Top New York Lotto Loterie în 2023

New York Lotto online este o loterie cu sediul în SUA care a fost fondată în 1967. A fost a treia organizație de acest tip în țară după New Hampshire și Puerto Rico. Loteria este o întreprindere administrată de stat, în special de către Comisia pentru jocuri de noroc din statul New York. Încasările câștigate din această loterie sunt direcționate către învățământul public. Loteria de stat are sediul la Schenectady și este strict limitată la jucătorii cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Pentru varianta Quick Draw, care este o formă de keno, vârsta minimă este stabilită la 21 de ani. Câștigurile de la această loterie sunt supuse taxelor de stat și federale

Top New York Lotto Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

De unde să cumpărați bilete pentru Loto New York (6-ball, 7-ball)

De unde să cumpărați bilete pentru Loto New York (6-ball, 7-ball)

Pentru a fi eligibil pentru o șansă la biletele la Loto New York online, trebuie să achiziționați un bilet care îi plasează automat în tragere la sorți. `Cu condiția ca un jucător să aibă vârsta necesară, acesta este eligibil pentru un bilet de loto. Bilete la loterie sunt de obicei achiziționate online prin intermediul aplicațiilor mobile desemnate. Alternativ, se poate cumpăra un bilet de loterie de la comercianții cu amănuntul recomandați. Unii comercianți cu amănuntul au sediul în localuri de vânzare de alcool. În astfel de locuri, cumpărătorii de bilete trebuie să aibă cel puțin 21 de ani.

Este necesar să cumpărați bilete de la punctele de vânzare recomandate pentru a evita falsurile. Unii dintre cei mai căutați comercianți online de bilete la Loto din New York includ Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli și Market INC și norocosul Lotto Gourmet Deli&Groc, toate situate în Brooklyn.

Paritorii din New York se confruntă cu provocarea că nu pot cumpăra bilete online. Pentru diferite jocuri, biletele sunt disponibile în anumite zile. De exemplu, biletele Powerball sunt accesibile luni, miercuri și sâmbătă, în timp ce biletele MegaMillions sunt vândute doar marți și vineri.

De unde să cumpărați bilete pentru Loto New York (6-ball, 7-ball)
Istoria Lotoului New York

Istoria Lotoului New York

Prima dezvoltare notabilă în sectorul loteriei în SUA a fost în 1966 când locuitorii New York-ului au votat pentru un amendament constituțional care a permis o loto administrată de guvern. Cu 60% dintre alegători pentru, a fost creată o comisie de loterie în cadrul Departamentului de Fiscalitate și Finanțe. Conform legii, încasările de la loterie au fost pentru a ajuta la desfășurarea învățământului.

Primul slogan al acestui bilet de loterie online a fost „Șansa ta de o viață de a ajuta educația”. Până în prezent, loteria și-a atins obiectivul deoarece a reușit să strângă peste 34 de miliarde de dolari, toate acestea fiind folosite pentru finanțarea educației.

Călătoria loteriei nu a fost deloc lină. La un moment dat în 1976, vânzările de bilete au fost suspendate timp de aproximativ nouă luni în urma unui eveniment scandalos. Biletele nevândute au fost selectate drept câștigători. Cu o altă ocazie, angajații guvernamentali au fost implicați în influențarea biletelor de corespondență într-o cameră de corespondență.

Recent, în 2013, New York Lotto a fuzionat operațiunile cu cele ale New York State Racing and Wagering Board și a format New York State Gaming Commission.

Istoria Lotoului New York
Legalitatea Loto din New York

Legalitatea Loto din New York

New York Lotto fiind o operațiune de stat, este de la sine înțeles că afacerea este legală. Cu condiția ca participanții să fie majori, aceștia sunt liberi să participe. Legile de stat sunt folosite pentru a reglementa loto, care ajută la creșterea veniturilor. Activitățile considerate ilegale și pedepsite includ vânzarea de bilete către minori.

Legalitatea Loto din New York
Cum să joci la loto din New York

Cum să joci la loto din New York

Cum să joci la Loto New York online este o sarcină destul de ușoară pentru pariori, iar restul este lăsat la loterie să efectueze extragerea. Jucătorul trebuie să aleagă numerele norocoase preferate. Numerele câștigătoare sunt selectate automat folosind o minge mecanică. În timp ce extragerile sunt efectuate, arbitrii independenți sunt dornici să supravegheze procesul.

La fiecare extragere, șase numere sunt alese din grupul principal și este selectată o minge bonus. Potul principal de numere se află între 1 și 59. Dacă cineva dorește să participe la o tragere la sorți, ar trebui să se asigure că achiziționează bilete cu 15 minute înainte de extragere pentru a depăși termenul limită. Pentru a obține o intrare la o tragere la sorți, o parte cu aproximativ 1 dolar. Dolarul de 1 USD îi oferă jucătorului două linii diferite de numere.

Cum să joci la loto din New York
Care sunt șansele de a câștiga New York Lotto (6-bile, 7-bile)?

Care sunt șansele de a câștiga New York Lotto (6-bile, 7-bile)?

Această loterie are o serie de extrageri pe care jucătorii le pot câștiga. Powerball și Megamillions sunt printre extragerile disponibile. De asemenea, există jocuri precum Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 și Quick Draw care sunt accesibile la această loterie. Jocurile și extragerile atrag cote și plăți diferite. Un jucător are o șansă de 1 din 46,02 de a câștiga unul din cele cinci premii oferite la această loterie.

Pentru jackpot, cotele de câștig sunt mai mici și sunt de 1 din 45.057.474. Cota pentru oa doua pozitie care se potriveste cu 5 numere si a primă sunt la 1 din 7.509.579. Poziția a treia cu cinci numere potrivite are 1 la 144.415 cote. Potrivirea a patru numere are, de asemenea, un premiu, iar cota unui jucător cu această opțiune este 1 la 2180. Pentru a avea o șansă pentru orice premiu aici, un jucător trebuie să potrivească trei numere, iar cota este 1 la 96.

Care sunt șansele de a câștiga New York Lotto (6-bile, 7-bile)?
Opțiuni de plată atunci când câștigați la Loto din New York

Opțiuni de plată atunci când câștigați la Loto din New York

Loto New York este o altă formă de extragere la care se poate lua parte. Tragerea a primit o atenție minimă din cauza plăților slabe. Aici, jucătorii ar trebui să selecteze șase numere dintr-un grup de 59 de numere. Jackpotul minim în această extragere începe de la 2 milioane de dolari. Cifra poate crește cu timpul din cauza răsturnărilor. Un rollover înseamnă scenarii în care sunt efectuate extrageri și niciun jucător nu a câștigat jackpot-ul.

Cu fiecare extragere fără câștig, cifra crește cu 300.000 USD. Acest bilet de loterie online nu are limite. Înseamnă că câștigurile pot ajunge la o cifră infinită, cu condiția ca niciun jucător să nu fi egalat cele șase numere. Trei numere potrivite sunt recompensate cu $1, care este minimul pe care îl poate obține.

Extragerile se fac în fiecare miercuri și sâmbătă la 20:15, ora de Est. Premiile în numerar în valoare de până la 600 USD pot fi revendicate și colectate de la orice comerciant cu amănuntul de loterie, cu condiția să le fi notificat în prealabil. Orice cifră de mai sus ar trebui să fie colectată la un centru de revendicare la Loto din New York.

Opțiuni de plată atunci când câștigați la Loto din New York
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto New York

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto New York

Jucătorii joacă New York Lotto Online cu o mentalitate de câștigător. Câștigurile nu sunt niciodată asigurate la New York Lotto online. Loteria online este un joc de noroc, dar totuși, se pot aplica unele strategii în alegerea numerelor. Se pot folosi numere combinate științific care sunt produse de sistemele de loterie. Alte trucuri pe care un jucător le poate aplica pentru a se asigura că profită la maximum de Loto New York (6-bile, 7-bile) includ:

Amestecarea numerelor

Atunci când aleg numere, este recomandabil ca jucătorii să nu aleagă grupuri cu un număr, cum ar fi alegerea de doar 20 sau chiar alegerea de numere cu o singură cifră, cum ar fi 1 și 5. Acest lucru este menit să se asigure că se joacă un joc echilibrat, crescând astfel șansele de câștig ale unui jucător. Combinația de numere ar trebui să conțină în mod egal numere mari și mici în câmpul numeric dat.

Amesteca ambele numere pare si impare

Când alegeți o combinație de șase numere, este un truc bun să alegeți atât numerele impare, cât și cele pare în mod uniform, să spunem trei numere impare și trei numere pare. Cu o astfel de răspândire a numerelor, un jucător are o șansă mai mare în timpul extragerii.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto New York