Top Lotto Max Loterie în 2023

Una dintre cele mai populare scheme de loterie online din Canada este Lotto Max, care este administrată de Interprovincial Lottery Corporation. Există două extrageri Lotto Max în fiecare săptămână: marți și vineri. Este posibil ca unii jucători interesați să nu știe cum să cumpere un bilet de loterie Lotto Max online. Alții încearcă să înțeleagă regulile de bază ale jocului, șansele de câștig și sugestiile experților. Această postare abordează aceste preocupări în mod corect.

Fiind o loterie națională, Lotto Max se joacă în toate regiunile canadiene. Fiecare provincie are un sistem informatic unic; astfel, distribuitorii de bilete online verifică doar biletele care au fost cumpărate în regiunile lor. Cei care doresc să joace Lotto Max online ar trebui să cumpere bilete numai de pe site-uri autorizate. În cele mai multe cazuri, trebuie să-și creeze un cont cu platforma aleasă.

Top Lotto Max Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

De unde să cumpărați bilete pentru Lotto Max
De unde să cumpărați bilete pentru Lotto Max

De unde să cumpărați bilete pentru Lotto Max

De acolo, achiziționarea unui bilet de loterie online este simplă. Majoritatea dealerilor care vând bilete Lotto Maxtickets online au și alte jocuri pe paginile lor web. Deci, atunci când un client se conectează, trebuie să specifice tipul de loterie la care dorește să participe. După ce face clic pe butonul „Cumpără bilet”, trebuie să-și aleagă numerele norocoase care sunt generate automat.

Este imperativ să revizuiți detaliile, de exemplu, numărul de redări înainte de a verifica cu o metodă de plată adecvată. Adăugarea unui Multi-Draw este un avantaj suplimentar. Abonarea la buletine informative este foarte recomandată pentru a evita ratarea la sorți.

De unde să cumpărați bilete pentru Lotto Max
Istoria Lotto Max

Istoria Lotto Max

Lotto Max, care a preluat predecesorul Lotto Super 7, a fost lansat pe 19 septembrie 2009. Jocul a fost extras pentru prima dată pe 25 septembrie 2009, cu un jackpot plafonat la 50 de milioane CAD. Fiind bine primit pe tot parcursul Canada, Veniturile Lotto Max din primele zece luni au fost mai mari decât cele ale Super 7 în anul cel mai bine vândut.

Fondurile totale de premiere, care sunt aproape de cele mai mari jackpot-uri din SUA, au fost motivul succesului instantaneu al acestui joc. În plus, se crede că funcția MaxMillion crește șansele jucătorului de a câștiga un premiu mai mare.

Până în iulie 2015, jackpot-ul principal ajunsese la 60 de milioane de dolari canadieni. În anul următor, Interprovincial Lottery Corporation a introdus modificări majore, dar acestea au intrat în vigoare la extragerea din 2019 care a avut loc pe 14 mai. Pe 8 iunie 2018, extragerea a înregistrat un total de 50 de premii MaxMillion, dar a fost depășită de luna octombrie. extragere care a avut loc în același an. Extragerile din 26 octombrie s-au ridicat la 115 milioane USD pentru cei 55 de MaxMillions. Câștigătorul acelei extrageri a venit din Edmonton

Istoria Lotto Max
Cum să joci Lotto Max online

Cum să joci Lotto Max online

Un bilet de loterie oferă unui jucător dreptul de a participa la Lotto Max. Un singur bilet costă 5 USD și vine cu două alegeri rapide suplimentare. Există 50 de numere disponibile, iar participanții trebuie să aleagă șapte dintre ele. Jucătorul poate selecta fie setul inițial de șapte numere, fie o alegere rapidă pentru o alegere aleatorie de 3 seturi. Fiecare bilet oferă maximum cinci piese de teatru sau 15 selecții. Cu un dolar în plus, cineva poate avea patru numere selectate automat și are șansa de a câștiga jumătate de milion.

Extragerea principală atrage un premiu jackpot de cel puțin 10 milioane USD și maxim 70 milioane USD. Dacă premiul ajunge la 50 de milioane de dolari canadieni, sunt efectuate mai multe extrageri pentru premiile auxiliare MaxMillions, fiecare fiind de 1 milion de dolari canadieni. MaxMillions continuă să se acumuleze până când este găsit un câștigător.

În fiecare săptămână, vor exista premii suplimentare dacă nu a fost revendicat niciun jackpot în valoare de 50 milioane USD sau mai mult. În cazul în care cineva câștigă jackpot-ul principal, premiul MaxMillions nerevendicat este adăugat la jackpot. O sumă forfetară de bani este plătită câștigătorilor fără taxe.

Pentru a revendica premiul unui bilet de loterie online cumpărat în altă parte, jucătorul trebuie să se întoarcă de unde a primit inițial biletul și să-l poată trimite la adresa de retur respectivă. Este recomandabil să tipăriți numele legal și adresa de retur și să le atașați la formularul de revendicare. Acest lucru asigură că nicio altă persoană nu revendică câștigurile în cazul în care biletul se pierde.

Cum să joci Lotto Max online
Care sunt șansele de a câștiga Lotto Max?

Care sunt șansele de a câștiga Lotto Max?

Mențiunea unei probleme legate de jocurile de noroc poate evoca gânduri că un jucător de noroc își golește conturile bancare și economiile pentru a juca Lotto Max online. Dar adevărul să fie spus - jocul la o loterie online este o formă de joc de noroc. Cu toate acestea, nu este rău să luați niște bilete pentru distracție și șansa de a câștiga mai mulți bani.

Numărul de canadieni care participă la Lotto Max și câștigă un jackpot în fiecare an este extrem de scăzut în comparație cu cei care pierd. Având în vedere că șansele reale sunt mici, jucătorii ar trebui să își planifice bugetul de pariuri pe baza probabilității de câștig, pentru a evita cheltuirea excesivă.

Lotto Max poate avea șanse mici de câștig, dar costul merită potențialul premiu? Aruncând o privire la șansele de câștig pentru diferite meciuri, iată cifrele.

Prețul unui bilet de 5 USD în trei selecții

 • Jackpot principal: 33.294.800
 • MaxMillions 7/7: 33.294.800
 • 6/7+ Număr bonus: 4.756.400
 • 6/7: 113.248
 • 5/7+Număr bonus: 37.749
 • 5/7: 1.841
 • 4/7+Număr bonus: 1.105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Număr bonus: 82,9
 • 3/7 (jucare gratuită de 5 USD): 8,5
 • Orice premiu: 7

Pentru MaxMillions, cu excepția cazului în care jucătorul corespunde numerelor 7/7, nu pot câștiga un premiu secundar. Dacă nu există niciun bilet câștigător, jackpot-ul principal va fi reportat la extragerea ulterioară. În cazul selecțiilor câștigătoare multiple, premiul total este împărțit corespunzător. Trebuie remarcat faptul că 4/7, 3/7 și 3/7+Bonus fac parte din Fondul de Premii, în timp ce restul sunt plătite din Fondul Pool-ului.

Prețul unui bilet de 1 USD în patru selecții

Biletul Extra, care costă 1 USD suplimentar, se plătește după cum urmează.

 • 1/4: 6,8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9.906
 • 4/4: 3.764.376

Premiul principal pentru Extra este de 500.000 USD. Fiecare câștigător primește suma totală chiar și în cazul în care există mai multe numere câștigătoare.

Care sunt șansele de a câștiga Lotto Max?
Sfaturi și trucuri pentru a juca Lotto Max

Sfaturi și trucuri pentru a juca Lotto Max

Succesul unui bilet de loterie online nu este totul despre noroc. Istoria arată că jucătorii care stăpânesc strategiile potrivite au șanse mai mari de a câștiga jackpot-ul Lotto Max. Au fost cazuri de oameni care au luat acasă premii majore de mai multe ori. Anumite tehnici sunt cruciale dacă un jucător dorește să-și mărească șansele de câștig.

 1. Evitarea pariurilor pe modele și multiple
 2. Selectarea numerelor cu suma 141 și 240
 3. Fără pariuri pe 7 numere consecutive
 4. Se joacă un singur număr din extragerea anterioară
 5. Combinând 3/4 sau 4/3 numere impare cu numere pare

În general, este recomandabil să cumpărați mai multe Lotto Maxtickets online, ținând cont de capacitatea financiară a cuiva. Motivul pentru care numerele consecutive sunt descurajate este că majoritatea numerelor câștigătoare (aproximativ 70%) alcătuiesc un total care variază de la 104 la 176. În mod similar, numerele din aceleași grupuri de numere sau cu ultimele cifre similare nu sunt o alegere bună.

Este demn de remarcat faptul că fiecare bilet de loterie online are o probabilitate egală de câștig. Deși nicio aplicație cunoscută nu poate prezice câștigătorul exact, este mai bine să te joci cu cele mai unice și mai puțin frecvente numere.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Lotto Max