Top Melate Loterie în 2024

Melate este o loterie extrem de populară jucată în Mexicul său natal și de alți jucători de pe tot globul. Loteria are două extrageri pe săptămână, cu rulări nelimitate permise și jackpot-uri minime garantate. Există nouă niveluri de premii, cu cel mai jos nivel care necesită două numere pentru a se potrivi cu o șansă de 1 din 10 de a-l câștiga. Există și opțiunile de a adăuga două jocuri bonus pentru a avea și mai multe șanse de câștig.

Melate nu are cele mai bune șanse de câștig, dar prețurile biletelor sunt ieftine, un bilet costând MXN 15, mai puțin de un USD, dacă este achiziționat în Mexic.

Top Melate Loterie în 2024
De unde să cumpărați bilete pentru Melate
De unde să cumpărați bilete pentru Melate

De unde să cumpărați bilete pentru Melate

Biletele Melate pot fi cumpărate în Mexic sau pe orice site de loterie online unde sunt disponibile bilete pentru acest joc. Biletele Melate pot fi cumpărate personal de la peste 9.000 de agenții Pronostics din Mexic sau de pe site-ul lor web, precum și de la alte site-uri de loterie online.

Jucătorii trebuie să cumpere bilete înainte de ora limită de o oră dacă cumpără în Mexic, adică înainte de ora 20.15. Alți jucători din afara Mexicului, care joacă Melate online, vor trebui să se asigure că acordă câteva ore înainte de această oră pentru a acorda timp agenților. să mergi fizic să cumperi biletele.

Este ușor să știi cum să cumperi online un bilet de loterie Melate. Pur și simplu selectați un site de loterie online care oferă bilete Melate, înregistrați un cont la ei, finanțați contul, alegeți șase numere și apoi așteptați să verificați extragerea.

De unde să cumpărați bilete pentru Melate
Istoria lui Melate

Istoria lui Melate

Mexicul are o istorie lungă de jocuri de tip loterie. Prima loterie națională din Mexic a fost înființată de regele Carlos III al Spaniei la sfârșitul secolului al XVIII-lea. În acest moment, a fost jucat în principal de clasa superioară a Mexicului. Datorită popularității sale, au fost înființate mai multe tombole și loterie, deoarece era un mijloc bun de a obține venituri pentru stat. Loteriile au jucat, de asemenea, un rol cheie în strângerea de fonduri pentru Războiul de Independență, ceea ce a dus la răspândirea popularității jocului, în special în rândul soldaților.

În 1920, numită anterior Loteria Națională a Mexicului, a fost schimbată în Loteria Nacional para la asistencia Publica sau Loteria Națională pentru Asistență Publică. Apoi, Melate a fost introdus de Pronosticos, administrat de guvern, în 1984. Inițial, numai cetățenilor mexicani li se permitea să joace la această loterie, dar acest lucru s-a schimbat în 2008, când Pronosticos a pus la dispoziție biletele de loterie online și alte site-uri de loterie online a început să ofere jocul.

Jocul inițial Melate avea un grup de bile de 39 de numere, care a fost ulterior schimbat la 56 de numere. Alte două jocuri au fost adăugate lui Melate, Revancha și Revanchita, în 1997 și 2010, pentru a oferi mai multe oportunități de câștig, folosind în continuare aceleași numere Melate.

Istoria lui Melate
Cum să joci Melate

Cum să joci Melate

Loteria Melate este extrasă de două ori pe săptămână, miercuri și duminică la ora 21:15 în Mexico City, cu un singur bilet care costă 15 MXN, adică mai puțin de un USD. Se extrag în total șapte bile, șase bile normale sau naturale și o bilă suplimentară. Dacă un jucător se potrivește cu toate cele șase numere normale, a câștigat jackpot-ul.

Bila suplimentară este folosită pentru a determina unele dintre celelalte opt niveluri de premiu. Jackpot-urile sunt capabile să atingă sume destul de mari, deoarece sunt permise rollover-urile și nu există niciun plafon pentru jackpot care să aibă o plată minimă de 30 milioane MXN.

Melate este un joc foarte ușor de jucat, la fel ca multe alte loterie din lume. Jucătorii lui Melate trebuie doar să aleagă șase numere dintre numerele 1-56. Numerele alese pot fi la alegerea jucătorului sau pot fi generate aleatoriu de site.

Există, de asemenea, posibilitatea de a juca cele două jocuri bonus Revancha și Revanchita, folosind în continuare aceleași șase numere selectate inițial. Pentru aceste două jocuri, sunt extrase mai multe bile și ar putea ajunge la un jackpot minim de 20 de milioane MXN pentru potrivirea tuturor celor șase numere, precum și mai multe niveluri de premii.

Cum să joci Melate
Care sunt șansele de a câștiga Melate?

Care sunt șansele de a câștiga Melate?

Din cauza gamei relativ largi de numere, șansele de a câștiga jackpot-ul Melate sunt destul de mari. Acestea nu sunt cele mai slabe cote din lume și se compară destul de bine cu o serie de loterie internaționale. Unele sau aceste loterie oferă jackpot-uri mai mari, dar prețurile biletelor lor sunt și ele mai mari. Frumusețea loteriei Melate constă în biletele sale ieftine și în numeroasele niveluri diferite de premii pe care le oferă, precum și în un jackpot minim garantat care se poate rula nelimitat de ori.

Aceste nouă niveluri oferă o mulțime de modalități de a câștiga mii de premii la fiecare extragere. Cotele scad pe măsură ce nivelurile de premii scad până când ajunge la o șansă din zece de a se potrivi două numere. Şansele generale de a câştiga sunt una din cincisprezece. A șaptea bilă, sau bilă suplimentară, oferă posibilitatea de a câștiga la patru dintre nivelurile de premiu.

Care sunt șansele de a câștiga Melate?
Opțiuni de plată dacă câștigi jocul

Opțiuni de plată dacă câștigi jocul

Câștigurile la loterie în Mexic sunt impozitate la o cotă de 7%, în timp ce unele taxe suplimentare pot fi plătite pentru jucătorii internaționali din propriile țări. Premiile trebuie revendicate în termen de 60 de zile calendaristice din ziua următoare extragerii câștigătoare. Toate premiile sunt plătite ca plăți unice, fără opțiune pentru anuități. Jucătorii mexicani pot revendica orice premiu de la numeroasele agenții Pronosticos sau de la sediul lor din Mexico City, sau direct pe site.

Jucătorii online care joacă în afara Mexicului își vor primi câștigurile direct în contul lor de pe site. Cu toate acestea, timpul variază de la un site la altul plăți eliberarea durează până la câteva zile. Unele site-uri pot solicita jucătorilor să-și verifice ID-ul și adresa de acasă, dar odată ce acest lucru este făcut, nu va mai fi necesar în viitor. Jucătorii ar trebui să citească, de asemenea, T-urile și C-urile site-ului, deoarece unii vor percepe un comision pentru premiile mari.

Opțiuni de plată dacă câștigi jocul
Sfaturi și trucuri pentru a juca Melate

Sfaturi și trucuri pentru a juca Melate

Deși toate loteriile generează numere aleatorii, statisticile pot fi folosite pentru a încerca să îmbunătățească șansele unui jucător de a câștiga. Statisticile din jocurile anterioare arată că un jucător trebuie să asigure un echilibru între numerele pare și impare, deoarece este puțin probabil ca toate numerele câștigătoare să fie par sau impare.

Cel mai probabil va fi un amestec de 2/4, 4/2 sau 3/3, deoarece acestea apar peste 80% din timp. Numerele câștigătoare sunt, de asemenea, cel mai probabil să apară pe întreaga gamă de numere, cu numere mari și mici mai probabil în aceleași combinații ca mai sus pentru numerele pare și impare.

De asemenea, se poate dovedi că anumite intervale de număr (de exemplu, adolescenți, douăzeci etc.) nu au fost extrase în numerele câștigătoare trecute, ceea ce înseamnă că, dacă un jucător le lasă în afara amestecului lor, ar putea avea o șansă mai mare.

O altă strategie este să totalizezi toate numerele pe care un jucător le-a ales pentru un joc și să încerci să te asiguri că acestea se însumează între 131 și 211, deoarece 70% din toate câștigurile jackpot-ului Melate se încadrează în acest interval. Există și alte strategii, dar la sfârșitul zilei, loteria este încă un joc de noroc.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Melate