Top Mega Millions Loterie în 2023

În acest ghid de loterie Mega Millions, află totul despre pariurile pe una dintre cele mai mari loterie din Statele Unite. Cel mai mare câștig Mega Millions a fost de 1,537 miliarde de dolari. Pentru început, Mega Millions este o loterie online disponibilă jucătorilor din 45 de state din Statele Unite, alături de Districtul Columbia și Insulele Virgine ale Statelor Unite. Din păcate, în acest moment, Mega Millions nu este disponibil în cinci state; Alabama, Hawaii, Alaska, Utah și Nevada.

Deși este o loterie cu sediul în Statele Unite, jucătorii din afara Statelor Unite pot juca Mega Millions. Acest lucru este atâta timp cât achiziționează biletele fizic în timp ce vizitează orice stat sau regiune în care Mega Millions este disponibil.

Top Mega Millions Loterie în 2023
De unde să cumpărați bilet de loterie online Mega Millions
De unde să cumpărați bilet de loterie online Mega Millions

De unde să cumpărați bilet de loterie online Mega Millions

Biletele de loterie Mega Millions sunt disponibile pentru cumpărare în cele 45 de state în care loteria este legală, plus Districtul Columbia și Insulele Virgine ale Statelor Unite. Biletele pot fi achiziționate de la magazine universale, alimente și benzinării, printre alte locuri. Este important de reținut că biletele Mega Millions nu sunt vândute în Alaska, Utah, Mississippi, Hawaii, Nevada și Alabama.

Cum să cumpărați un bilet de loterie online

De asemenea, este posibil să cumpărați bilete online la jocurile Mega Millions. Există multe site-uri de unde jucătorii din SUA sau din afara Statelor Unite pot cumpăra bilete de loterie. După finalizarea achiziției de pe astfel de site-uri, biletele sunt achiziționate în numele jucătorului.

De unde să cumpărați bilet de loterie online Mega Millions
Istoria Mega Millions

Istoria Mega Millions

Istoria loteriei Mega Millions datează din 1996, când era cunoscută drept The Big Game. După jackpot-ul de 363 de milioane de dolari Big Game din 2000, interesul pentru jocurile de loterie a crescut. Apoi, New York și Ohio s-au alăturat New Jersey, Georgia, Maryland, Illinois, Massachusetts, Michigan și Virginia pentru a crea Mega Millions.

Vânzările pentru biletele Mega Millions au început oficial pe 15 mai 2002, în timp ce prima extragere a avut loc pe 17 mai 2002. Astăzi, Mega Millions este unul dintre cele mai mari jackpot-uri din Statele Unite, împreună cu Powerball.

Cei mai mari câștigători Mega Millions

Ca toate celelalte loterie, Mega Millions a schimbat averea multor jucători. În acest moment, cel mai mare câștigător este un jucător anonim din Carolina de Sud, care a câștigat 1,537 miliarde de dolari. Al doilea cel mai mare câștig a fost 1,05 miliarde, câștigat de un club de loterie de patru membri din Michigan.

Istoria Mega Millions
Cum să joci Mega Millions

Cum să joci Mega Millions

Mega Millions este destul de asemănător cu Powerball în ceea ce privește jocul. Jucătorii nu au nevoie de abilități speciale pentru a intra în joc.

În Mega Millions, există două tobe; primul cu numere (bile albe), de la 1 la 70, în timp ce al doilea bazin are numere (Gold Mega Ball/GMB), de la 1 la 25.

Pentru a intra în acțiune, jucătorii trebuie să cumpere mai întâi un bilet. Fiecare bilet Mega Million costă 2 USD. După achiziționarea unui bilet, următorul pas este alegerea a cinci numere de la prima tobă și un număr de la a doua tobă. Pentru cei care nu doresc să aleagă numerele manual, Mega Millions are o funcție de generare de numere aleatorii care alege automat numerele pentru jucători.

Scopul acestei loterie este de a potrivi toate numerele câștigătoare. Pentru a atinge jackpot-ul, jucătorii trebuie să se potrivească corect cu toate numerele din cele două grupuri. Pentru înregistrare, primele cinci numere nu trebuie să fie în ordine perfectă.

Ce este Mega Millions Megaplier?

Introdusă în ianuarie 2011, Megaplier este o caracteristică care le permite jucătorilor să-și mărească premiile non-jackpot de 2, 3, 4 sau 5 ori, dar la un cost suplimentar de 1 USD pentru fiecare bilet. Pentru înregistrare, Mega Millions Megaplier este disponibil în toate statele și jurisdicțiile în care sunt vândute bilete Mega Millions, cu excepția Californiei.

Cum să joci Mega Millions
Cote Mega Millions și opțiuni de plată

Cote Mega Millions și opțiuni de plată

Toți cumpărătorii de bilete Mega Million speră să ajungă la marele jackpot, sau cel puțin să câștige ceva. Dar elefantul din cameră este, care sunt șansele de a câștiga jackpot-ul sau orice alt premiu la această loterie? Ei bine, șansele de a ajunge la marele premiu sunt foarte mici.

Cote Mega Millions și opțiuni de plată
Care sunt șansele de a câștiga Mega Millions?

Care sunt șansele de a câștiga Mega Millions?

Există un total de 9 moduri de a câștiga în Mega Millions, iar jackpot-ul de pornire variază în funcție de vânzările de bilete. Jackpot-ul de pornire este anunțat înainte de fiecare extragere.

Mai jos sunt cele nouă moduri de a câștiga în Mega Millions și cotele respective.

  • Marele premiu (jackpot) - Meciul 5WB și GMB: Cotele sunt 1 la 302.575.350
  • 1.000.000 USD - Meciul 5WB: Cotele sunt 1 la 12.607.306
  • 10.000 USD - Meciul 4WB și GMB: Cotele sunt 1 la 931.001
  • 500 $ - Meciul 4WB: Cotele sunt 1 la 38.792
  • 200 USD - Meciul 3WB și GMB: Cotele sunt 1 la 14.547
  • 10$ - Meciul 3WB: Cotele sunt 1 la 606
  • 10 USD - Meciul 2WB și GMB: Cotele sunt 1 la 606
  • 4 $ - Meciul 1WB și GMB: Cota este 1 la 89
  • $2 - Match GMB: Cotele sunt 1 la 37

Șansele generale de a câștiga un premiu în Mega Millions sunt 1 din 24

Pe lângă cele nouă modalități de câștig de mai sus, există o funcție exclusivă numită Just the Jackpot. Acest bilet costă 3 USD și se etichetă împreună cu două jocuri doar pentru jackpot. După cum sugerează și numele, Just the Jackpot este aplicabil doar pentru marele premiu.

Extrageri Mega Millions și opțiuni de plată

Extragerile Mega Millions au loc de două ori pe săptămână, marți și vineri, la 23:00 ET. Când vine vorba de plăți, există două opțiuni. Câștigătorii pot alege bani în numerar sau anuitate.

Care sunt șansele de a câștiga Mega Millions?
Mega Millions sfaturi și trucuri

Mega Millions sfaturi și trucuri

În această ultimă secțiune a acestui ghid de loterie Mega Millions, această postare analizează sfaturi și trucuri pentru a ajuta jucătorii să câștige cel puțin un premiu la această loterie.

Primul sfat este să cumpărați multe bilete de loterie Mega Millions. Avantajul de a cumpăra multe bilete este că jucătorii își măresc șansele de câștig. Dar apoi, jucătorii ar trebui să se asigure că joacă în mod responsabil. Regula generală este stabilirea unui buget pentru cumpărarea biletelor și respectarea cu strictețe a acestuia.

Un alt sfat este să vă alăturați bazinelor de loterie. Cumpărarea multor bilete poate fi epuizantă din punct de vedere financiar, dar ce se întâmplă dacă jucătorii ar forma bazine de loterie, au jucat împreună și au împărțit prada? Ei bine, acesta este un truc care a funcționat în trecut.

Concentrarea pe numerele comune de Mega Millions este, de asemenea, o altă strategie. Mai multe numere au fost extrase de mai multe ori.

Sfaturile de mai sus pot spori șansele ca jucătorii să câștige în Mega Millions. Dar apoi, ei nu garantează câștiguri.

Mega Millions sfaturi și trucuri
Încheierea

Încheierea

Asta este, oameni buni, ghidul suprem despre cum să jucați la loterie online. Într-adevăr, Mega Millions este una dintre cele mai pline de satisfacții loterie. Averea multor jucători a fost schimbată peste noapte. Dar atunci, jucătorii ar trebui să respecte întotdeauna regulile și reglementările legate de jocurile de noroc responsabile atunci când joacă Mega Millions. Loteriile nu ar trebui să fie o alternativă la școală sau la muncă.

Încheierea