Cele mai bune loterie online care acceptă RuPay 2024

RuPay este prima metodă globală de plată de acest fel pe bază de card din India. După cum sugerează și numele, este derivat din două cuvinte: rupie și plată. Acesta a fost lansat de National Payments Corporation of India în 2012 pentru a îndeplini misiunea Reserve Bank of India/RBI de a crea un sistem de tranzacții deschis și multilateral care încurajează mai puține numerar.

În acest sens, multe bănci indiene au devenit experte în tehnologie, deoarece trebuiau să faciliteze plățile electronice. Nu este acceptat doar la punctele de vânzare și la bancomate, ci și pe multe site-uri de comerț electronic. Peste 100 de instituții financiare publice și private sunt autorizate să furnizeze carduri RuPay. Interesant este că cardurile RuPay sunt mai populare în India decât Visa. Acest lucru explică de ce mulți jucători de loterie online optează pentru această metodă de a depune și de a-și retrage banii.

Cum se face o depunere cu RuPay
Cum se face o depunere cu RuPay

Cum se face o depunere cu RuPay

Diverse site-uri de loterie au inclus RuPay în opțiunile lor bancare pentru a face lucrurile mai ușor pentru fanii loto să-și înceapă aventurile. Vine ca un card de credit/debit, permițând utilizatorilor să reîncarce numerar pentru tranzacții ușoare la un site de loterie online. În mod alternativ, plățile RuPay pot fi efectuate printr-o aplicație mobilă sau smartwatch. pariori indieni nu ar trebui să se simtă în întuneric când vine vorba de utilizarea RuPay, iar site-urile indiene de loterie RuPay au făcut remarcabil de ușor să folosești serviciul.

Înainte de a efectua o depunere RuPay, un jucător trebuie să obțină un cont Rupay. Cel mai simplu mod este să vizitați site-ul oficial RuPay și să solicitați un card. Cealaltă modalitate este să contactați o bancă emitentă RuPay și să urmați instrucțiunile. Cardurile de plată RuPay sunt disponibile la majoritatea băncilor indiene, inclusiv Bank of Baroda, Punjab National Bank și State Bank of India. Un card de debit RuPay se conectează direct la un cont bancar, permițând transferuri online fără întreruperi.

Jocul pe un site de loterie online care acceptă RuPay este simplu. Jucătorii noi ar trebui să înceapă cu unul dintre site-urile recomandate de pe această pagină web. Primul pas pentru a vă bucura de RuPay este deschiderea unui cont la un site de loterie online, folosind un e-mail, un nume de utilizator și o parolă. După verificarea contului, utilizatorul poate trece la acesta jocul de loto preferat și faceți un pariu pe bani reali. La fel ca majoritatea metodelor de depunere pe mobil, RuPay trimite un cod OPT din motive de securitate.

Folosind RuPay pentru depuneri la loterie

Cel mai simplu mod de a face o depunere RuPay este următoarea:

 • Pe site-ul de loterie online, jucătorul, există un buton „Joacă acum” care duce la pagina casieriei
 • În pagina casieriei, jucătorul ar trebui să facă clic pe linkul de depunere și să aleagă RuPay dintre metodele de plată disponibile. Apoi completează suma de transferat din contul lor RuPay pe site-ul loteriei
 • Când utilizați un card RuPay, procesatorul de plăți va solicita un număr din 16 cifre, cod CVV și data de expirare
 • Jucătorul primește o parolă unică – OPT- prin SMS pentru a confirma plata

Depunerile RuPay sunt gratuite și instantanee. Sunt sigure și securizate atâta timp cât pariorul alege un site de loterie online licențiat și de renume. Pentru a ști dacă tranzacția a avut succes, jucătorul primește un SMS pe numărul de mobil asociat contului său RuPay. Chiar dacă limita de depozit este stabilită de site-ul loto, aceasta depinde în mare măsură de banca emitentă. În general, multe site-uri de loterie acceptă orice de la 10 USD.

Cum se face o depunere cu RuPay
Cum se face o retragere cu RuPay

Cum se face o retragere cu RuPay

Majoritatea site-urilor cu RuPay procesează plățile la loterie în decurs de 24 până la 72 de ore. În funcție de banca emitentă, banii pot ajunge în contul jucătorului în aceeași zi în care furnizorul de loterie îi eliberează. Întârzierile ușoare sunt obișnuite pentru jucătorii începători la loto. În conformitate cu reglementările jocurilor de noroc, toate site-urile de loterie ar trebui să verifice documentele personale ale clienților lor într-un proces cunoscut sub numele de Know Your Customer sau KYC. Acest lucru este necesar pentru a combate frauda online și jocurile de noroc pentru minori. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză când site-ul solicită un act de identitate național, permis de conducere sau un document similar. Retragerile ulterioare vor fi mai rapide, deoarece procedura KYC nu va fi efectuată din nou.

Procesul de retragere

Este important de reținut că site-urile RuPay procesează retragerile folosind metoda de plata de depunere a fondurilor. Ca atare, își vor aminti detaliile când va veni momentul ca câștigătorul să încaseze. Plățile la loterie care implică RuPay nu au nevoie de un OTP, dar pot fi procesate pe telefoanele mobile. Înainte de a solicita o plată, jucătorul trebuie să se asigure că contul său de loterie a atins soldul minim retras și că a îndeplinit toate condițiile de pariere. Pentru a încasa cu RuPay, jucătorii trebuie să:

 • Conectați-vă la contul lor de loterie online
 • Mergeți în zona casieriei pentru a apăsa butonul „Get Paid” sau Retragere
 • Căutați sigla RuPay pe ecran
 • Furnizați informațiile financiare necesare, cum ar fi numărul de telefon și adresa
 • Examinați detaliile înainte de a da clic pe „Trimite”
 • Așteptați banii pe cardul lor RuPay

O retragere cu succes ar trebui să se reflecte asupra istoricului tranzacțiilor clientului. Moneda principală a retragerilor RuPay este rupia. Nu sunt implicate taxe de retragere.

Cum se face o retragere cu RuPay
Siguranță și securitate la RuPay

Siguranță și securitate la RuPay

Întrucât fraudele online creează scheme complexe pentru a ataca jucătorii online, măsurile de securitate puternice sunt esențiale pentru protejarea informațiilor acestora. Din fericire, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru rețeaua RuPay. Iată de ce.

Sistemul RuPay este incredibil de sigur. Utilizează criptare SSL pe 256 de biți și este autorizat printr-un proces de autentificare cu doi factori. Prima linie de apărare împotriva fraudei online atunci când depuneți cu RuPay este OTP. Codul unic este trimis la un număr de telefon mobil înregistrat. Fără un OTP, clientul nu își poate finaliza tranzacția la un site de loterie online.

RuPay aderă la standardele stricte de confidențialitate stabilite de National Payments Corporation of India. Acest lucru ar trebui să le ofere părorilor liniște, deoarece detaliile lor confidențiale sunt rezervate pe servere securizate. Pentru o protecție maximă a serverului, site-urile web RuPay folosesc întărirea securității, adică o combinație de hack-uri avansate de siguranță pentru a combate vulnerabilitățile sistemelor de operare și ale software-ului serverului. Metodele comune de consolidare a serverelor includ criptarea datelor, instalarea de antivirus și firewall-uri, actualizarea regulată a sistemelor de operare și eliminarea aplicațiilor nedorite de la terți.

În mod similar, site-urile de loterie RuPay sunt sigure, deoarece folosesc aproape aceleași protocoale de securitate. În plus, sunt testate în mod regulat pentru siguranță. Caracteristicile site-urilor web de loto extrem de sigure includ certificări, licențe de jocuri și straturi puternice de securitate precum SSL.

Siguranță și securitate la RuPay
Opțiuni de asistență pentru clienți RuPay

Opțiuni de asistență pentru clienți RuPay

Adesea, clienții RuPay nu pot face depuneri atunci când au nevoie juca la loteria online. Unii au raportat tranzacții refuzate și erori de plată atunci când își folosesc cardul RuPay. Nu este nevoie să intrați în panică atunci când apar astfel de probleme, deoarece serviciul de asistență pentru clienți de la RuPay este pregătit cu soluții. Trebuie să știi unde sunt cum să-i contactezi. Iată cele mai simple modalități de a intra în contact cu reprezentanții clienților RuPay:

 • Asistent digital personal: aceasta este o casetă de chat online situată în colțul din dreapta jos al paginii web de contact a RuPay. Funcția automată răspunde la cele mai frecvente întrebări, cum ar fi un bot de internet. Există loc pentru a introduce o anumită interogare. Se poate alege engleza sau hindi atunci când folosești asistentul virtual.
 • Telefon: Pe spatele cardurilor RuPay se află diferite linii de asistență gratuită. Acestea sunt mai potrivite pentru serviciile de urgență, cum ar fi furtul sau pierderea cardului
 • Vizitarea sucursalei băncii: Dacă clienții nu pot ajunge la reprezentanții clienților RuPay, cel mai bine este să mergeți la sucursala băncii emitente pentru asistență suplimentară.
Opțiuni de asistență pentru clienți RuPay