Top Mark Six Loterie în 2022/2023

Jucătorii devotați de loterie online din Hong Kong își investesc timpul în a elimina cele mai bune jocuri pe care să parieze și, adesea, se mulțumesc cu Mark Six. Dar, poate, sunt înclinați să joace această loterie pentru că nu vine cu reguli complexe. În schimb, Hong Kong Jockey Club (HKJC) stipulează pașii pe care jucătorii trebuie să-i urmeze pentru a participa și a ieși cu jackpot-ul dacă au noroc.

În plus, Mark Six există de zeci de ani (este cea mai lungă loterie din China), așa că este sigur că a câștigat încrederea multor pariori din regiune. Așa fiind, ei nu ezită să parieze pe el, deoarece știu că este legitim.

Top Mark Six Loterie în 2022/2023
De unde să cumpăr bilete pentru Mark Six
De unde să cumpăr bilete pentru Mark Six

De unde să cumpăr bilete pentru Mark Six

„Unde și cum să cumpărați online un bilet de loterie Mark Six” este o întrebare pe care mulți hongkonghesi o pun atunci când doresc să parieze pe această opțiune de cazinou. Iată o veste fantastică – există mai multe modalități de încredere de a face acest lucru.

Pentru început, jucătorii le pot obține bilet de loterie online de la Hipodromurile Happy Valley și Sha Tin. Parierii care nu pot ajunge la aceste două locații sunt liberi să viziteze oricare dintre filialele de pariuri ale HKJC, dar merită remarcat că programul lor de deschidere depinde dacă există un meci de fotbal programat în aceeași zi. Alternativ, se pot cumpăra bilete Mark Six online sau prin telefon.

O intrare standard Mark Six are un preț de 10 USD, iar pariorilor li se permite, de asemenea, să facă investiții parțiale de 5 USD. Trebuie să-și cumpere biletul înainte de ora 21:15 în zilele în care sunt programate extrageri, de obicei marți, joi și sâmbătă. Tragerea la sorți este împinsă până duminică dacă are loc o cursă de cai pentru aceasta din urmă.

De unde să cumpăr bilete pentru Mark Six
Scurta istorie a lui Mark Six

Scurta istorie a lui Mark Six

The Jockey Club din Hong Kong a lansat Mark Six în prima săptămână a lunii septembrie 1975, în speranța de a renunța la extragerile ilegale tot mai mari de premii la acea vreme. Cu toate acestea, mulți pariori au fost luați cu acest joc, deoarece a prezentat o oportunitate de a câștiga bani rapid.

De exemplu, prima extragere Mark Six a avut un jackpot de 120.000 de dolari HK, suficient pentru a cumpăra un apartament în unele zone urbane din Hong Kong la sfârșitul anilor 1970. Cu toate acestea, în scurt timp, jucătorii și-au dat seama că șansele de a câștiga jocul erau mici, așa că au pariat pe asta pentru distracție.

Inițial, Mark Six a venit cu un format de 6 din 14, care a fost schimbat într-un desen de 6 din 36 în 1976. Astăzi, se mândrește cu un format de 6 din 49 care este eficient încă de la început. 2002

Scurta istorie a lui Mark Six
Cum să joci Mark Six Lotto?

Cum să joci Mark Six Lotto?

După cum era de așteptat, orice parior interesat trebuie să știe mai întâi cum să cumpere un bilet pentru Mark Six înainte de a participa. Apoi, după ce l-au achiziționat, ei pot învăța procesul de joc.

Deci, iată cum se face. Jucătorii încep prin a selecta un tip de intrare; optiunile disponibile sunt:

 • Singur
 • Multiplu
 • Bancher
 • Alegere rapida

Intrarea unui jucător determină de obicei următorii pași de urmat. De exemplu, o singură intrare le cere să aleagă șase numere într-un interval de la 1 la 49. Cu toate acestea, ei pot alege șapte sau mai multe numere în același domeniu dacă creează alte intrări, cum ar fi Multiple sau Banker.

De exemplu, când un parior face o singură intrare, el alege șase bile sau numere și încă una (Mingea Bonus) este extrasă din cele 43 de bile nealese; cei șapte fac combinația câștigătoare. Dacă acestea le oglindesc extras la loterie, jucătorul asigură jackpot-ul.

Unii pariori nu știu cum să joace Mark Six online, dar nu ar trebui să-și facă griji pentru că procedura este aceeași ca cea explicată mai sus. Există o altă cerință, totuși; trebuie să înregistrați un cont de pariuri la HKJC pentru a paria la loterie.

În caz contrar, vor trebui să meargă la una dintre filialele de pariuri ale instituției cu cartea de identitate, un bancomat pentru contul curent sau de economii din Hong Kong și un depozit de 100 USD.

Cum să joci Mark Six Lotto?
Care sunt șansele de a câștiga Mark Six?

Care sunt șansele de a câștiga Mark Six?

Pariorii vor întotdeauna să știe șansele lor de a fi recompensați ori de câte ori joacă Mark Six. Ei bine, această loterie are șapte niveluri de premii, iar șansele de a câștiga jackpot-ul este de 1 la 13.983.816. Pe de altă parte, probabilitatea de a strânge premiile în alte divizii este de 1 din 54.

Mark Six are un jackpot minim de 8 milioane USD, dar câștigătorii au primit mult mai mult în istoria acestui loto, datorită extragerilor Snowball. De exemplu, un parior a câștigat 86,8 milioane USD în septembrie 2017, iar altul a primit 164,49 milioane USD în aceeași lună din 2014.

Care sunt șansele de a câștiga Mark Six?
Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă nota șase

Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă nota șase

Jockey Clubul din Hong Kong le-a făcut destul de ușor pentru câștigătorii Mark Six să-și primească plățile. Deci, dacă cineva a făcut intrarea online, jackpot-ul este plătit direct în contul său de jocuri de noroc; o pot retrage după cum le convine, atâta timp cât au fost verificate.

 • Conturile de pariuri neverificate pot iniția plăți numai după ce proprietarii lor au prezentat dovada cărților de identitate și a adresei lor.
 • Câștigătorii Mark Six care și-au cumpărat biletele offline ar trebui să meargă la o filială de pariuri în afara cursului HKJC din apropiere pentru a-și colecta premiile. În special, trebuie să facă acest lucru în 60 de zile de la câștig.
 • Jackpot-urile Mark Six sunt plătite doar ca sume mari o singură dată și nu sunt impozitate.

Ce se întâmplă dacă câștigătorul este un străin?

Dacă un câștigător de jackpot are sediul în afara Hong Kong-ului, acesta își poate revendica premiul. Cei care și-au cumpărat biletele în timp ce se aflau în regiune pot angaja serviciile unui agent de loterie autorizat pentru a-și revendica premiile. Desigur, cei care joacă jocul online au un timp mai ușor, deoarece banii sunt depuși în conturile lor de pariuri verificate.

Câștigătorii străini Mark Six trebuie să se familiarizeze cu legile locale ale țării lor pentru a ști dacă câștigurile lor sunt impozitate sau nu.

Opțiuni de plată dacă un jucător câștigă nota șase
Sfaturi și trucuri pentru a juca Mark Six

Sfaturi și trucuri pentru a juca Mark Six

 • Nu există o modalitate sigură de a câștiga Mark Six, deoarece, la fel ca toate celelalte loterie online, câștigătorii sunt aleatori. Cu toate acestea, jucătorii gata să-și asume riscul și să parieze pe el se pot înarma cel puțin cu mai multe trucuri pentru a savura experiențe de pariere fluide.
 • Deci, primul lucru pe care un participant la Mark Six ar trebui să-l facă este să stăpânească jocul. Sigur, este foarte ușor de jucat! Dar este și unic, ceea ce înseamnă că regulile sale nu sunt similare cu cele ale altor opțiuni. De exemplu, dacă un jucător de noroc nu știe ce se așteaptă de la el, este inutil să cumpere un bilet pentru că, chiar și cu el, șansele lui de a câștiga sunt zero.
 • Altceva pe care îl pot face pariorii online Mark Six pentru a se distra de minune jucând jocul este să folosească instrumentele de predicție pentru a genera numere care ar putea câștiga la următoarea extragere. De obicei, acest software observă modele, cum ar fi numerele care apar întotdeauna în toate combinațiile câștigătoare, pentru a veni cu numere reci și fierbinți. Aceștia din urmă sunt cei a căror probabilitate de a fi atrași este mare.
 • Să sapă mai adânc în Mark Six este, de asemenea, un sfat valoros pentru parori, chiar dacă știu să-l joace. Acest lucru le oferă o perspectivă asupra lucrurilor critice, cum ar fi tipul de înscrieri pe care le pot face, ce să facă dacă câștigă și cât de des pot paria la loterie.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Mark Six