Recenzie LottoGo

Age Limit
LottoGo
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
LottoGo
Deposit methodsMasterCardVisa
Metode de depunere
MasterCardVisa
Total score8.1
Argumente pro

Date pe scurt despre cazinou

WebsiteWebsite:  LottoGo
Year foundedYear founded: 2018
BonusuriBonusuri (2)
Bonus de bun venit
Pariuri gratuite
LimbiLimbi (7)
chineză
engleză
finlandeză
germană
poloneză
rusă
suedeză
LoterieLoterie (13)
Metode de depunereMetode de depunere (3)
Debit Card
MasterCardVisa
SoftwareSoftware (2)
Microgaming
Pragmatic Play
Tipuri de suportTipuri de suport (2)
Chat live
E-mail suport
ValuteValute (3)
Euro
dolari americani
lire sterline

LottoGo

Pariurile la loterie au cunoscut o creștere semnificativă a popularității în ultimii ani, LottoGo fiind unul dintre cei mai populari furnizori de loterie. Anterior a fost cunoscut sub numele de „Clubul mondial de loterie”, dar a fost rebrandat la numele său actual în 2018. Astăzi (din 2022), loteria este deținută și administrată de Annexio Limited, o corporație de jocuri de noroc online din Insula Man.

LottoGo este un furnizor de loterie reglementat și autorizat de mai multe autorități, inclusiv Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit (numărul de cont 51692), Irish Revenue și Jersey Gambling Commission.

Furnizorul se mândrește cu peste un milion de membri în întreaga lume și are sediul pe Insula Man, cu alte birouri în Australia, Londra și Jersey. Cu loteria LottoGo, membrii au acces la orice joc doresc să joace, fie cărți de loz sau alte jocuri.

Pentru a-și păstra licența, LottoGo, la fel ca toți ceilalți furnizori majori de jocuri de noroc din Marea Britanie, aderă la cele mai stricte reglementări de reglementare. De exemplu, furnizorul este dedicat să ofere jucătorilor o experiență de joc distractivă și sigură și plătește premii în bani câștigătorilor fără întârzieri nejustificate. Este de menționat că LottoGo, în calitate de furnizor de loterie, nu este în niciun fel afiliat cu nicio organizație oficială de loterie.

Loterie disponibile la LottoGo

Loteria este oferta principală a LottoGo, motiv pentru care majoritatea persoanelor se înscriu pe site. Când joacă online pe acest site de loterie, jucătorii se pot aștepta la următoarele oferte:

Jocuri de loterie cu un singur joc

LottoGo, la fel ca toate celelalte site-uri de loterie online, le permite jucătorilor să parieze pe linii individuale la loteriile internaționale preferate. Furnizorul oferă o gamă largă de jackpot-uri pe care să pariezi, inclusiv 17 jocuri de loterie. Desigur, sunt disponibile jocuri mari precum Euromillions și US Powerball, dar sunt prezente și jocuri puțin cunoscute precum Irish Lotto și Finlandez Lotto. Sunt disponibile și jocuri sezoniere precum El Gordo, extragerea spaniolă de Crăciun.

Sindicatele

Sindicatele oferite de LottoGo sunt o modalitate rentabilă de a juca într-un grup. LottoGo, la fel ca World Lottery Club, oferă sindicate pentru majoritatea jocurilor sale single-play. Și în timp ce jocuri precum Australia Monday și Wednesday Loto pot lipsi încă, biblioteca de sindicat este încă bine aprovizionată pentru a satisface interesele variate ale jucătorilor.

Pentru jucătorii interesați de jackpot-urile europene, este interesant de menționat că LottoGo oferă pachetul Euro Combo, care include Eurojackpot și cotele de joc Euromillions. Cu doar 9,00 lire sterline sau echivalentul acestuia, se pot cumpăra 10 acțiuni Euromillions pentru două extrageri.

Jocuri interactive

LottoGo oferă 42 de carduri răzuibile virtuale. Mecanica acestor cărți este aceeași cu cea a omologilor lor tradiționali. Pentru a găsi simboluri potrivite, trebuie să faceți clic pe celula fiecărei cărți. Un jucător poate câștiga un premiu dacă își reușește meciurile. Dar cum sunt recompensele? Ei bine, acestea ar putea fi oriunde între 250 și 182.500 de lire sterline începând cu 2022.

Mărimea potului este determinată de jocul pe care îl alegeți. Cărțile răzuibile cu plăți mai mari, desigur, au cote puțin mai mari. Cu toate acestea, există câteva surprize: cardul răzuibil Daily Pocket Filler, care are cea mai mare plată posibilă de 182.500 GBP, are cote mai mici și costă mai puțin decât cardurile răzuibile EuroMillions, al căror premiu cel mai mare este de 150.000 GBP (din 2022). ).

Plăți la LottoGo

Membrii LottoGo pot folosi carduri de debit sau de credit Visa sau MasterCard pentru a-și plăti pariurile. Serviciile furnizorului sunt disponibile și pentru jucătorii care folosesc Neteller, PayPal și Skrill ca metode de plată la loterie online. Dacă un jucător dorește să își finanțeze contul cu Apple Pay sau Google Pay, poate folosi și aceste metode. Cu toate acestea, jucătorii din Regatul Unit nu își vor putea reîncărca conturile folosind un card de credit. În schimb, ei pot folosi doar un card de debit pentru a face acest lucru.

În ceea ce privește limitele, nu există o sumă minimă de depunere, așa că jucătorii pot juca doar cu ceea ce au. Cu toate acestea, depunerile lunare la LottoGo sunt limitate la 10.000 GBP. Dacă cineva dorește să încarce mai mulți bani în contul său după ce a atins această limită, poate fi necesar să contacteze personalul furnizorului.

Pe de altă parte, există o sumă minimă de retragere de 10 GBP, deși retragerile mai mici decât această sumă pot fi luate în considerare de la caz la caz, iar jucătorii pot fi percepute o taxă de tranzacție dacă sunt sub limita stabilită. Și ar putea dura trei până la cinci zile lucrătoare pentru ca banii să apară în contul lor bancar.

Înregistrare

În comparație cu alte site-uri de loterie online, procesul de înscriere la LottoGo este simplu și direct. Asta pentru că furnizorul înțelege ce înseamnă un proces de înregistrare ușor. În plus, nu există costuri de înscriere, dar pariorii trebuie să își încarce conturile pentru a juca. Următoarele informații pot fi necesare pentru procesul de înscriere:

  • E-mail
  • Nume
  • Data de naștere
  • Locatie fizica
  • Parola pentru cont
  • Număr de telefon

Procedura de înscriere

Pentru a vă înscrie, trebuie să vizitați site-ul LottoGo și să găsiți butonul „Înregistrare” din colțul din dreapta sus. Făcând clic pe acest buton, va apărea un formular de înregistrare. Pe pagina de înscriere, jucătorii vor trebui să-și introducă adresa de e-mail, parola și alte informații personale, cum ar fi cele menționate mai sus.

Odată ce toate câmpurile au fost completate, jucătorul va trebui să facă clic pe butonul „Înregistrare cont”. Ei vor primi un e-mail prin care le va cere să-și verifice e-mailul înainte de a se putea conecta la contul lor și de a efectua o depunere.

Odată ce cineva s-a înscris, câteva mesaje vor ajunge în căsuța de e-mail despre LottoGo și ofertele lor. Jucătorul va fi, de asemenea, informat să încarce anumite documente în scopuri de verificare.

Țări sprijinite

După cum sa menționat mai devreme, loteriile internaționale online sunt produsul principal al LottoGo. Ca atare, LottoGo permite, de asemenea, accesul jucătorilor la loteriile situate în afara țării lor de origine, dintre care unele au jackpot-uri uriașe. Jackpot-urile Powerball din Statele Unite, de exemplu, ajung în mod regulat la sute de milioane de dolari.

LottoGo loteriile sunt disponibile în multe țări în întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Polonia, Franța, Germania și multe altele. Cu toate acestea, există țări în care loteriile sunt restricționate, inclusiv Statele Unite. Vestea bună despre aceasta este că termenii și condițiile LottoGo nu împiedică pe nimeni să plaseze pariuri atâta timp cât nu se află într-o țară cu restricții la momentul pariurilor.

A sustine

LottoGo oferă utilizatorilor o varietate de opțiuni pentru a comunica cu echipa lor. De exemplu, site-ul web are o opțiune de chat live care permite jucătorilor să vorbească cu reprezentanții serviciului pentru clienți. Această opțiune, totuși, nu este disponibilă non-stop. Jucătorii care doresc să contacteze agenții în afara orelor de program live de chat pot folosi formularul accesibil prin intermediul funcției de chat live.

Pur și simplu trebuie să-și lase mesajul acolo, iar echipa va lua legătura cu ei de îndată ce îl vor primi. O altă modalitate de a contacta echipa este prin utilizarea e-mailului. Oricine are întrebări, recomandări sau reclamații poate e-mail support@lottogo.com. În cele din urmă, LottoGo oferă o pagină de întrebări frecvente foarte cuprinzătoare, unde pariorii pot găsi rapid răspunsuri la întrebările lor.

De ce să joci la LottoGo?

Avantajul sistemelor de pariuri la loterie online, cum ar fi LottoGo, este că jucătorii pot accesa o gamă mult mai largă de loterie din toată lumea, mai degrabă decât doar cele locale. Mulți participanți sunt atrași de loteriile de peste mări din cauza premiilor mai mari, în special la PowerBall și MegaMillions din America, care au adesea jackpot-uri în valoare de sute de milioane de dolari.

Pe lângă acestea două, LottoGo oferă cel puțin alte 15 loterie internaționale din care să aleagă, inclusiv El Nio, El Gordo, Loto suedez, Loto finlandez, Loto 6aus49 din Germania, Loto polonez, EuroJackpot, SuperEnalotto din Italia, Loto britanic și EuroMillions.

LottoGo oferă jucătorilor, de asemenea, pariuri sindicale, ceea ce le permite să plaseze pariuri la loterie partajate cu alți jucători pentru a-și îmbunătăți șansele la jackpot. De asemenea, sunt disponibile peste 38 de jocuri de lozuri online.

Alte motive pentru care LottoGo este unul dintre cei mai buni furnizori de loterie online includ următoarele.

Bonusuri și oferte speciale

Biletele oficiale de loterie rareori vin cu reduceri sau oferte speciale. Dimpotrivă, loteriile LottoGo vin cu periodice oferte și promoții exclusive. Aceste oferte oferă jucătorilor oportunități de a câștiga cu mai puțin.

Acces simplu și rapid

Jucătorii de loterie LottoGo au jocuri la îndemână, fie acasă, fie în deplasare, datorită aplicației LottoGo. Acest lucru îi asigură că nu ratează nimic, inclusiv bonusuri, reduceri, jackpot-uri etc.