Top New York Lotto Loterie în 2024

New York Lotto este o loterie online din SUA care a fost înființată în 1967. A fost a treia de acest fel din țară, după New Hampshire și Puerto Rico. Comisia pentru jocuri de noroc din statul New York gestionează loteria și toate fondurile din aceasta sunt direcționate către educația publică. Sediul loteriei de stat se află în Schenectady și este disponibil doar pentru jucătorii care au cel puțin 18 ani. Pentru varianta Quick Draw, care este un tip de keno, vârsta minimă este stabilită la 21 de ani. Orice câștig de la această loterie este supus taxelor de stat și federale.

Top New York Lotto Loterie în 2024
Ce este Loto New York?

Ce este Loto New York?

Loto din New York este un joc de loterie binecunoscut pe care îl oferă Comisia pentru jocuri de noroc din statul New York. Este unul dintre mai multe jocuri disponibile la Loteria New York. Este renumit pentru jackpot-urile mari și pentru diferitele premii pe care le pot câștiga jucătorii.

Pentru a juca Loto din New York, jucătorii trebuie să selecteze șase numere dintr-un interval de la 1 la 59. De asemenea, este extras un număr bonus, care poate afecta câștigurile jucătorului în anumite niveluri de premii. Extragerile pentru Loto din New York au loc de două ori pe săptămână.

Pentru a câștiga jackpot-ul, jucătorii trebuie să egaleze toate cele șase numere extrase. Premiile de nivel inferior sunt disponibile și pentru potrivirea mai puține numere, numărul de numere potrivite determinând mărimea premiului. Includerea unui număr bonus creează modalități suplimentare pentru ca jucătorii să câștige.

Ceea ce diferențiază Loto din New York de alte loterie este faptul că contribuie la sectorul educațional din statul New York. O parte semnificativă a veniturilor generate din vânzarea biletelor este destinată inițiativelor educaționale. Deci, jucând la Loto din New York, jucătorii nu numai că au șansa de a câștiga mare, ci și se simt bine știind că contribuie la o cauză bună.

Legalitatea Loto din New York

New York Lotto este o loterie administrată de stat, care este legală în New York și gestionată de New York State Gaming Commission. Acest comision garantează că loteria este corectă și respectă toate regulile. Pentru a participa la loterie, jucătorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani, ceea ce reprezintă o limită de vârstă importantă pentru jocul responsabil. Banii generați din vânzările de bilete de loterie sunt pentru mai mult decât premii. Cu toate acestea, o parte semnificativă este destinată sprijinirii școlilor publice din New York. Aceasta înseamnă că atunci când oamenii joacă la loterie, ei contribuie și la educație. Loteria este concepută pentru a fi transparentă, ceea ce înseamnă că totul se desfășoară în mod deschis și onest, astfel încât jucătorii să aibă încredere în joc. Sunt efectuate verificări regulate pentru a se asigura că loteria funcționează corect și că toată lumea este tratată corect.

Ce este Loto New York?
Istoria Lotoului New York

Istoria Lotoului New York

Sectorul loteriei din SUA a început să câștige popularitate în 1966, când locuitorii din New York au votat pentru un amendament constituțional care a permis guvernului să opereze o loto. Modificarea a fost adoptată cu 60% dintre alegători pentru, ceea ce a dus la crearea unei comisii de loterie în cadrul Departamentului de Fiscalitate și Finanțe. Încasările de la loterie au fost desemnate pentru a sprijini educația, iar primul slogan al loteriei a fost „Șansa ta de o viață de a ajuta educația”. Loteria a strâns peste 34 de miliarde de dolari de la înființare, toate acestea fiind folosite pentru finanțarea educației.

Cu toate acestea, călătoria loteriei nu a fost lipsită de provocări. De exemplu, în 1976, vânzările de bilete au fost suspendate timp de aproximativ nouă luni în urma unui scandal în care biletele nevândute au fost selectate drept câștigători. Într-un alt incident, unii angajați guvernamentali au fost implicați în manipularea biletelor de poștă într-o cameră de corespondență.

În 2013, New York Lotto a fuzionat cu New York State Racing and Wagering Board pentru a forma New York State Gaming Commission, care acum supraveghează toate activitățile de jocuri din stat.

Istoria Lotoului New York
De unde să cumpărați bilete pentru Loto New York (6-ball, 7-ball)

De unde să cumpărați bilete pentru Loto New York (6-ball, 7-ball)

Pentru a fi eligibil pentru o șansă la biletele la Loto New York online, trebuie să achiziționați un bilet care îi plasează automat în tragere la sorți. `Cu condiția ca un jucător să aibă vârsta necesară, acesta este eligibil pentru un bilet de loto. Biletele de loterie sunt de obicei achiziționate online prin intermediul aplicațiilor mobile desemnate. Alternativ, se poate cumpăra un bilet de loterie de la comercianții cu amănuntul recomandați. Unii comercianți cu amănuntul au sediul în localuri de vânzare de alcool. În astfel de locuri, cumpărătorii de bilete trebuie să aibă cel puțin 21 de ani.

Este necesar să cumpărați bilete de la punctele de vânzare recomandate pentru a evita falsurile. Unii dintre cei mai căutați comercianți online de bilete la Loto din New York includ Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli și Market INC și norocosul Lotto Gourmet Deli&Groc, toate situate în Brooklyn.

Paritorii din New York se confruntă cu provocarea că nu pot cumpăra bilete online. Pentru diferite jocuri, biletele sunt disponibile în anumite zile. De exemplu, biletele Powerball sunt accesibile luni, miercuri și sâmbătă, în timp ce biletele MegaMillions sunt vândute doar marți și vineri.

De unde să cumpărați bilete pentru Loto New York (6-ball, 7-ball)
Cum să joci la loto din New York

Cum să joci la loto din New York

Când joacă Loto New York, jucătorii trebuie să selecteze șase numere dintr-un interval de la 1 la 59. Numerele pot fi alese manual sau prin opțiunea Quick Pick care generează numere aleatorii. Extragerile la loterie au loc de două ori pe săptămână. În timpul fiecărei extrageri, sunt extrase șase numere principale și un număr bonus suplimentar este ales din numerele rămase din grup.

Pentru a câștiga jackpot-ul, un jucător trebuie să se potrivească corect cu toate cele șase numere principale extrase. Cu toate acestea, numărul bonus poate ajuta jucătorii care se potrivesc cu mai puțin de șase numere principale să-și mărească câștigurile. Există mai multe niveluri de premii în Loto din New York, iar jucătorii pot câștiga premii pentru potrivirea a cât mai puține trei numere.

În cazul mai multor câștigători de jackpot, premiul în bani va fi împărțit în mod egal între toate biletele câștigătoare. Este important de reținut că toate câștigurile sunt supuse impozitelor atât de stat, cât și federale. În plus, jucătorii trebuie să își revendice câștigurile într-o perioadă specificată de la data extragerii. Perioada de timp pentru revendicarea premiilor variază în funcție de valoarea premiului.

Cum să joci la loto din New York
Cote de a câștiga la Loto New York (6 mingi, 7 mingi)

Cote de a câștiga la Loto New York (6 mingi, 7 mingi)

Loto New York implică selectarea a șase numere dintr-un interval de la 1 la 59. Șansele de câștig la această loterie variază în funcție de dacă priviți extragerea standard cu 6 bile sau luați în considerare impactul celei de-a 7-a bile extrase bonus.

Şanse de a câştiga la Loto New York cu 6 mingi:

  • Pentru a câștiga jackpot-ul la extragerea cu 6 bile, trebuie să potriviți toate cele șase numere. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt de 1 la 45.057.474.
  • Există, de asemenea, premii de nivel inferior pentru potrivirea mai puține numere. Pe măsură ce numărul de numere potrivite scade, șansele de câștig cresc, dar suma premiului scade.

Cote cu extragerea cu 7 mingi:

  • A 7-a minge de la New York Lotto este o minge bonus, care afectează doar anumite niveluri de premii. Bila bonus este extrasă din restul de 53 de numere după ce primele șase numere au fost extrase.
  • Includerea mingii bonus creează niveluri suplimentare de premii. De exemplu, potrivirea a 5 numere obișnuite plus mingea bonus are cote diferite și, de obicei, oferă un premiu mai mare decât potrivirea a 5 numere obișnuite.

Cotele pentru fiecare nivel de premiu variază, premiile mai mari fiind mai dificil de câștigat. Existența mingii bonus crește șansele generale de a câștiga un premiu, deoarece oferă mai multe combinații cu care jucătorii pot câștiga. Cu toate acestea, este important de reținut că loteria este un joc de noroc, iar aceste cote reprezintă probabilitatea statistică de câștig, care poate fi destul de mică, mai ales pentru premiile de top.

Cote de a câștiga la Loto New York (6 mingi, 7 mingi)
Opțiuni de plată atunci când câștigați la Loto din New York

Opțiuni de plată atunci când câștigați la Loto din New York

Loto din New York este o altă formă de extragere la care se poate lua parte. Tragerea a primit o atenție minimă din cauza plăților slabe. Aici, jucătorii ar trebui să selecteze șase numere dintr-un grup de 59 de numere. Jackpotul minim în această extragere începe de la 2 milioane de dolari. Cifra poate crește cu timpul din cauza răsturnărilor. Un rollover înseamnă scenarii în care sunt efectuate extrageri și niciun jucător nu a câștigat jackpot-ul.

Cu fiecare extragere fără câștig, cifra crește cu 300.000 USD. Acest bilet de loterie online nu are limite. Înseamnă că câștigurile pot ajunge la o cifră infinită, cu condiția ca niciun jucător să nu fi egalat cele șase numere. Trei numere potrivite sunt recompensate cu $1, care este minimul pe care îl puteți obține.

Extragerile se fac în fiecare miercuri și sâmbătă la 20:15, ora de Est. Premiile în numerar în valoare de până la 600 USD pot fi revendicate și colectate de la orice distribuitor de loterie, cu condiția să le fi anunțat în prealabil. Orice cifră de mai sus ar trebui să fie colectată la un centru de revendicare a Loto din New York.

Opțiuni de plată atunci când câștigați la Loto din New York
Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto din New York

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto din New York

Jucătorii joacă New York Lotto Online cu o mentalitate câștigătoare. Câștigurile nu sunt niciodată asigurate la New York Lotto online. Loteria online este un joc de noroc, dar totuși, se pot aplica unele strategii în alegerea numerelor. Se pot folosi numere combinate științific care sunt produse de sistemele de loterie. Alte trucuri pe care le poate aplica un jucător pentru a se asigura că profită la maximum de Loto New York (6-bile, 7-bile) includ:

Amestecarea numerelor

Atunci când aleg numere, este recomandabil ca jucătorii să nu aleagă grupuri cu un număr, cum ar fi alegerea de doar 20 sau chiar alegerea numerelor cu o singură cifră, cum ar fi 1 și 5. Acest lucru este menit să se asigure că se joacă un joc echilibrat, crescând astfel șansele de câștig ale unui jucător. Combinația de numere ar trebui să conțină în mod egal numere mari și mici în câmpul numeric dat.

Se amestecă atât numerele pare, cât și cele impare

Când alegeți o combinație de șase numere, este un truc bun să alegeți atât numerele impare, cât și cele pare în mod uniform, să spunem trei numere impare și trei numere pare. Cu o astfel de răspândire a numerelor, un jucător are o șansă mai mare în timpul extragerii.

Sfaturi și trucuri pentru a juca Loto din New York

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este Loto New York?

New York Lotto este un joc de loterie în care jucătorii aleg șase numere de la 1 la 59. Este cunoscut pentru jackpot-urile mari și diverse premii. Extragerile au loc de două ori pe săptămână și există, de asemenea, un număr bonus care poate crește câștigurile pentru anumite niveluri de premii.

Cum joci la Loto New York?

Pentru a juca, alege șase numere între 1 și 59 sau folosește opțiunea Quick Pick pentru numere aleatorii. Dacă toate numerele tale se potrivesc cu cele extrase, vei câștiga jackpot-ul. Există, de asemenea, premii pentru potrivirea mai puține numere.

Poți să joci la New York Lotto online?

Da, poți juca la New York Lotto online dacă te afli în New York. Puteți cumpăra bilete prin intermediul aplicațiilor mobile desemnate sau din locații de vânzare cu amănuntul autorizate.

Ce se întâmplă când există mai mulți câștigători de jackpot?

Dacă există mai mulți câștigători, jackpot-ul New York Lotto este împărțit în mod egal între toate biletele câștigătoare.

Câștigurile de la Loto din New York sunt impozitate?

Da, toate câștigurile de la Loto din New York sunt supuse taxelor de stat și federale.

Cum funcționează numărul bonus la New York Lotto?

Numărul bonus este extras după primele șase numere. Potrivirea acesteia împreună cu unele dintre numerele principale poate duce la câștiguri mai mari în anumite niveluri de premii.

Care sunt șansele de a câștiga jackpot-ul New York Lotto?

Şansele de a câştiga jackpot-ul prin potrivirea tuturor celor şase numere de la New York Lotto sunt 1 la 45.057.474.

Unde se duc banii din vânzarea biletelor la Loto din New York?

O parte semnificativă a veniturilor din vânzarea de bilete este folosită pentru a sprijini educația publică din statul New York.

Cum sunt revendicate premiile la New York Lotto?

Pentru premii de până la 600 USD, le puteți revendica la orice comerciant de loterie. Sumele mai mari trebuie solicitate la un centru de revendicare a Loto din New York.

Care sunt câteva strategii pentru a juca la Loto New York?

O strategie bună include amestecarea numerelor mari și mici și combinarea numerelor pare și impare în selecția dvs. Evitați să alegeți numere dintr-un singur grup, cum ar fi toate cele 20 sau o singură cifră, pentru a vă echilibra jocul.