Top Mega Sena Loterie în 2023

Mega-Sena este clasată drept cea mai mare loterie din Brazilia. Cazinoul funcționează de mai bine de două decenii sub conducerea Băncii Federale Caixa Economica. În ciuda faptului că are sediul în Brazilia, loteria permite jucătorilor din întreaga lume să-și încerce norocul. Acest lucru este posibil prin achiziționarea de bilete de loterie online. Loteria atrage mulți pariori și din motive întemeiate, așa cum va fi evidențiat în acest articol.

Top Mega Sena Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

Istoria lui Mega-Sena
Istoria lui Mega-Sena

Istoria lui Mega-Sena

Mega-Sena a fost înființată în martie 1996 de către Banca Federală Caixa Economica, care încă conduce loteria până în prezent. A devenit destul de popular în Brazilia chiar de la lansare și a continuat să crească rapid în popularitate. Aproximativ un deceniu mai târziu, câștigase deja popularitate pe piața internațională.

Operațiunile și modul de joc ale loteriei au rămas relativ aceleași de-a lungul anilor. Singura diferență a fost modificarea echipamentului folosit pentru desene pentru a le face să aibă un aspect mai modern, fără a afecta integritatea desenului. Mega-Sena continuă să crească până astăzi.

Istoria lui Mega-Sena
De unde să cumpărați bilete pentru Mega-Sena

De unde să cumpărați bilete pentru Mega-Sena

Din păcate, Mega-Sena nu își vinde biletele direct către pariori online. Compania vinde biletele doar în numeroase puncte de vânzare cu amănuntul din Brazilia. Biletele Mega-Sena sunt disponibile online pe diverse site-uri web specializate în vânzarea biletelor de loterie. Astfel de site-uri web au de obicei reprezentanți locali unde se joacă loteria în națiunea locală.

Reprezentanții fac achizițiile de bilete de loterie online în numele pariorului. Captura este că operatorii de site-uri web percep de obicei o mică taxă pentru serviciu. Pentru a avea șansa de a participa la o loterie care oferă până la milioane de dolari, prețul perceput pentru achiziționarea biletelor nu este, de obicei, destul de îngrijorător pentru majoritatea pariorilor.

Jucătorii trebuie să-și depună diligența atunci când caută un site care vinde bilete Mega-Sena pentru a nu fi înșelați. Escrocii comercializează numeroase site-uri ca fiind cele mai bune pentru a oferi servicii de vânzare de bilete. Acestea pot fi destul de atractive pentru noii pariori care doresc să cumpere bilete Mega-Sena pentru prima dată și să-i facă să-și piardă banii. Jucătorii ar trebui să aleagă platforme online de vânzare de bilete cu o bună reputație, în care pariorii din întreaga lume au încredere.

De unde să cumpărați bilete pentru Mega-Sena
Mega-Sena este legală?

Mega-Sena este legală?

Loteria Mega-Sena funcționează în mod legal, în conformitate cu toate legile și reglementările din Brazilia privind jocurile de noroc. Compania din spatele ei, Caixa Economica Federal Bank, deține toate licențele și certificările relevante pentru a desfășura loteria în conformitate cu legile țării. Detaliile de licențiere și reglementare sunt menționate clar pe site-ul oficial al loteriei. Loteria este reglementată de autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din Brazilia pentru a se asigura că toate legile și reglementările sunt respectate.

De asemenea, Mega-Sena se află pe piață de suficient timp, fără a fi luate nicio acțiune legală împotriva lor pe baza statutului de legalitate al operatorului. Acesta este un indiciu clar că loteria funcționează legal.

Mega-Sena este legală?
Cum să joci Mega-Sena online?

Cum să joci Mega-Sena online?

Jucătorii trebuie să cumpere bilete Mega-Sena pentru a participa la loterie. Pentru a începe, jucătorii trebuie să aleagă șase numere dintr-un total de 60 de numere. Selecția se poate face manual sau folosind instrumentul Quick Pick care face selecțiile aleatoriu și automat. Paritorii ar trebui să selecteze fiecare număr o singură dată. Cu instrumentul Quick Pick, jucătorii trebuie să aleagă mai întâi numărul de bilete pe care intenționează să le cumpere. Acestea pot fi 1, 3, 5, 10 sau 15 bilete per achiziție.

După ce au ales numerele norocoase, jucătorii pot selecta numărul de extrageri pe care doresc să intre cu aceleași bilete. Cu cât sunt mai multe extrageri, cu atât biletele vor costa mai mult. Din punct de vedere tehnic, alegerea mai multor remize crește și șansele de câștig ale jucătorilor.

Mega-Sena oferă, de asemenea, o reducere de 5% la prețul biletului pentru pariorii care selectează 20 de extrageri. Paritorii pot face apoi clic pe opțiunea de plată și pot plăti biletele. De obicei sunt diferite opțiuni de plată disponibile, permițând pariorilor să aleagă cel mai convenabil pentru ei.

Odată ce jucătorii achiziționează biletele, nu își pot schimba selecțiile în niciun fel. Următorul pas este să așteptați extragerile și să verificați dacă vreunul dintre bilete are numere care se potrivesc cu cele de la extrageri. Numerele egale au ca rezultat victorii. Cu cât sunt mai multe numere care se potrivesc, cu atât suma câștigată este mai mare. Rezultatele extragerii sunt de obicei trimise ca e-mail tuturor pariorilor care își cumpără biletele online, ceea ce este util pentru cei care nu pot urmări extragerile.

Cum să joci Mega-Sena online?
Cote de câștig Mega-Sena

Cote de câștig Mega-Sena

Mega-Sena are cote de câștig relativ bune în comparație cu numeroase alte loterie jucate online. Oferă trei niveluri de premii pentru începători, ceea ce oferă pariorilor șanse foarte mari de a câștiga ceva. Primul nivel de premiu, numit Sena, are cote de câștig de 1 la 50.063.860. Premiul este acordat jucătorilor care se potrivesc cu toate cele șase numere și au un procent de fond de premii de 35%.

Nivelul al doilea de premiu se numește Quina și are cote de câștig de 1 la 154.518. Jucătorii trebuie să potrivească cinci numere pentru a ajunge la acest fond de premiere. Quina are un procentaj de fond de premii de 19%. Quadra este al treilea nivel de premiu, cu cote de 1 la 2.332. De asemenea, are un procent de fond de premii de 19%. Procentul rămas din fondul de premii este utilizat pentru finanțarea loteriei și a diferitelor alte extrageri.

Cote de câștig Mega-Sena
Suma premiului

Suma premiului

Mega-Sena oferă un jackpot minim de aproximativ 1 milion de euro. Dacă nimeni nu câștigă suma jackpot-ului, aceasta este transferată la următoarea extragere. Asta înseamnă că jackpot-ul continuă să devină mai mare până când un parior norocos îl câștigă. Nu există limită la cât de mult poate crește ghiveciul.

Dacă mai mulți jucători câștigă jackpot-ul, jucătorii împart suma în mod egal. Cea mai mică sumă pe care o pot câștiga pariorii este de obicei de aproximativ 120 de ori mai mare decât costul biletului. Sumele premiilor fac ca loteria Mega-Sena să fie destul de atractivă pentru majoritatea pariorilor, inclusiv pentru începători.

Ceva de remarcat este că sindicatele de loterie afectează de obicei șansele de câștig la loterie. Un sindicat de loto mărește numărul de bilete achiziționate, îmbunătățind astfel șansele de câștig. De exemplu, șansele de câștig din 1 din 50.063.860 ale jackpot-ului loteriei Mega-Sena se vor îmbunătăți la 1 din 50.068,86 pentru un sindicat care cumpără 1000 de bilete. Cu toate acestea, sindicatele împart de obicei premiile între toți membrii, reducând astfel suma pe care fiecare individ o poate câștiga.

Suma premiului
Sfaturi și trucuri pentru a juca Mega-Sena

Sfaturi și trucuri pentru a juca Mega-Sena

  • Utilizați o formulă pentru a alege numere: Nu există nicio modalitate de a prezice numerele corecte la loteria Mega-Sena. Cu toate acestea, pariorii ar trebui să descopere o formulă sau o strategie care funcționează bine pentru a alege numerele. Acesta este mai ales cazul când cumpărați multe bilete. Formula ar trebui să asigure că numerele alese sunt suficient de răspândite pentru a oferi cele mai mari șanse de câștig în orice nivel de premiu.
  • Cumpărând cât mai multe bilete posibil: Un alt secret este să cumpărați cât mai multe bilete la extragere. Cu cât sunt mai multe bilete achiziționate, cu atât sunt mai mari șansele de câștig ale jucătorului. Cu toate acestea, acest sfat are un dezavantaj. Valoarea tuturor câștigurilor poate să nu compenseze uneori banii cheltuiți pentru achiziționarea biletelor.
  • Selectarea numerelor neobișnuite: Pariorii Mega-Sena aleg anumite numere mai des. Alegerea numerelor care sunt rareori alese este o idee grozavă. Acest lucru reduce șansele de a împărți premiile în cazul unui câștig. De asemenea, nu afectează în niciun fel șansele de câștig, deoarece toate numerele au probabilități egale de a fi extrase.
Sfaturi și trucuri pentru a juca Mega-Sena