Top Magnum 4D Loterie în 2022/2023

Magnum 4D este un celebru joc de loterie clasic care a fost popular în Malaezia de ceva timp. Magnum Berhad, prima companie care a obținut o licență pentru operarea jocurilor 4D în Malaezia, deține și gestionează loteria. Jocul clasic este ușor de înțeles și de jucat, făcându-l potrivit pentru pariori de toate nivelurile de experiență.

Extragerile loteriei Magnum 4D au loc de trei ori pe săptămână – sâmbăta, duminica și miercurea. Există, de asemenea, momente în care au loc extrageri speciale, dar nu există date predeterminate stabilite pentru aceste extrageri. Cele mai multe extrageri speciale ale loteriei au loc în timpul unor evenimente precum zilele de naștere ale guvernanților și Anul Nou Chinezesc. Paritorii sunt informați cu privire la extragerile speciale prin intermediul ghișeelor de bilete și au șapte zile pentru a participa la extragere.

Top Magnum 4D Loterie în 2022/2023
De unde să cumpărați bilete pentru loteria Magnum 4D

De unde să cumpărați bilete pentru loteria Magnum 4D

Pentru jucătorii care se gândesc cum să cumpere online un bilet de loterie Magnum 4D, această loterie oferă două opțiuni principale. În primul rând, le pot cumpăra prin oricare dintre punctele de vânzare Magnum răspândite în Malaezia, în locuri strategice. Cu toate acestea, pariorii trebuie să folosească aceste puncte de vânzare pentru a cumpăra aceste bilete.

Această metodă este ideală pentru paritorii cu acces ușor la punctele de vânzare Magnum. Vine fără taxe suplimentare pentru achiziționarea biletelor, așa cum este cazul celei de-a doua metode, discutată mai jos. Principalul dezavantaj al achiziționării de bilete de la punctele de vânzare desemnate este, fără îndoială, bătălia de a face naveta la magazine pentru a cumpăra biletele.

În al doilea rând, oricine se gândește la cum să cumpere bilet pentru Magnum 4D Lottery ar trebui să ia în considerare și achiziționarea acestora de pe platformele online. Cu toate acestea, Magnum Berhad nu vinde bilete 4D prin intermediul său site-ul web sau aplicația mobilă. Cu toate acestea, unii agenți cumpără online bilete de loterie Magnum 4D online de la clienții lor.

Ideal, cumpărarea unui bilet de loterie online elimină inconvenientul de a vizita magazinele fizice și face posibil ca persoanele care nu au acces la magazin să poată juca online Magnum 4D Lottery. Cu toate acestea, serviciile lor atrag de obicei o taxă, ceea ce înseamnă că pariorii pot cheltui mai mult pentru un bilet de loterie online.

De unde să cumpărați bilete pentru loteria Magnum 4D
Istoria Loteriei Magnum 4D

Istoria Loteriei Magnum 4D

Magnum Berhad, cunoscută anterior ca Magnum Corporation, a fost înființată în 1968. Compania este cunoscută în principal pentru jocurile de noroc comerciale. Cu toate acestea, anii în care a fost în afaceri l-au ajutat să câștige încredere în rândul pariorilor și suficientă experiență pentru a oferi cel mai bun 4D servicii de loterie in tara.

Compania a fost prima care i s-a acordat o licență de promovare și operare a loterii 4D. A început activitatea cu 143 de puncte de vânzare și continuă să crească numărul de puncte de vânzare. În prezent, există aproximativ 450 de magazine în Malaezia.

Istoria Loteriei Magnum 4D
Este legală loteria Magnum 4D?

Este legală loteria Magnum 4D?

Loteria Magnum 4D operează legal în Malaezia. Compania din spatele loteriei are o licență de funcționare valabilă eliberată de guvernul malaezian. Numărul de licență al companiei este Bhd (8272-D). Autoritatea națională de reglementare a jocurilor de noroc, cunoscută sub numele de Unitatea Kawalan Perjudian, monitorizează loteria.

Asta îi asigură pe pariori că toate operațiunile sunt legale și corecte. Toți rezidenții din Malaezia sunt eligibili din punct de vedere legal să joace online Magnum 4D Lottery, cu condiția să aibă 18 ani sau mai mult.

Este legală loteria Magnum 4D?
Cum să joci Magnum 4D Loteria online

Cum să joci Magnum 4D Loteria online

Primul pas pentru a juca la loteria Magnum 4D este achiziționarea unui bilet. Paritorii pot alege apoi să joace intrarea standard sau rola 4D.

Intrare standard

Pentru intrarea standard, pariorii trebuie să selecteze un anumit număr de patru cifre. Această opțiune are două diviziuni, Mic și Mare. Pariul mic se califică doar pentru primul, al doilea și al treilea premiu. Pe de altă parte, pariarea pe opțiunea Mare înseamnă că pariorul poate câștiga primul, al doilea și al treilea premiu, plus un premiu suplimentar de consultare.

Pariurile mici garantează jucătorilor câștiguri mai mari decât pariurile mari. Cu toate acestea, pariurile mari au alte zece numere speciale care răsplătesc pariorii 180 RM pentru un singur pariu și zece numere de consolare care plătesc 60 RM. Costă doar 1 Ringgit Malaezian (RM) pentru fiecare intrare standard.

Rola 4D

Rolul 4D este redat aproape ca intrarea standard, cu o diferență cheie fiind selecția numărului. Paritorilor li se permite să înlocuiască una dintre cele patru cifre cu litera R. Litera R reprezintă toate cifrele de la 0 la 9. Aceasta înseamnă că o selecție reprezintă zece intrări obișnuite.

Litera R poate fi plasată fie în prima, fie în ultima poziţie a numărului format din patru cifre. Când este setată ca prima cifră, se numește rola 1. Rola 4 este atunci când litera este setată ca ultima cifră.

Cum să joci Magnum 4D Loteria online
Care sunt șansele de a câștiga Magnum 4D

Care sunt șansele de a câștiga Magnum 4D

Șansele de a câștiga un premiu în Magnum 4D sunt relativ mai mari decât pentru multe alte forme de loterie. Cu toate acestea, acest lucru se aplică premiilor de nivel inferior. Cu toate acestea, șansele de a câștiga jackpot-ul sunt relativ mici, dar totuși mai bune decât șansele de câștig de jackpot ale altor loterie.

Pentru a câștiga jackpot-ul, ordinea celor patru cifre selectate trebuie să fie exact similară cu cea a cifrelor extrase, ceea ce face cotele scăzute. Cu toate acestea, loteria compensează cotele scăzute fiind mai interesantă și mai ușor de jucat.

Probabilitatea matematică de a câștiga în 4D variază în funcție de tipul de pariu ales. Pariurile de rulare 4D oferă șanse mai bune de câștig, cu cote de 1 la 13.983.816. Cotele exacte ale tuturor celorlalte niveluri de premii variază în funcție de numeroși factori. Aceasta este cu excepția probabilității de a câștiga premiul de consolare, care este 1 la 10000.

Care sunt șansele de a câștiga Magnum 4D
Opțiuni de plată pentru câștigarea Magnum 4D

Opțiuni de plată pentru câștigarea Magnum 4D

Opțiunile de plată a loteriei Magnum 4D depind de suma revendicării. Câștigurile mici pot fi plătite în numerar, iar câștigurile mai mari în cecuri. Toate plățile se fac personal, ceea ce înseamnă că câștigătorii trebuie să fie prezenți fizic pentru a-și colecta câștigurile.

Reclamațiile pot fi făcute a doua zi după o remiză și până la șase luni. Paritorii trebuie să prezinte biletele câștigătoare originale și documentele de identificare pentru a revendica premiile.

Pentru premii de 60.000 RM sau mai puțin, pariorii își pot revendica câștigurile de la orice magazin Magnum 4D. Outlet-ul nu trebuie să fie neapărat cel de la care și-au achiziționat biletele. Câștiguri de până la 2.000.000 RM pot fi revendicate la orice birou regional Magnum 4D.

Cu toate acestea, orice sumă câștigată mai mare de 2.000.000 RM poate fi revendicată numai de la sediul central Magnum 4D. Paritorii trebuie să facă o programare la sediul central înainte de a vizita pentru a-și revendica premiile. Sediul central al loteriei este în Kuala Lumpur.

Opțiuni de plată pentru câștigarea Magnum 4D
Sfaturi și trucuri pentru a juca Magnum 4D

Sfaturi și trucuri pentru a juca Magnum 4D

  • Primul parior pro-bacsis pe care îl pot folosi pentru a-și crește șansele de câștig la loteria Magnum 4D este creșterea numărului de bilete pe care le cumpără. Achiziționarea online a mai multor bilete de loterie Magnum 4D la extragere crește șansele matematice de câștig, oferind pariorului o probabilitate mai mare de a câștiga. În special, jucând la o loterie online deseori crește șansele de câștig, deși probabilitatea matematică a fiecărui bilet rămâne aceeași.
  • Paritorii, în special cei care înțeleg cum să joace online Magnum 4D Lottery, ar trebui să evite să folosească modele evidente de numere atunci când își selectează numerele norocoase. Ei pot folosi în schimb o formulă eficientă. Numeroase formule și software pentru selectarea numerelor sunt disponibile online. Formulele ajută la răspândirea numerelor, crescând șansele de câștig.
  • Un alt sfat pro pe care pariorii ar trebui să-l implementeze este gestionarea eficientă a bankroll-ului. Paritorii ar trebui să stabilească un buget strict pentru fondurile lor de jocuri de noroc și să respecte bugetul. Acest lucru îi va ajuta să minimizeze șansele de a deveni dependenți de joc și să evite să aterizeze în probleme financiare. Loteria Magnum 4D este un joc de noroc și niciun truc nu poate fi folosit pentru a garanta un câștig profitabil.
  • În cele din urmă, pariorii ar trebui să se asigure că își verifică biletele după extragere pentru a afla dacă au câștigat. Acest lucru va ajuta la evitarea ca premiile lor să rămână nerevendicate. În plus, aceștia ar trebui să revendice premiile în termen de șase luni de la extragere, termenul limită permis pentru revendicarea premiilor.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Magnum 4D