Top SuperEnalotto Loterie în 2023

SuperEnalotto este cea mai jucată loterie din Italia, care funcționează de peste două decenii. Această loterie online are un atractiv mare, deoarece oferă unele dintre cele mai mari jackpot-uri din joc. Oricine are 18 ani sau mai mult poate participa la loterie, indiferent de naționalitate. Paritorii trebuie doar să cumpere bilete online pentru a participa la loterie. Prețul de achiziție al biletului este, de asemenea, destul de corect, mai ales având în vedere cât de mari sunt jackpot-urile. Spre deosebire de multe alte loterie, jackpot-ul de obicei nu crește de la o extragere la alta.

Top SuperEnalotto Loterie în 2023
Flag

No matches found, please try:

ro Country FlagCheckmark

MozzartBet

ro Country FlagCheckmark
Bonus100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Cereți-vă bonusul
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile
Show less...
Afișează mai multe
  • Pariuri sportive și sporturi
  • Asistență disponibilă 24/7
  • Pariuri mobile disponibile

Când vine vorba de a găsi o modalitate convenabilă de a juca jocuri de loterie online, MozzartBet este locul în care trebuie să mergi! MozzartBet este un Loterie bine stabilit, care a fost fondat în 2015 . De atunci, a câștigat o reputație pozitivă pentru că este fiabil și demn de încredere, oferind o gamă largă de jocuri, o gamă largă de opțiuni de plată și o echipă prietenoasă de servicii pentru clienți. Veți găsi tot ce aveți nevoie pe acest site pentru a vă bucura de o experiență grozavă de joc la loterie online.

Istoria SuperEnalotto
Istoria SuperEnalotto

Istoria SuperEnalotto

O loterie italiană numită Enalotto a fost înființată în Italia în anii 1950. Loteria a funcționat timp de aproximativ patru decenii până în 1996, când operatorul loteriei SISAL a preluat operațiunile acesteia. SISAL a modificat loteria pentru a deveni SuperEnalotto cunoscut în prezent. La acel moment, nu a existat nici un eveniment de extragere special pentru determinarea celor șase numere câștigătoare principale. În schimb, numerele au fost primele numere extrase din tragerile loto de la Bari, Florența, Milano, Napoli, Palermo și Roma, în această ordine specifică.

Numerele duplicate au făcut imposibilă câștigarea jackpot-ului. SuperEnalotto a folosit al doilea număr al extragerii unui oraș dacă primul număr a fost deja folosit. Acest lucru a ajutat la abordarea provocării duplicității numerelor. Asta a făcut ca probabilitatea ca numărul a două orașe să fie la fel foarte scăzută.

La 30 iunie 2009, SuperEnalotto și-a prezentat extragerile, care sunt utilizate la zi. În prezent, extragerile au loc de trei ori pe săptămână. Toate extragerile au loc la Roma în zilele de marți, joi și sâmbătă. De obicei, toate vânzările de bilete se închid cu exact o jumătate de oră înainte de extrageri.

Istoria SuperEnalotto
De unde să cumpărați bilete de loterie online pentru SuperEnalotto

De unde să cumpărați bilete de loterie online pentru SuperEnalotto

Oricine are domiciliul în Italia poate achiziționa SuperEnalotto de la magazinele selectate din țară. Principala preocupare a jucătorilor este cum să facă cumpărați un bilet de loterie online. Cu toate acestea, o opțiune mai ușoară și mai convenabilă pentru toată lumea de pe glob este cumpărarea online a biletelor de joc.

Mai multe platforme online de vânzare de bilete oferă bilete SuperEnalotto pariorilor internaționali. Astfel de platforme acționează ca intermediari pentru a simplifica procesul de cumpărare. Au reprezentanți locali care achiziționează biletele efective în numele pariorilor.

Cumpărătorii trebuie doar să-și aleagă numerele norocoase și să plătească biletele. Câștigurile sunt trimise în contul proprietarului biletului prin metode adecvate dacă un bilet câștigă. Câștigătorul ar putea fi nevoit să călătorească în Italia pentru a ridica personalul premiul în cazul câștigurilor mai mari.

Jucătorii ar trebui să fie extrem de precauți atunci când aleg o platformă online pentru a-și cumpăra biletele SuperEnalotto. Asta pentru că numeroase site-uri web de înșelătorie profită de popularitatea loteriei pentru a înșela pariori nebănuiți. O modalitate ușoară de a evita site-urile web înșelătorie este prin verificarea recenziilor reale și a site-urilor de clasare. De asemenea, este o idee bună să rămâneți la site-uri web care funcționează de mult timp și și-au creat o reputație solidă.

De unde să cumpărați bilete de loterie online pentru SuperEnalotto
Cum să joci SuperEnalotto

Cum să joci SuperEnalotto

Jocul SuperEnalotto online este destul de ușor. Pentru început, jucătorii trebuie să găsească un site de vânzare de bilete de încredere și de renume care să ofere bilete SuperEnalotto. Următorul pas este achiziționarea biletelor. Procesul de cumpărare a biletelor poate diferi de la site la site, în special în ceea ce privește Metode de plata folosit. Biletele costă de obicei aproximativ 1 euro fiecare. Cu toate acestea, ar putea fi puțin mai scump pe unele site-uri web din cauza taxei de serviciu.

Paritorii trebuie apoi să completeze biletele achiziționate alegând șase din cele 90 de numere disponibile. Jucătorii pot face acest lucru manual sau pot opta pentru utilizarea funcțiilor Quick Pick, care selectează automat numere aleatorii în numele pariorilor.

După ce numerele sunt selectate și biletul trimis, jucătorii trebuie să aștepte doar următoarea extragere. Dacă toate numerele extrase sunt similare cu numerele alese de un jucător, jucătorul câștigă jackpot-ul. Jucătorii pot câștiga, de asemenea, mai multe premii secundare prin potrivirea câtorva numere.

Există șase niveluri de premii în SuperEnalotto, oferind pariorilor o mulțime de șanse de a câștiga. Jucătorii trebuie să rețină că, în cazul unei sărbători legale, extragerile pot fi amânate pentru a doua zi sau pot fi organizate cu o zi înainte de program. Ar trebui astfel să-și ia biletele la timp.

Cum să joci SuperEnalotto
Care sunt șansele de a câștiga SuperEnalotto

Care sunt șansele de a câștiga SuperEnalotto

În ciuda faptului că are un premiu masiv de jackpot, SuperEnalotto are unele dintre cele mai mici șanse de câștig dintre toate loteriile la nivel global. Cotele de a potrivi toate numerele pentru a câștiga jackpot-ul sunt 1 la 622.614.630, iar șansele de a potrivi cinci numere sunt 1 la 103.769.105. În ciuda șanselor slabe, este încă foarte posibil să câștigi. Acest lucru este evident de mulți pariori care au câștigat de-a lungul anilor în care a existat loteria.

Suma minimă pe care un jucător poate câștiga este de 5 EUR. Pentru asta, un jucător trebuie să potrivească doar două numere. Şansele de asta sunt 1 din 21, care sunt destul de bune. Potrivirea a trei numere are o cotă de 1 la 327 și un premiu minim de Є26. Sumele premiilor variază de obicei pentru diferitele extrageri, în funcție de suma disponibilă în fond.

În SuperEnalotto, jackpot-urile de obicei nu se rotesc. Dacă niciun parior nu câștigă jackpot-ul, banii disponibili pentru pot sunt împărțiți în procente și rulați la celelalte niveluri de premiu. Dacă nivelul de premiu al doilea nu este câștigat, se întâmplă același lucru. Cu alte cuvinte, fondul total de premii trebuie câștigat la fiecare extragere. Asta înseamnă că jucătorii pot câștiga sume semnificative chiar și potrivind doar câteva numere. Asta compensează oarecum șansele mici de câștig ale loteriei.

Există un dezavantaj de a avea premiul total câștigat la fiecare extragere. În mod ideal, jackpot-ul nu crește niciodată, așa cum este cazul majorității celorlalte loterie. Cu toate acestea, jackpot-ul este de obicei suficient de mare pentru a atrage majoritatea pariorilor. De asemenea, jucătorilor li se permite să cumpere mai mult de un bilet. Cu cât un parior cumpără mai multe bilete, cu atât sunt mai mari șansele de câștig. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a acoperi toate șansele în mod profitabil.

Opțiuni de plată SuperEnalotto

Opțiunile de plată SuperEnalotto depind de factori precum metoda de plată utilizată pentru achiziționarea biletului și suma câștigată. Plățile pentru sume mici se fac de obicei prin aceeași metodă de plată folosită pentru achiziționarea biletelor. Plățile pentru sume mari pot fi efectuate ca transfer bancar direct sau pot fi oferite în persoană prin cec bancar. Jucătorii trebuie să își revendice câștigurile în termen de 90 de zile de la tragere la sorți.

Care sunt șansele de a câștiga SuperEnalotto
Sfaturi și trucuri pentru a juca SuperEnalotto

Sfaturi și trucuri pentru a juca SuperEnalotto

Paritorii pot folosi mai multe sfaturi și trucuri pentru a-și crește șansele de câștig în SuperEnalotto. Primul și probabil cel mai evident sfat este să cumpărați mai multe bilete pentru aceeași tragere. Fiecare bilet trebuie să aibă numere diferite. Procedând astfel, crește probabilitatea de a obține numerele câștigătoare, în special pentru nivelurile inferioare de premii.

Un alt sfat este să utilizați o metodă fiabilă de introducere a sistemului. Exemplele includ Sistemul Multistella, Sistemele de baze și variante și Sistemul redus. Acestea sunt concepute pentru a maximiza șansele de câștig.

Singura modalitate posibilă de a câștiga SuperEnalotto este să joci la loterie. Jocul mai des crește astfel și șansele de câștig. Prin urmare, parierii ar trebui să se străduiască să joace cât mai multe extrageri pot. Un alt sfat evident este să verificați cu atenție toate biletele după extrageri pentru a afla dacă vreunul dintre bilete a câștigat.

De asemenea, jucătorii nu ar trebui să uite să-și revendice premiile în cele 90 de zile permise. Pentru a revendica câștigurile, jucătorii trebuie să furnizeze biletele câștigătoare și dovada achiziției biletului. De obicei, aceasta nu este o mare problemă pentru pariorii care joacă online.

Sfaturi și trucuri pentru a juca SuperEnalotto