletului. Există 7 niveluri de premii care oferă multe șanse de a câștiga un premiu. În afară de potrivirea doar a mingii Reintegro, numărul minim de potrivire pentru a câștiga un premiu este 3, cu cote de aproximativ 1 la 57.000.

Care sunt șansele de a câștiga La Primitiva?
Opțiuni de plată dacă câștigi jocul

Opțiuni de plată dacă câștigi jocul

Câștigurile de până la 40.000 de euro sunt scutite de taxe, dar câștigurile peste această sumă sunt percepute la o cotă de impozit de 20%. Cu toate acestea, jucătorii străini ai căror ţări ai un acord cu Spania poate fi în măsură să obțină o rambursare a acestei sume. Câștigurile trebuie revendicate în termen de 3 luni de la tragere la sorți și sunt plătite doar sub formă de sume forfetare.

Jucătorii care și-au cumpărat biletele de la un punct de vânzare cu amănuntul de loterie vor putea strânge premii în valoare de până la 2.500 de euro. Premii mai mari decât acestea pot fi colectate de la bănci selectate din Spania sau vizitând sediul Loterias y Apuestas del Estado. Jucătorii online vor avea mici câștiguri depuse în conturile lor de clienți, premii mai mari fiind transferate direct în contul bancar al jucătorului. Premiile Jackpot trebuie revendicate personal de la sediul central numit mai sus.

Opțiuni de plată dacă câștigi jocul
Sfaturi și trucuri pentru a juca La Primitiva

Sfaturi și trucuri pentru a juca La Primitiva

Loteria prin natura sa este un joc de noroc, dar studierea extragerilor anterioare a generat câteva statistici interesante. Probabil că este înțelept să nu alegeți toate numerele pare sau toate impare, deoarece statisticile arată că un amestec de numere pare și impare este mai probabil să câștige. Statisticile arată, de asemenea, că numerele consecutive sunt rareori extrase, așa că poate ar trebui să evitați să alegeți numere consecutive pentru a avea șanse mai mari de câștig.

Alegerea numerelor cu aceleași ultime cifre este, de asemenea, foarte puțin probabil, mai bine să aveți o varietate de terminații de cifre diferite. Majoritatea oamenilor nu pariază exclusiv pe numere mari (32-49), așa că dacă ar fi din întâmplare să fie extrași, jucătorii cu aceste numere ar avea șanse mai mari de câștig.

Combinațiile câștigătoare de numere sunt de obicei foarte variate, așa că poate că alegerea din gama completă cu cifre de sfârșit diferite va fi benefică. Există, de asemenea, numere „norocoase” (38, 39, 47, 3, 45) care au fost extrase mai mult decât toate celelalte numere, așa că alegerea acestora poate oferi unui jucător un avantaj.

De asemenea, este adevărat că unele numere sunt rar extrase, așa că este posibil ca lăsarea acestor numere afară să fie, de asemenea, benefică. Poate cel mai bun sfat este să continuați să jucați pentru a avea șansa de a câștiga. „Trebuie să fii implicat pentru a câștiga”, după cum se spune.

Sfaturi și trucuri pentru a juca La Primitiva