Cele mai bune loterie online care acceptă Bitcoin 2023

Bitcoin este o criptomonedă care există de un deceniu și devine din ce în ce mai populară. Valoarea sa a fost în valoare de doar 0,05 USD în 2010, dar acum a atins o valoare de peste 58.000 USD pentru un Bitcoin. După ce a fost creată în 2009, s-a răspândit rapid pentru a deveni una dintre cele mai mari monede virtuale din lume. Bitcoin nu este controlat de nicio organizație unică, ci este gestionat colectiv de oamenii care îl folosesc. În prezent, există peste 18 milioane de monedă în circulație, majoritatea fiind deținută de investitori.

Viitorul Bitcoin este greu de prezis, cu creșteri bruște ale valorii, precum și cu câteva scăderi, dar cu siguranță va continua să crească pe măsură ce oamenii devin mai familiarizați cu moneda virtuală și pe măsură ce mai multe companii încep să o accepte ca opțiune de plată.

Cele mai bune loterie online care acceptă Bitcoin 2023
Cum să utilizați Bitcoin ca metodă de depunere
Cum să utilizați Bitcoin ca metodă de depunere

Cum să utilizați Bitcoin ca metodă de depunere

Odată cu creșterea criptomonedei și blockchain, jucătorii pot folosi acum Bitcoin ca una dintre metodele de depunere. Ei își pot depune banii într-un cont digital pentru a cumpăra bilete pentru loteriile online folosind Bitcoin.

Portofele

Primul lucru de făcut este să configurați un portofel. Pentru a depune Bitcoin, accesați site-ul loteriei online și utilizați opțiunea „depunere folosind Bitcoin”. Puteți efectua depunerea introducând suma și continuând către pagina de confirmare a plății. Apoi introduceți detaliile necesare și confirmați plata.

Nu există o modalitate directă de a vă conecta Bitcoin-urile la un cont bancar, chiar și cu un portofel. Cu toate acestea, există servicii care vă vor conecta contul la un portofel cu un card ATM. Pentru cei care nu doresc să aștepte un card ATM, se pot conecta și în contul furnizorului de servicii de pe orice computer și depune fonduri cu opțiunea de transfer bancar.

ATM-uri, schimburi și P2P

Este posibil să depuneți Bitcoin folosind bancomate, schimburi și tranzacții peer-to-peer. Cea mai populară formă de depunere este prin schimburile Bitcoin. Când depuneți Bitcoin pe un site de loterie online printr-un schimb, va trebui să le trimiteți din portofel la schimb și apoi să le convertiți în USD sau Euro.

Trebuie să depui Bitcoins în contul tău, care vor fi apoi folosiți pentru achiziționarea biletelor.

Utilizarea telefoanelor mobile

Dacă doriți să faceți o depunere cu telefonul mobil, puteți utiliza o aplicație pentru a vă configura contul. După ce vă înregistrați și vă verificați contul, va trebui să vă conectați contul bancar sau cardul de credit cu informații pentru a cumpăra bitcoin. Apoi puteți folosi contul de aplicație pentru a depune Bitcoin.

Cum să utilizați Bitcoin ca metodă de depunere
Cum să retragi Bitcoin

Cum să retragi Bitcoin

Dacă doriți să retrageți folosind opțiunea criptomonedă, Bitcoin este, de asemenea, una dintre metodele de plată. Pentru plățile site-ului de loterie, va trebui să fiți familiarizat cu utilizarea portofelului Bitcoin.

Mai întâi, conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe opțiunea de retragere.

Aceasta vă va duce la o pagină cu două opțiuni - una pentru retragerea Bitcoins și una pentru retragerea tuturor celorlalte opțiuni. Pentru a retrage numai Bitcoin, selectați „Retragere Bitcoin”. Pentru a retrage toate opțiunile, selectați „Retrageți toate”.

Pentru a retrage folosind opțiunea Bitcoin veți avea nevoie de un portofel. Pentru a retrage Bitcoins de pe site, ar trebui să găsiți un schimb care acceptă fonduri de la site-ul de loterie online.

Timpul de procesare pentru retrageri variază în funcție de site. Unele site-uri vor procesa retragerile în 48 de ore, în timp ce altele pot dura până la două săptămâni. Cu toate acestea, majoritatea site-urilor pot procesa retragerile în decurs de o săptămână.

De asemenea, puteți efectua retrageri de pe mobil accesând site-ul web de pe telefon și găsind secțiunea „Cash Out”.

Cum să retragi Bitcoin
Utilizarea Bitcoin este sigură?

Utilizarea Bitcoin este sigură?

Siguranța unui schimb Bitcoin depinde în mare măsură de țara în care operează. În țările cu un sistem legal puternic și unde criptomonedele nu sunt reglementate, schimburile au, în general, șanse mai mari de a fi în siguranță. Cu toate acestea, în țările în care există o incertitudine cu privire la legalitatea monedelor digitale, este probabil ca schimburile să fie mai puțin sigure.

În general, cel mai bine este să rămâneți la schimburi de încredere, cu o bună reputație și să vă stocați criptomoneda offline.

Bitcoin este una dintre cele mai sigure platforme din lume. Blockchain-ul Bitcoin este un registru public care înregistrează fiecare tranzacție care a avut loc vreodată în rețeaua sa. Este practic imposibil ca cineva să pirateze și să schimbe orice informație din cauza modului în care a fost proiectat.

Tranzacțiile cu Bitcoin sunt ireversibile, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu pot fi înșelați de site-uri de phishing false sau li se pot sparge conturile și fondurile nu pot fi furate. Nu există taxe de configurare, taxe lunare sau cerințe de sold minim cu bitcoin.

Este o criptomonedă, cu software open-source - adică nu există nicio bancă centrală sau autoritate care să o controleze. Blockchain-ul este întreținut de mineri, care sunt oameni care își folosesc computerele pentru a rezolva probleme de matematică pentru a valida tranzacții și a crea noi blocuri, care sunt apoi adăugate în blockchain.

Utilizarea Bitcoin este sigură?
Asistență pentru clienți pentru Bitcoin

Asistență pentru clienți pentru Bitcoin

Plățile cu Bitcoin sunt una dintre cele mai populare metode de a face achiziții. Aceste monede digitale, descentralizate, nu sunt controlate de niciun guvern sau bancă. Tranzacțiile se fac între două persoane într-un cadru peer-to-peer, fără implicarea unei terțe părți.

Plățile Bitcoin nu sunt doar ieftine, dar permit și tranzacții rapide care sunt procesate fără proces de verificare sau taxe.

Există vreun suport pentru It?

Deoarece este o monedă digitală descentralizată care nu este reglementată de nicio țară sau instituție bancară, un registru public numit blockchain stochează toate tranzacțiile Bitcoin. Cel mai obișnuit mod de a cumpăra Bitcoin este printr-un schimb și, prin urmare, pentru orice asistență, va trebui să contactați schimbul, referindu-vă la detaliile de contact furnizate pe site-ul lor.

Asistență formală pentru clienți

Bitcoin are propriul serviciu de asistență pentru clienți, deși nu este întotdeauna disponibil 24 de ore pe zi. Asistența lor pentru clienți poate fi contactată la bitcoin@contact-us.bitcoin. Fundația Bitcoin este o organizație nonprofit care promovează și protejează utilizarea monedei. Ei au, de asemenea, un formular de contact pe site-ul lor pentru întrebări generale, cu toate acestea, nu au un număr de telefon.

Metode informale de sprijin

De asemenea, puteți obține ajutor și asistență pe forumurile de criptomonede de la membri, pe rețelele sociale și canalele IRC de pe Freenode. Bitcoin.org este site-ul oficial al rețelei.

Asistență pentru clienți pentru Bitcoin