Lozuri răzuibile Jackpot: Joacă online și câștigă premii uriașe

Un card răzuibil este așa cum sună – o bucată de carton, de obicei cu imprimare atractivă care descrie recompensa, pe care o parte a suprafeței poate fi zgâriată pentru a dezvălui ceea ce este dedesubt. Când întrebăm cum să joci la loterie online, trebuie să ne gândim la cărți răzuibile - sunt foarte populare. În trecerea de la offline la online, „zgârierea” se face folosind tastatura de pe laptop, tabletă sau smartphone. Premiul poate fi oriunde, de la o sumă mică sau chiar pur și simplu dreptul de a juca din nou, gratuit, până la milioane de dolari. Premiile pot include, de asemenea, vacanțe, mașini, electrocasnice și recompense similare.

Cardurile răzuibile variază în ceea ce privește ceea ce este vizibil atunci când capacul a fost îndepărtat. Uneori, o singură imagine îi spune deținătorului dacă cardul a câștigat sau nu un premiu.

Lozuri răzuibile Jackpot: Joacă online și câștigă premii uriașe
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

De unde să cumpărați bilete pentru Lozuri

Destul de des, este o chestiune de potrivire – pot fi șase sume de bani sau șase obiecte, iar dacă trei dintre ele sunt la fel, acesta este premiul pe care îl câștigă cardul. Un mare avantaj al cardurilor răzuibile este: știi imediat dacă ai câștigat – și, dacă ai, care este premiul.

Puteți cumpăra carduri răzuibile de oriunde puteți cumpăra bilet de loterie online. Dacă știi cum să cumperi un bilet de loterie online, atunci știi cum să cumperi un card răzuibil. Cumpărând bilete de joc online înseamnă că oricine poate juca aproape oriunde în lume. Un grup mai mare de cumpărători înseamnă mai multe șanse de a câștiga, deoarece sunt mai mulți bani în pot.

Istoria Scratch Cards

Nu știm cine a produs primele carduri răzuibile. Ceea ce știm este că primul brevet pentru un „bilet de loterie răzuit instantaneu” a fost acordat în America în 1987 către Astro-Med, Inc din Rhode Island. De atunci, au fost folosite pentru tot felul de scopuri. Spitalele le-au folosit pentru a strânge bani, la fel și multe tipuri diferite de caritate.

Au fost folosite fără elementul jocurilor de noroc în jocurile pentru copii și ca instrumente de învățare – elevului i se pune o întrebare și zgârie coperta pentru ceea ce crede că este răspunsul corect pentru a afla imediat dacă a înțeles bine sau greșit. Cu toate acestea, este încă un bilet de loterie online că majoritatea cardurilor răzuibile sunt vândute pentru toate acele utilizări alternative.

Sunt răzuibilele legale?

Această întrebare depinde în mare măsură de unde vorbim în lume. Islamul ca religie este încruntat în privința oricărei forme de jocuri de noroc și multe țări islamice, cum ar fi Arabia Saudită, nu permit jocul de noroc.

Dar ce sunt jocurile de noroc? Unele țări interzic tombolele, în timp ce altele o permit. Într-adevăr, dovada budincii este în mâncare și, dacă vă aflați într-o țară islamică și doriți să știți dacă este legal să cumpărați carduri răzuibile acolo, cel mai bun mod de a afla este să vă conectați la un site de unde puteți jucați lozuri online.

Dacă primești un mesaj care spune că accesul la acest site nu este permis acolo unde te afli, atunci știi că țara nu dorește să o faci. Desigur, puteți ocoli acest lucru folosind un VPN - dar ar trebui să fiți totuși conștienți de faptul că, strict vorbind, ceea ce faceți nu este legal în locul în care o faceți.

În altă parte – în America de Nord, America de Sud și Europa și în cea mai mare parte a Africii – cardurile răzuibile vor fi legale cu condiția să aveți peste 18 ani (sau, în unele cazuri, peste 21). Și în China și în multe alte părți ale Asiei, jocurile de noroc sunt extrem de populare. Orice formă în care apare, inclusiv cardurile răzuibile, nu va fi doar permisă, ci și practicată cu mare entuziasm.

Cum să joci Lozuri

Aceasta este o chestiune despre cum să joci la loterie online.

Simte-te ca acasa

Începe prin a găsi un site pe care să te simți confortabil – unul care, după părerea ta, se prezintă într-un mod care te face să te simți ca acasă. Jocul online ar trebui să fie plăcut – acesta este scopul.

Ce se ofera?

Este neobișnuit ca un site de loto online să aibă doar un singur fel de carte răzuită la ofertă. Cu care te simți confortabil? Cea care oferă un profit uriaș de numerar, dar unde șansele împotriva succesului sunt sigur să fie mai mari? Cel în care este foarte probabil să câștigi destul de des, dar câștigurile vor fi modeste?

Sau undeva la mijloc? Indiferent de opțiunea care vă atrage, luați-o. Selectați acel card răzuibil. Apoi treci la lucru. Faceți ceea ce trebuie să faceți - apăsați orice combinație de taste este necesară - pentru a scoate capacul și a dezvălui dacă ați câștigat.

Care este bugetul tău?

De fiecare dată, probabil vi se va oferi posibilitatea de a merge din nou – să cumpărați un alt card. Grozav. Faceți asta pentru că vă place să o faceți, așa că, dacă o faceți din nou, este posibil să vă creșteți plăcerea până la un punct. Și acel punct este cel în care începi să simți că poate ai pariat suficient pentru o zi. Acesta este momentul să te oprești. Mâine este o altă zi. Întoarce-te la cărți de răzuit, atunci.

Care sunt șansele de a câștiga la Scratch Cards?

Șansele de a câștiga cu o anumită carte de răzuit depind de valoarea premiilor, de suma din pot și de ceea ce dorește organizatorul să fie cotele. Vă puteți imagina că dacă nu ați ști mai bine, organizatorul nu și-ar dori ca nimeni să câștige pentru că fiecare premiu ia bani din ceea ce a adunat organizatorul.

Dar asta nu reușește să înțeleagă punctul fundamental despre lozurile și orice altă formă de loto: organizatorul își dorește câștigători pentru că, dacă oamenii văd că alți oameni câștigă cu un card răzuibil, probabil că își cumpără un card propriu. Dacă toți cei pe care îi cunosc și care cumpără un card răzuibil nu reușesc să câștige un premiu, de ce ar cumpăra ei înșiși unul? Desigur, nu ar face-o.

Opțiuni de plată dacă câștigi

Ai câștigat! Foarte bine! Acum - cum vă colectați câștigurile? Joci online, așa că poți revendica și online. Instrucțiunile vor fi chiar acolo, în fața ta. Veți fi invitat să cheltuiți o parte din câștiguri pe un nou card răzuibil; dacă te simți norocos (și de ce nu ai fi? Tocmai ai câștigat!), daţi-i drumul. Restul banilor îi puteți transfera în contul dvs. și îi puteți extrage de acolo. Bucurați-vă!

Îți spune pe site?

Când cumpărați un card offline, partea din spate a cardului include de obicei o propoziție de genul „Șansele generale de a câștiga un premiu sunt...” și apoi o declarație a șanselor. „1 din 3”, sau orice se întâmplă să fie. Dar cumperi online, nu offline, așa că nu ai card fizic pe care să te uiți în spate. Dar șansele pot fi foarte bine menționate undeva în detaliile cardului care sunt transportate online. Aruncă o privire. Sunt acolo?

Sfaturi și trucuri pentru a juca Lozuri

Când jucați cărți răzuibile online, nu cumpărați cele mai ieftine cărți. Sunt ieftine, deoarece câștigurile din bazin sunt mai mici

Verificați dacă cardul vă spune care sunt șansele de câștig. Este logic să cumpărați un card cu cote mai bune

Rămâneți în limita bugetului dvs.

Când cumpărați bilete de joc online, rămâneți cu același tip de card. Dacă intenționați să cumpărați zece cărți răzuibile, veți avea șanse mai mari de a ieși înainte dacă toate cele zece sunt de același tip decât dacă încercați abordarea scattergun de a trece de la carte la carte.

Nu bea alcool în timp ce te joci. Dacă bei suficient alcool pentru a-ți tulbura judecata, nu te vei gândi clar la șanse. Sau despre respectarea bugetului. Ține acele două plăceri separate.

Și, în sfârșit, amintiți-vă asta: este vorba de noroc. Și uneori norocul va fi de partea ta, iar uneori nu. Fii gata să te oprești când este clar că nu ajungi nicăieri. Dar asigurați-vă că vă întoarceți în altă zi pentru a vedea dacă norocul s-a schimbat.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
Loterie vs Lozuri: care are șanse de câștig mai bune?

Loterie vs Lozuri: care are șanse de câștig mai bune?

Te-ai întrebat vreodată dacă lozurile sau biletele de loterie oferă șanse mai mari de câștig? Lozurile răzuibile pot fi savurate fără a cheltui un ban și sunt jocuri de noroc. Cu toate acestea, mulți oameni preferă jocurile bazate pe abilități, în special online.

Cele mai recente știri

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord
2023-10-23

Jocurile științifice lansează jocuri de loterie Punch N' Play în America de Nord

Scientific Games, un furnizor de top de soluții tehnologice iLottery, a anunțat că trei loterie nord-americane vor oferi noul său joc de răzuit instant, Punch N' Play. Loteria Louisiana, Loto-Quebec și Loteria Atlantic vor oferi noul joc de răzuit instant.