Top Nanum Lotto Loterie în 2022/2023

Nanum Lotto, cunoscută anterior ca Lotto 6/45, este loteria de top din Coreea de Sud. Popularitatea sa provine din jocul său distractiv și jackpot-urile de clasă mondială. În plus, biletele de loto au un preț rezonabil, costând mai puțin de un dolar. Alți profesioniști remarcabili ai Nanum Lotto includ simplitatea, plățile forfetare în numerar pentru toate premiile și premiile impresionante de al doilea nivel. Din păcate, loteria este disponibilă numai pentru rezidenții din Coreea de Sud, inclusiv pentru turiști.

Extragerile Nanum Lotto au loc o dată pe săptămână, sâmbăta la ora locală 20.40. Extragerea este de obicei transmisă în direct pe un canal privat local numit SBS.

Top Nanum Lotto Loterie în 2022/2023
Tot ce trebuie să știți despre Nanum Lotto

Tot ce trebuie să știți despre Nanum Lotto

Încă de la înființarea loteriei, aceasta a produs peste un milion de câștigători, 4.789 care au renunțat la jackpot-ul. Spre deosebire de majoritatea lotteriilor online, loteria de obicei nu face publicitate pentru jackpot-uri minime garantate. Totuși, își rezervă 75% din fondul total de premii pentru jackpot.

Jackpot-ul se poate rula doar de până la trei ori. După a treia rulare, sumele se reduc la nivelurile secundare de premii.

Tot ce trebuie să știți despre Nanum Lotto
De unde să cumpărați bilete pentru Nanum Lotto?

De unde să cumpărați bilete pentru Nanum Lotto?

Prima preocupare pentru majoritatea jucătorilor noi trebuie să fie cum să cumpere online un bilet de loterie Nanum Lotto. Biletele Nanum Lotto pot fi achiziționate numai de la vânzătorii fizici de bilete răspândiți Coreea de Sud. Spre deosebire de multe alte loterie naționale din zilele noastre, pariorii nu au opțiunea de a cumpăra bilete online.

Cea mai bună parte a achiziției unui bilet pentru Nanum Lotto este că procesul este fără probleme. Un jucător „eligibil”, de 18 ani sau peste, trebuie să se prezinte doar la un punct de vânzare desemnat.

De unde să cumpărați bilete pentru Nanum Lotto?
Scurta istorie a Nanum Lotto

Scurta istorie a Nanum Lotto

Nanum Lotto a luat ființă în urmă cu doar două decenii, după ce publicul a cerut o loterie de încredere și corectă. Compania care furnizează serviciile de loterie a fost deținută și administrată de Nanum Lotto Inc. Nanum Lotto Inc. a devenit singurul furnizor de servicii pentru loterie și pariuri online în 2007 printr-un contract oficial cu Comisia de loterie din Coreea.

În 2013, Ministerul Economiei și Finanțelor a permis organizației să preia toate formele de loterie din țară. Asta a făcut ca loteria lor să fie singura legală disponibilă atunci.

În 2009, organizația a primit un certificat de nivel 1 de la Cadrul de joc responsabil al Asociației Mondiale a Loteriei și un certificat de nivel 2 în 2013. Acele acreditări și multe altele pe care furnizorul de loterie le-a obținut de-a lungul anilor l-au ajutat pe Nanum Lotto să se stabilească ca demn de încredere și de renume.

Scurta istorie a Nanum Lotto
Cum să joci Nanum Lotto

Cum să joci Nanum Lotto

Nanum Lotto folosește regulile standard ale loteriei în stilul tragerii. Pentru a începe jocul, jucătorii trebuie să cumpere câte bilete doresc în funcție de datele de extragere pe care doresc să le joace. Apoi trebuie să selecteze șase numere principale dintr-un grup de 45 de numere.

Nu există alte fonduri pentru selectarea numerelor bonus sau a jocurilor suplimentare, ceea ce face din Nanum Lotto una dintre cele mai accesibile loterie pentru a juca. Jucătorii ar trebui să aștepte extragerea după ce au marcat manual biletele de loterie cu numerele selectate.

Jucătorii pot compara numerele extrase cu numerele selectate. Prin potrivirea tuturor celor șase numere, proprietarul biletului câștigă premiul jackpot-ului. Lipsa câtorva numere se califică și pentru mai multe premii secundare, care sunt de obicei semnificative ca sumă.

În plus, a minge bonus este în general extras în plus la cele șase numere principale în timpul extragerii. Potrivirea mingii bonus îi califică pe pariori pentru mai multe premii bonus.

Dacă mai mulți jucători câștigă jackpot-ul într-o singură tragere, suma premiului este împărțită în mod egal între câștigători. Dacă nimeni nu câștigă jackpot-ul, acesta este transferat de trei ori și apoi se reduce la nivelurile inferioare de premiu.

Cum să joci Nanum Lotto
Care sunt șansele de a câștiga Nanum Lotto?

Care sunt șansele de a câștiga Nanum Lotto?

Nanum Lotto oferă unele dintre cele mai bune cote de câștig în comparație cu alte loterie naționale. Acest lucru se datorează faptului că are cinci niveluri diferite de premii pe care pariorii le pot câștiga de la orice bilet unic. Cu toate acestea, diferența dintre șansele de câștig pentru cele cinci niveluri de premii este relativ mare, câștigarea jackpot-ului având cele mai mici cote.

Șansele de a câștiga jackpot-ul prin potrivirea tuturor celor șase numere norocoase sunt 1 la 8.145.060. Potrivirea a cinci numere norocoase plus mingea bonus, care câștigă premiul de al doilea nivel, are o cotă de 1 la 1.357.510. Premiul de al treilea nivel este pentru potrivirea a cinci dintre cele șase numere principale.

Cota pentru asta este 1 din 5.725. Potrivirea a patru bile principale câștigă premiul de al patrulea nivel. Cota pentru aceasta este 1 la 733. Ultimul nivel de premiu este pentru potrivirea a trei dintre cele șase numere principale cu cota de 1 la 11.

Cele mai mici două niveluri de premii au cote relativ atractive. Cu toate acestea, sumele de câștig pentru acele niveluri de premii sunt fixe și sunt relativ foarte mici. Premiile pentru nivelurile de premiu al treilea și al doilea sunt similare, în ciuda diferenței mari în șansele de câștig.

Care sunt șansele de a câștiga Nanum Lotto?
Opțiuni de plată dacă câștigați Nanum Lotto

Opțiuni de plată dacă câștigați Nanum Lotto

Plățile pentru câștigătorii Nanum Lotto pot fi făcute de la magazinele de vânzare cu amănuntul de bilete sau de la birourile Nanum Lotto, în funcție de suma câștigată. Sume mai mici se plătesc de la magazinele cu amănuntul de unde au fost achiziționate biletele câștigătoare.

Câștigurile mai semnificative sunt plătite de la birourile Nanum Lotto după confirmarea identității câștigătorului și validarea biletului câștigător.

Ceva de remarcat este că toate câștigurile Nanum Lotto sunt supuse taxelor, iar jucătorii nu au încă șansa de a cumpăra bilete Nanum Lotto online. Guvernul sud-coreean percepe o taxă de 22% pentru toate câștigurile de mai puțin de 50 de milioane KRW (aproximativ 35.800 USD) și 33% pentru toate câștigurile care depășesc limita. Cotele de impozitare la loterie sunt printre cele mai mari din lume.

Opțiuni de plată dacă câștigați Nanum Lotto
Sfaturi și trucuri pentru a juca Nanum Lotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca Nanum Lotto

Cumpărați mai multe bilete

Cea mai eficientă modalitate de a crește probabilitatea matematică de câștig este cumpărarea mai multor bilete pentru fiecare extragere. Cumpărarea mai multor bilete, chiar și la cele mai bune loterie online, nu îmbunătățește șansele unui jucător de a câștiga, dar cel puțin le îmbunătățește șansele.

În special, atunci când cumpără mai multe bilete pentru aceeași tragere, un jucător ar trebui să fie strategic, diversificând numerele de bilete pentru a-și spori șansele de câștig. Paritorii pot folosi numeroase strategii eficiente de selecție a numărului pentru a vă asigura că numerele alese sunt bine diversificate.

Joacă după al treilea Jackpot Rollover

O alta sfat practic pentru joc Nanum Lotto trebuie să aștepte până când jackpot-ul este transferat pentru a treia oară. Suma jackpot-ului este de obicei cea mai mare la acel moment, deoarece loteria permite maximum trei rulări. Strategia le permite pariorilor să folosească primul pont, deoarece își pot economisi fondurile pentru bilete până după a treia rulare și pot cumpăra mai multe bilete pentru următoarea extragere.

Alăturați-vă unui sindicat de loterie

Sindicatele de loterie sunt angajate în cea mai mare parte de jucători de loterie online, unde jucătorii își adună fonduri pentru a cumpăra bilete de loterie online. Alăturarea unui sindicat de loterie este un alt sfat demn pentru jucătorii care așteaptă cu nerăbdare să-și sporească șansele de a câștiga Nanum Lotto.

Cu toate acestea, pariorii care nu găsesc sindicate de loterie offshore potrivite pentru ei își pot forma propriile lor, invitând prietenii și rudele să joace la aceeași loterie. Cu toate acestea, șansele sporite de câștig oferite de sindicatele de loterie vin cu prețul împărțirii câștigurilor între membrii sindicatului.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Nanum Lotto