Top Lotto 1 Loterie în 2022/2023

Jocurile de loterie online sunt o componentă semnificativă a popularității în creștere a loteriei în Suedia. Jackpot-urile mari oferite de Swedish Lotto 1 sunt un alt contributor esențial la această popularitate în creștere. Suma jackpot-ului este suficient de semnificativă, cu costuri de bilete deosebit de accesibile. Jucătorii noi pot învăța cum să cumpere bilete pentru Loto 1 prin intermediul site-ului lor oficial sau al site-urilor de recenzii notabile ale loteriei.

Lotto 1 atrage majoritatea oamenilor din cauza cheltuielilor inițiale relativ ieftine și a potențialului câștig de jackpot. În plus, Loto 1 este o atracție atrăgătoare datorită emoției la extragerile la loterie și speranței de a câștiga jackpot-ul.

Top Lotto 1 Loterie în 2022/2023
Cum să cumpărați un bilet de loterie Lotto 1 online
Cum să cumpărați un bilet de loterie Lotto 1 online

Cum să cumpărați un bilet de loterie Lotto 1 online

Pentru a juca Loto, un jucător trebuie să aibă cel puțin 18 ani. Punctele de loterie aprobate din Suedia, site-ul oficial și aplicația mobilă vând bilete pentru Loto 1 online. Prin câteva site-uri web a agenților de loterie, pot juca și jucători internaționali Loto 1.

O scurtă istorie a Loto 1

Loto a fost jucat inițial în Suedia în 1896, iar versiunea actuală a jocului a fost introdusă în 1980. Svenska Spel este corporația care administrează Loto suedez. Corporația a fost fondată în 1997 și a operat Loteria națională suedeză. Au început această loterie și au făcut numeroase modificări de format.

În ultimele decenii, Loto 1 a continuat să devină popular în Suedia. Arată semne că va rămâne semnificativ în industria jocurilor de noroc. În plus, legislația favorabilă privind jocurile de noroc are un impact semnificativ asupra veniturilor mai mari. Acest lucru va duce probabil la o extindere în continuare a industriei, deși cu controale mai stricte pentru a ajuta la protejarea populației de dependența de jocuri de noroc și alte repercusiuni negative.

Cum să cumpărați un bilet de loterie Lotto 1 online
Cum să joci Lotto 1 online

Cum să joci Lotto 1 online

Două extrageri au loc simultan pentru patru șanse de câștig în fiecare săptămână, miercurea la 18:30 și sâmbăta la 20:00, ora locală.

O singură intrare la Loto 1 costă 3 SEK (0,27 USD), iar o intrare combinată la Loto 1 și la Loto 2 costă 6 SEK (0,6 USD). Pentru a juca, selectați șapte numere de la 1 la 35 sau alegeți Quick Pick pentru un set de numere produse aleatoriu. Jucătorii pot alege până la 12 numere pentru System Entry pentru a-și spori șansele de câștig.

Pentru 10 SEK (0,9 USD), jucătorii pot adăuga Joker la biletul lor. Joker lansează Super Jackpot, denumit în mod colocvial Drömvinsten sau Dream Win, și califică jucătorii pentru extragerile a doua șansă care au loc pe tot parcursul anului. Jucătorii pot cumpăra până la trei bilete Joker/A doua șansă simultan pentru a-și crește șansele de a câștiga premii suplimentare în bani.

Toate intrările de a doua șansă acumulate de la ultima extragere sunt imediat plasate în extragerea ulterioară. În plus, persoanele fizice pot juca înainte până la 10 săptămâni sau se pot înscrie la Loto pentru a se asigura că nu pierd niciodată o tragere la sorți.

Jackpotul minim garantat pentru Jackpot Lotto este de 1 milion SEK (91.000 USD). Această loterie nu are plafon sau rollover de jackpot, iar premiul principal crește frecvent în mod dramatic. Biletele adăugate la Joker oferă jucătorilor șansa de a câștiga Super Jackpot, care valorează cel puțin 75 milioane SEK (6,8 milioane USD).

Șanse de câștig la Loto 1

Șansele de a câștiga jocul suplimentar 7+2 sunt 1:337,915,578, în timp ce șansele de a câștiga doar cele șapte sunt 1:6,724,520. Cotele pentru 6+1 Bonus sunt 1:240.161, comparativ cu 1:40.027 pentru 6 numai. 5 și 4 au cote de 1:847 și, respectiv, 1:59.

Cum să joci Lotto 1 online
Opțiuni de plată pentru câștigători

Opțiuni de plată pentru câștigători

Fondul de jackpot asigurat este de 1 milion de coroane suedeze sau aproximativ 96.400 de dolari. Deși aceasta este o sumă de mare premiu respectabilă, Sweden Lotto oferă în plus un Super Jackpot. Trebuie să jucați jocul suplimentar pentru a fi eligibil pentru el.

Jucătorii sunt asigurați de Super Jackpot atunci când câștigă un joc suplimentar 7+2. Cel puțin 1.000.000 SEK (91.000 USD), jackpot-ul este câștigat doar de un șapte. Un 6 singur câștigă 360 USD, în timp ce un Bonus 6+1 câștigă 3.500 USD. Premiile estimate pentru pozițiile 5 și 4 sunt de 13 USD și 3 USD.

În Suedia se fac doar plăți forfetare pentru câștigurile la loterie. Vestea bună pentru jucătorii de la loterie este că nu vor datora taxe dacă câștigă loto suedez. Această excepție fiscală face din Loto 1 unul dintre cele mai bune loterie online în Suedia. Guvernul național este amabil și le permite jucătorilor să păstreze suma totală.

Cu toate acestea, pentru participanții internaționali, națiunile lor ar putea încă impune taxe. Astfel, înainte de a revendica recompensa, persoanele ar trebui să confirme dacă recompensele trebuie dezvăluite acasă, verificând regulile fiscale locale.

Opțiuni de plată pentru câștigători
Câștiguri notabile de la Loto Suedez 1

Câștiguri notabile de la Loto Suedez 1

Datorită întorsăturii suplimentare a jocului suplimentar și a Super Jackpot-ului atrăgător, jucătorii se pot bucura de două jocuri într-unul. Începătorii se vor bucura să rămână cu formula simplă 7/35, în timp ce utilizatorii experimentați vor aprecia formatul original. Ar trebui să jucați imediat la loto suedeză pentru că le va plăcea în ambele cazuri.

Super Jackpot-urile au fost cele mai mari recompense de loterie din Suedia Loto. În 2013, așa-numitul Dromvinsten a însumat 237,7 milioane SEK, sau aproximativ 23,22 milioane USD. Al doilea cel mai mare jackpot a fost de 21.05.000.000 USD în 2010. Un jucător norocos a câștigat 14,06 milioane USD cu cinci ani mai devreme.

Câștiguri notabile de la Loto Suedez 1
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 1

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 1

Fiecare jucător de loterie ar putea beneficia în mod semnificativ de o scurtă explicație a metodelor încercate de câștig la loterie. Din păcate, nu există o astfel de literatură. Cu toate acestea, există o varietate de metode care au fost încercate și dovedite eficiente.

În primul rând, alegerea numerelor de loterie necesită îndemânare, deoarece este o tehnică în sine. Jucătorii ar trebui să aleagă o combinație de numere pare și impare; trei impare și patru pare sau patru impare și trei pare sunt combinațiile ideale.

Acest lucru se datorează faptului că loteria suedeză este un joc 7/35, ceea ce înseamnă că participantul alege șapte numere dintr-o serie de numere cuprinse între 1 și 35.

Trucuri pentru a juca Loto 1

În plus, jucătorii ar trebui să-și amintească că numerele câștigătoare sunt dispersate în mod constant în întregul câmp de numere. Este recomandabil să jucați simultan numere mari și mici. Numerele mici pentru Sweden Lotto, un joc 7/35, vor varia de la 1 la 17, iar numerele mari vor varia de la 18 la 35.

În al doilea rând, jucătorii ar trebui să aplice abordarea de ignorare a jocurilor de loterie atunci când aleg biletul de loterie online. Acest lucru se face prin urmărirea jocurilor care au trecut de când fiecare număr câștigător din ultimele cinci jocuri a triumfat.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto 1