Top UK National Lotto Loterie în 2022/2023

În Anglia, biletele online la Loto Național din Marea Britanie sunt răspândite. Peste trei sferturi dintre britanici cumpără frecvent bilete. Un jucător poate intra pentru a câștiga un jackpot masiv pentru doar două lire sterline (2 dolari). Loteriile sunt scutite de regula care interzice rezidenților cu vârsta sub 18 ani să participe la jocuri de noroc, ceea ce reprezintă un avantaj pentru vânzările de bilete deja solide.

Cetăţenii britanici cu vârsta de 16 ani pot cumpăra bilete de loterie online. O caracteristică de dorit pentru pariorii care nu trebuie să accepte plăți în rate este opțiunea câștigătorului de a alege sume forfetare.

Top UK National Lotto Loterie în 2022/2023
Cum să cumpărați online biletul de loterie națională din Marea Britanie

Cum să cumpărați online biletul de loterie națională din Marea Britanie

Pentru a juca Loto, un jucător trebuie să aibă cel puțin 16 ani. Cu toate că există o aplicație oficială, este folosit doar în scopuri informative și de marketing. Jucătorii pot cumpăra bilete doar prin intermediul punctelor de loterie autorizate din Regatul Unit sau online. Prin site-uri web conduse de agenți de loterie, jucători din alte țări pot juca online.

Există excepții de la regula conform căreia impozitele nu sunt datorate pentru câștigurile la loterie din Regatul Unit. Dacă dobânda câștigată pe o recompensă este suficient de mare, aceasta poate fi supusă impozitului ca parte a impozitului pe venit obișnuit. Cu toate acestea, în cazul în care câștigătorii aleg să-și distribuie câștigurile oricui, ar trebui să fie conștienți de faptul că ar putea fi responsabili pentru plata impozitului de moștenire dacă decedează în termen de șapte ani.

Participanții din străinătate pot fi responsabili pentru reținerile în propria țară. În caz de îndoieli cu privire la taxe, ar trebui să vă adresați unui profesionist financiar deoarece este un subiect complicat care depinde de anumite circumstanțe.

Cum să cumpărați online biletul de loterie națională din Marea Britanie
Istoria Loto Național al Marii Britanii

Istoria Loto Național al Marii Britanii

Loto a fost introdus pentru prima dată în 1994 sub numele de Loteria Națională în Regatul Unit. În 2002, numele a fost scurtat în Lotto. Loteria Națională este acum termenul preferat pentru toate jocurile de loterie din Regatul Unit. La momentul înființării, abia 10% din cele 400.000 de bilete oferite spre vânzare au fost cumpărate de jucători.

Guvernul englez a vândut brokerilor drepturile asupra biletelor de loterie în deceniul următor. Pentru a vinde bilete, brokerii au angajat alergători. Brokerii au oferit frecvent pariorilor care doreau să parieze, dar nu aveau fonduri pentru cota totală a biletelor la prețul biletelor.

Numeroase modificări de format au fost aduse loteriei, inclusiv adăugarea de noi jocuri și introducerea de jackpot-uri și limite de rulare. Schimbarea semnificativă a fost introducerea unor sume de premii predeterminate la fiecare nivel și un număr crescut de bile de la 49 la 59 în 2015. Loteriile private au câștigat bani pentru cauze caritabile pe lângă cele publice.

Istoria Loto Național al Marii Britanii
Este legală loto național din Marea Britanie?

Este legală loto național din Marea Britanie?

Legea Loteriei Naționale din Marea Britanie a stabilit cadrul pentru guvernarea infrastructurii loteriei din Anglia în 1993. Din punct de vedere legal, loteria este o parte semnificativă a societății britanice. Prima loterie a avut loc în noiembrie 1994.

Loteria, care a fost fondată pentru a colecta bani în scopuri caritabile, a generat acum peste 35 de miliarde de lire sterline și a oferit jucătorilor premii de peste 59 de miliarde de lire sterline. Primul birou al Loteriei Naționale, care supraveghează distribuirea veniturilor din loterie, a fost înființat în temeiul Legii Loteriei Naționale.

Este legală loto național din Marea Britanie?
Cum să joci online la loto național din Marea Britanie

Cum să joci online la loto național din Marea Britanie

Participanții aleg șase numere dintr-un pot de la 1 la 59 pentru intrarea lor sau optează pentru un Lucky Dip pentru numerele alese aleatoriu. Fiecare linie costă 2,00 GBP pentru a intra. Vânzarea biletelor se încheie cu 30 de minute înainte de extragere și reia imediat după. Site-ul oficial al Loteriei Naționale transmite în direct tragerea la sorți și apoi difuzează rezultatele la TV și radio național.

Extragerile au loc în fiecare miercuri la ora 2000 și sâmbătă la ora locală 2100. Premiul minim pentru desene la loterie este de 2 milioane de lire sterline miercurea și 3,8 milioane de lire sterline sâmbăta.

Deși nu există un plafon pentru jackpot, limita de rulare este permisă doar pentru cinci extrageri, după care jackpot-ul scade la toate celelalte niveluri de premii în bani dacă nimeni nu se potrivește cu toate cele șase numere dintr-o tragere „Trebuie câștigat”.

Cel mai mare jackpot Loto, în valoare de 66.070.646 GBP, a fost împărțit între doi deținători norocoși de bilete pe 9 ianuarie 2016. O lună mai târziu, pe 13 februarie 2016, un singur bilet a câștigat cel mai important premiu, însumând 32,5 milioane GBP.

Cum să joci online la loto național din Marea Britanie
Șansele de a câștiga la loto național din Regatul Unit

Șansele de a câștiga la loto național din Regatul Unit

Potrivirea numerelor Lotto alese cu numerele câștigătoare permite jucătorilor să câștige premii; fiecare extragere are milioane de lire sterline în premii în bani. Șansele de a potrivi toate cele șase numere sunt de una la 45.057.474.

Deși premiile de început relativ mari echilibrează probabilitatea de câștig, acestea sunt unele dintre cele mai mari cote din întreaga lume. Cu șanse de câștig de 1 din 9, jucătorii pot câștiga premii la șase niveluri distincte, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre cele mai bune loterie online.

Jucătorii ar trebui să aibă o combinație de cel puțin două din cele șase numere principale. Cu toate acestea, valoarea recompenselor crește atunci când participanții se potrivesc cu mai multe numere.

Există numeroase alte recompense cu Loto Național din Regatul Unit. Matching 5 + Bonus Ball are o cotă de 1 la 7.509.579 și câștigă 1 milion de lire sterline.

Cota de potrivire a cinci numere este de 1 la 144.415, câștigând 1.750 de lire sterline. Potrivirea a 4 numere are o cotă de 1 la 2.180, iar jucătorii câștigă 140 GBP. Numerele 3 și 2 au cotă de 1 în 97, câștigătorii primind 30 GBP. Dacă potriviți doar două numere, jucătorul câștigă un Lotto Lucky Dip gratuit cu cota de 1 în 10,3.

Șansele de a câștiga la loto național din Regatul Unit
Opțiuni de plată pentru câștigătorii de loto național din Marea Britanie

Opțiuni de plată pentru câștigătorii de loto național din Marea Britanie

Cu premii de până la două numere potrivite, șansele de a câștiga un premiu cu UK National Lotto sunt 1:9.3. Jackpotul începe de la două milioane de lire sterline într-o zi de miercuri, iar sâmbătă începe de la 3,8 milioane de lire sterline. Dacă nu există câștigători în extragerea curentă, acesta fie trece la extragerea ulterioară, fie este împărțit între toți jucătorii care se potrivesc cu șase numere.

Prețurile fixe din fiecare nivel de sub jackpot variază de la un Lucky Dip gratuit pentru potrivirea a doar două numere la un milion de lire sterline pentru potrivirea a cinci numere principale plus Minge bonus. Mingea Bonus intră în joc numai atunci când cinci dintre mingile principale sunt potrivite.

Există o limită de cinci extrageri pentru numărul de ori în care jackpot-ul poate continua să crească. Următoarea tragere va include o extragere Must Be Won, asigurându-se că jackpot-ul este distribuit atunci când nu există câștigători a Meciului 6. În cazul unei reduceri, premiile mai mici pot primi creșteri considerabile.

Opțiuni de plată pentru câștigătorii de loto național din Marea Britanie
Sfaturi și trucuri pentru a juca la loto național din Marea Britanie

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loto național din Marea Britanie

Deși există mulți factori pe care jucătorii nu pot controla, există câteva modalități de a-și îmbunătăți șansele de a câștiga jackpot-ul la o loterie mare. Probabilitatea de a câștiga la Loto este aceeași pentru fiecare linie de numere. Creșterea înregistrărilor este o modalitate prin care participanții pot crește șansele.

Jucând într-un sindicat este o metodă accesibilă, deoarece jucătorii pot împărți costurile cu alții și își pot crește șansele în același timp.

Fiecare are un sistem diferit pentru alegerea numerelor de loterie online. Unii jucători cred că a face o alegere mai deliberată le va oferi o șansă mai mare decât a alege ceva la întâmplare.

Deși alegerea numerelor pe baza unor date memorabile face mai simplă reamintirea rândurilor, participanții vor pierde jackpot-ul dacă sunt selectate numerele 32 și mai mari. În plus, deoarece mulți oameni folosesc această strategie, există o probabilitate mai mare ca câștigătorii să fie nevoiți să împartă recompensa dacă numerele lor ar fi extrase.

Alte strategii utile

Sistemele pot crește șansele de câștig, permițând participanților să acopere toate combinații de numere în interiorul unui interval specific. De exemplu, jucătorii pot învăța cum să cumpere bilete pentru UK National Lotto alegând șapte sau mai multe numere și introducând fiecare combinație posibilă pe o linie diferită. În această situație, cineva ar avea șapte șanse de câștig.

Sfaturi și trucuri pentru a juca la loto național din Marea Britanie