Lista completă a site-urilor de loterie 10 Skrill 2024

Ca un portofel online popular, Skrill continuă să atragă consumatorii care caută o modalitate ieftină de a transfera bani pe internet. Cu doar câteva clicuri, un cumpărător poate depune și distribui fonduri prin intermediul furnizorului de plăți, care este acum unul dintre cele mai importante servicii de plată din întreaga lume.

Pentru transferurile electronice peer-to-peer, site-ul web și aplicația oferă funcționalități extinse. Licențiat complet în zonele de operare, Skrill valorifică puterea accesului online pentru a crea un portofel electronic ușor de utilizat și intuitiv pentru utilizatorii de internet zilnic.

Lista completă a site-urilor de loterie 10 Skrill 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

În 2001, Skrill s-a lansat în Regatul Unit sub numele de Moneybookers. De atunci, proprietatea s-a schimbat de câteva ori. În 2007, Investcorp a achiziționat compania ewallet. Până în 2015, Optimal Pays a plătit 1,1 miliarde EUR pentru firmă. Optimal Payments și-a schimbat numele în Paysafe Group și, de asemenea, a schimbat numele Moneybookers în Skrill.

Pentru utilizatorii Skrill, este ușor să depui fonduri într-un cont. Serviciile platformei sunt accesibile prin intermediul site-ului oficial sau al aplicației mobile. Disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, aplicația mobilă necesită ca utilizatorul să descarce aplicația pe un smartphone. Înainte de a trimite bani, consumatorii trebuie să se înregistreze pentru a-și crea un cont.

Inregistreaza-te

În calitate de furnizor de servicii financiare online experimentat, Skrill permite utilizatorilor înregistrați să transfere bani la nivel global. Un cont de utilizator este un portofel digital, în care acesta depune bani folosind transferuri bancare, carduri de credit/debit sau alte conturi de portofel electronic. Este gratuit să vă înregistrați. Accesați site-ul oficial al Skrill pentru a găsi și faceți clic pe butonul „Înregistrare”.

După confirmarea adresei de e-mail, un utilizator trebuie să furnizeze informații suplimentare, inclusiv numele, numărul de telefon și țara de reședință. După selectarea monedei alese, solicitanții înregistrării trebuie să confirme că adresa de e-mail funcționează. Skrill va trimite prin e-mail un link pentru a verifica adresa de e-mail.

Selectarea unei parole puternice ajută la păstrarea în siguranță a contului Skrill al unui utilizator. Site-ul web necesită cel puțin opt caractere, inclusiv cel puțin un număr, un alfabet cu majuscule și un caracter unic pentru a vă asigura că parola respectă parametrii de securitate ai site-ului web.

După ce a citit termenii și condițiile, utilizatorul face pur și simplu clic pe butonul „Înregistrare” pentru a trece la pasul următor, care include completarea unui formular, care solicită solicitanților înregistrați să introducă adresa de domiciliu, data nașterii și alte informații de identificare personală.

Cum se face o depunere

Skrill oferă o varietate de moduri de a depune fonduri. Rețineți că platforma are o cerință minimă de depunere de 50 USD și un plafon maxim de depozit de 20.000 USD pe lună.

Transferați cu Skrill

Utilizatorii pot transfera bani dintr-un cont bancar. Există, de asemenea, o opțiune de transfer rapid, care permite unui client să introducă detaliile contului bancar în portofelul electronic pentru acces imediat la fonduri. În caz contrar, transferurile de fonduri de la o bancă pot dura câteva zile. Furnizorii de transfer, cum ar fi WebPay și UPI, oferă, de asemenea, o modalitate simplă pentru utilizatori de a finanța un cont Skrill.

Ewallet

Paysafecards și Neteller sunt opțiuni de portofel electronic oferite utilizatorilor pentru transferuri instantanee de bani pe platforma Skrill. Clienții pot, de asemenea, transfera fonduri dintr-un alt cont Skrill pentru a depune bani.

Furnizorii de numerar

În funcție de zona de reședință, metodele locale de plată, cum ar fi Pago Efectivo, Banorte, ServiPage și Boleto, oferă opțiuni de depunere în numerar pentru un cont Skrill.

Criptomonedă

Din 2018, Skrill le-a permis clienților să transfere criptomonede pentru a finanța un cont, inclusiv Bitcoin și Bitcoin Cash. Aplicația Bitcoin facilitează transferurile de monede digitale către Skrill.

Transferați fonduri

După înregistrarea unui cont și depunerea fondurilor, transferul de bani cu Skrill este un proces simplu. Un consumator se poate conecta la un cont pe site-ul oficial sau prin aplicația mobilă introducând detaliile contului.

Pentru a iniția un transfer de fonduri, accesați meniul și faceți clic pe butonul „Trimite bani”. Portofelul electronic solicită utilizatorilor să introducă informațiile destinatarului, inclusiv adresa străzii și adresa de e-mail.

Odată ce expeditorul selectează moneda și suma de plată, el poate confirma detaliile tranzacției, poate accepta termenii și condițiile și poate finaliza transferul de bani. Pentru utilizatorii de loterie, Skrill și-a construit o reputație online solidă pentru transferuri de bani fără întreruperi, făcând achiziția de bilete rapidă și simplă.

Retrage bani

După ce a solicitat un fond retragere, procesul poate dura până la 5 zile lucrătoare pentru ca banii să ajungă într-un cont bancar. Accesând meniul „Retragere” al Skrill, un utilizator face clic pe butonul „Retragere acum” de sub opțiunea „Cont bancar” a site-ului web.

Odată ce un consumator introduce suma dorită, trebuie să facă clic pe butonul „Următorul” pentru a vedea sumele minime și maxime de retragere permise pentru cont. Limitele de retragere pot varia de la cont la cont, în funcție de suma de bani disponibilă în cont, dacă titularul contului are statut VIP sau alți factori determinanți.

Odată ce apare pagina cu informații despre retragere, titularul contului finalizează retragerea făcând clic pe „Confirmare”. Costurile comisioanelor de retragere sunt disponibile pentru deținătorii de cont pentru a le vizualiza pe pagina de comisioane Skrill și în secțiunea „Retragere” a contului.

Retragerea de fonduri prin aplicația mobilă este similară, permițând utilizatorilor opțiunea de a solicita fonduri cu doar câteva clicuri pentru a confirma suma, tipul de monedă și contul bancar de primire.

Securitate

Skrill este autorizat să opereze în diferite țări de pe glob. Reglementată de FinCEN în Statele Unite și FCA în Regatul Unit, platforma respectă cerințele stricte de reglementare financiară, inclusiv furnizarea de securitate robustă pentru a proteja conturile clienților.

Utilizatorii ar trebui să confirme că site-ul web pe care îl accesează este de fapt site-ul oficial al Skrill și nu un site clonat. Verificați adresa URL din partea de sus a paginii și confirmați că lacătul DigiCert Inc. este vizibil pentru a asigura o tranzacție financiară sigură. Compania funcționează din 2001 și și-a construit o reputație solidă online pentru securitate și siguranță.

Suport clienți

Skrill oferă o serie de opțiuni de asistență pentru clienți. Utilizatorii pot contacta Skrill prin telefon. Reprezentanți comozi de asistență pentru clienți sunt disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi îndrumări privind utilizarea platformei.

Clienții pot trimite, de asemenea, un mesaj către Skrill făcând clic pe butonul „Trimite mesaj” al site-ului web pentru a primi un răspuns scris. Accesul la asistență este disponibil și prin intermediul opțiunii de chat pe site.

  • Asistență telefonică - 855-719-2087

Timp de mai bine de un deceniu, Skrill a devenit un gigant al serviciilor financiare. Oferind acces la o platformă de transfer de bani foarte intuitivă online, compania și-a construit o reputație puternică.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu