Responsible Gambling

Asigurați-vă că jucați în mod responsabil

Jocul responsabil/jocul de noroc este un termen pe care îl puteți vedea foarte des - dar nu vă lăsați păcăliți, este într-adevăr o chestiune foarte serioasă. Noi, la LottoRanker, ne pasă și promovăm jocul responsabil mai presus de orice altceva. Nu suntem aici pentru a promova jocurile de noroc și jocul la loterie, dar suntem aici pentru a oferi un mediu sigur pentru a juca.

Nu uita niciodată că jocul la loterie este o activitate de timp liber interesantă și distractivă. Nu ar trebui să vă afecteze viața personală și economiile personale și nu este nici o modalitate de a vă îmbogăți. Nu trebuie să te aștepți să devii bogat din cauza jocului la loterie.

De ce ar trebui să joci responsabil

  • Menține distracția în joc
  • Vă ajută să vă gestionați finanțele
  • Ajută la menținerea unei relații sănătoase cu oamenii și familia din jurul tău

Joc responsabil

Care sunt principalii piloni ai jocului responsabil?

  • Avand un buget definit si strict
  • Evitarea emoțiilor în timpul jocului
  • Căutați ajutor dacă simțiți că aluneci

Alunecarea pe drum este mai frecventă decât s-ar aștepta, dar poate costa relații, bani și alte bogății. A ști când să se oprească este o valoare pe care un jucător trebuie să o dezvolte dacă vrea să joace în siguranță. Dacă cunoști pe cineva care dă semne de dependență de jocuri, există întotdeauna o cale de ieșire. Puteți afla mai multe despre problemele legate de jocuri aici:

MozzartBet:100% până la 2022 lei + 200 rotiri gratuite
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C