Lista completă a site-urilor de loterie 10 PaysafeCard 2024

Paysafecard, o metodă de tranzacție online preplătită, datează din anul 2000, când a fost fondată de un grup de antreprenori din Viena, Austria. De la lansare, face plățile online mai ușoare, la fel ca utilizarea numerarului. De-a lungul timpului, a fost achiziționat de diverse companii precum Skrill în 2013. Doi ani mai târziu, Optimal Payments Group a preluat Skrill și a redenumit Paysafe Group. Firma este autorizată de Financial Conduct Authority din Marea Britanie (FCA) și este parteneră cu renumitul Mastercard.

În 2020, Paysafecard Group și-a anunțat integrarea cu Google Pay și Apple Pay. Acum este disponibil în peste 49 de țări din întreaga lume. Cu o astfel de reputație de nerefuzat, ar fi sigur să spunem că Paysafecard este una dintre cele mai sigure metode de depunere pentru a juca la loteria online.

Lista completă a site-urilor de loterie 10 PaysafeCard 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Cum se face o depunere cu Paysafecard

Aici, pariorii vor găsi cele mai bune site-uri de loterie online care acceptă acest lucru Modalitate de plată. Chiar și site-urile de loto nou înființate merită verificate.

Paysafecard funcționează ca un voucher preplătit. Clienții cumpără coduri Paysafecard online și în magazin în valori cuprinse între 10 USD și 100 USD. Distribuitorii acestor coduri sunt enumerați pe site-ul oficial. Jucătorii de loto pot cumpăra cu ușurință un voucher online, conectându-se la conturile lor la magazinul online de PIN Paysafecard.

Utilizatorii Android și Apple consideră că aplicația Paysafecard este incredibil de utilă în gestionarea codurilor preplătite. Aplicația acționează ca un depozit pentru toate codurile PIN achiziționate. Când este nevoie, utilizatorul verifică soldul de aici sau folosește codurile QR pentru a efectua tranzacții online.

Pentru depuneri la un site de loterie online, Paysafecard este o alegere excelentă pentru jucătorii care nu au conturi bancare sau sunt îngrijorați de siguranța online. Voucherul este pentru utilizare unică, prin urmare păstrează anonimatul jucătorului, indiferent de câte ori joacă loto online. Unii pariori nu știu cum să facă depuneri cu carduri online preplătite la o loterie online. Din fericire, procesul este simplu și oricine poate juca cu Paysafecard dacă urmează pașii de mai jos.

 1. Înscrieți-vă cu Paysafecard
 2. Achiziționați coduri PIN preplătite de la un comerciant local autorizat sau de la un comerciant online
 3. Găsiți un site de loterie online Paysafecard și creați un cont
 4. Din metodele lor de plată, alegeți Paysafecard
 5. Introdu codul din 16 cifre pe voucherul Paysafecard

Termenul tranzacției și taxele

Tranzacția va fi procesată imediat și banii ar trebui să se reflecte imediat în contul loto. Depozitele nu sunt percepute, dar se poate aplica o taxă de conversie valutară (2%) dacă moneda solicitată de site-ul loteriei diferă de cea din voucherul Paysafecard.

Cele mai bune site-uri de loterie taxează cu greu pentru depozite. Jucătorii de loto sunt cel mai probabil să depună în multipli de 10 USD, așa că pur și simplu combină codurile PIN pentru a-și satisface nevoile. Cu voucherele preplătite, se poate folosi un procent din soldul dintr-un cod și se poate păstra restul pentru plăți viitoare.

Cum se face o retragere cu Paysafecard

Plățile la loterie se fac în general prin transfer bancar, dar cele mai noi site-uri de loto acceptă retrageri cu My Paysafecard. Iată cum să o faci.

 • Deschideți contul My Paysafecard online cu aceleași acreditări pe site-ul loteriei
 • Deschideți linkul de plată/retragere la loterie
 • Selectați Paysafecard ca opțiune de retragere
 • Furnizați adresa de e-mail înregistrată
 • Introduceți suma de retras

Jucătorii de loto pot retrage orice sumă între 20 USD și 1.000 USD pe My Paysafecard. Suma poate fi influențată și de limitele stabilite de loterie. Taxele de procesare pentru conversia valutară sunt de obicei acoperite de operatorul de loto. Întregul proces poate dura aproximativ 24 de ore pentru ca fondurile să ajungă în contul My Paysafecard.

Utilizatorul poate face o altă depunere la loterie online sau poate retrage soldul la un bancomat cu Paysafecard Mastercard. Jucătorii de noroc care preferă mobilul nu au de ce să-și facă griji, deoarece Paysafecard funcționează pe toate platformele mobile.

Siguranță și securitate la Paysafecard

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă jucătorii de loto online este găsirea unor metode de plată sigure. Cunoașterea caracteristicilor care fac tranzacțiile sigure este esențială. Se știe că voucherele preplătite sunt folosite de minori și utilizatori nebancarați.

Cu toate acestea, acestea sunt unele dintre cele mai sigure moduri de a tranzacționa cu a site-ul de loterie online. Utilizatorii aleg dintre valori predefinite și folosesc detaliile cardului pentru a plăti biletele de loto. Utilizarea este mai răspândită în lumea jocurilor de noroc, deoarece pariorii își prețuiesc confidențialitatea mai mult decât orice alt public.

Nivelul de securitate al utilizării Paysafecard pentru depuneri și retrageri la loterie este de neegalat. Clienții nu trebuie să-și expună detaliile bancare sau ale cardului atunci când cumpără codul PIN preplătit din magazinele locale. Deoarece este un voucher, păstrează datele confidențiale în siguranță, păstrând anonimatul jucătorului de loto.

Având în vedere că cele mai mari vouchere costă 100 USD, suma care poate fi pierdută în cazul improbabil de fraudă nu este prea mare. Prin Paysafecard, utilizatorii își pot confirma istoricul financiar și pot efectua plăți anonime cu coduri QR.

Opțiuni de asistență pentru clienți Paysafecard

O soluție de plată poate fi fantastică, dar dacă asistența clienților este greu de atins, serviciul va fi evitat de mulți. Paysafecard își tratează clienții cu cel mai mare respect, deoarece succesul afacerii depinde de clientelă.

Serviciul excelent pentru clienți înseamnă prețuirea timpului clientului, tratarea acestuia cu o atitudine plăcută și oferirea de resurse utile. Mai degrabă decât să satisfacă așteptările, Paysafe Group își propune să ia lucrurile la un nivel mai înalt, asigurându-se că utilizatorii au o experiență grozavă. Ca atare, au deschis următoarele canale de comunicare:

 • Chat live: Este un sistem automat de mesagerie în care clienții își trimit întrebările și primesc răspunsuri de la Lara, asistentul virtual (bot). Lara oferă suport instantaneu oricând și în orice zi.
 • Centrul de ajutor: O mulțime de informații despre Paysafecard se găsesc în această secțiune. Există, de asemenea, un motor de căutare pentru a introduce întrebări specifice.
 • Linia fierbinte de service: Pentru fiecare regiune/țară, există un număr de telefon pentru întrebări urgente. Se pot aplica taxe la tarifele locale.
 • Formular de contact online: Aici, clientul își trimite întrebările despre serviciu și completează informațiile într-un proces pas cu pas. Cererile sunt rezolvate in 24 de ore.

Deoarece Paysafecard este o companie multinațională, asistența pentru clienți este disponibilă în 29 de limbi, printre care engleză, spaniolă, rusă, arabă, daneză, greacă, germană și portugheză.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu