Cele mai bune loterie online din Statele Unite ale Americii 2023

Loteriile Americii au o tradiție lungă și bogată de a sprijini lucrări publice importante și proiecte de asistență socială. Din 1776, guvernul SUA a folosit loteriile pentru a strânge bani, începând cu Războiul de Independență, care a fost finanțat cu încasările de la una dintre primele loterie din țară.

După folosirea timpurie a loteriilor pentru a strânge fonduri pentru proiecte importante, ideea a prins. Banii pentru finanțarea proiectelor americane timpurii, cum ar fi asfaltarea drumurilor și construirea de biserici, au venit din fonduri de loterie.

Cele mai bune loterie online din Statele Unite ale Americii 2023
Istoria loteriei în Statele Unite
Istoria loteriei în Statele Unite

Istoria loteriei în Statele Unite

De fapt, unii dintre Părinții Fondatori ai țării au sprijinit utilizarea fondurilor de loterie, inclusiv George Washington, care a încercat fără succes să strângă fonduri pentru construirea Drumului Muntelui din Virginia. Chiar și Thomas Jefferson a considerat loteriile „indispensabile”. Benjamin Franklin a încercat fără succes să strângă fonduri pentru a cumpăra un tun de Război Revoluționar din Philadelphia.

John Hancock a finanțat cu succes reconstrucția Faneuil Hall în 1761. Până în 1832, 420 de jocuri de loterie au fost organizate în opt state. Încasările de la loterie au finanțat construcția clădirilor de colegiu la Yale și Harvard. De fapt, statele sudice au finanțat Reconstrucția prin loterie după încheierea Războiului Civil.

Ideea de a folosi încasările de la loterie pentru a finanța proiecte guvernamentale a venit din Anglia. În anii 1600, Anglia a folosit încasările de la loterie pentru a finanța colonia Jamestown.

Curtea Supremă a hotărât în 1878 că jocurile de loterie erau demoralizante pentru cetățenii americani, iar Congresul a interzis folosirea corespondenței pentru a face publicitate la jocurile de loterie. Cu toate acestea, aceste acțiuni nu au împiedicat majoritatea statelor din SUA să legalizeze jocurile de loterie administrate de guvern.

În 1898, Louisiana Lottery Company (LLC) a monopolizat loteriile în statul Louisiana, făcând vânzări de peste 20 de milioane de dolari. Peste 90% din fondurile loteriei private LLC proveneau din afara Louisianei. Trenurile speciale transportau în mod regulat mii de bonuri la sediul companiei din New Orleans. Întrucât fondatorul companiei a plătit mită, afacerea a evitat impozitele.

SRL a obținut un profit de 48 la sută, chiar și după mita masivă pe care compania le-a plătit. Adăugând bilete nevândute în barilul din care erau extrase numerele câștigătoare, compania a manipulat adesea sistemul pentru a câștiga propriile premii în bani. Președintele Benjamin Harrison a denunțat agențiile de loterie fără scrupule, iar Congresul a interzis mutarea biletelor de loterie peste granițele de stat sau prin poștă. Sistemul plin de scandaluri al loteriei din Louisiana a acrișat opinia publicului național despre loterie în general.

Istoria loteriei în Statele Unite
Loteria modernă

Loteria modernă

La începutul secolului al XX-lea, publicul a început să privească mai favorabil loterii. În 1963, New Hampshire a strâns bani pentru educație prin tragere la sorți. Până în 1967, New York a început o loterie, care a făcut venituri de peste 53 de milioane de dolari în primul an de funcționare. Luând notă de succesul din New York, douăsprezece state au lansat loterii până în anii 1970. Pentru guvernele de stat care nu doresc să ridice taxele, o loterie este o opțiune viabilă.

Începând cu anii 60, loteriile din America au evoluat pentru a include multe forme de jocuri de noroc, cum ar fi biletele de răzuire și bilete de câștig instantaneu. Desenele cu mai multe state, cum ar fi Mega Millions și Powerball sunt extrem de populare.

Astăzi, atitudinile față de loterie s-au încheiat. De fapt, unele studii arată că majoritatea americanilor aprobă loteria online. Chiar și cei care nu participă au o viziune pozitivă asupra jocului la loterie. Un sondaj Gallup din 2014 a remarcat că 62% din populație consideră că loteria este acceptabilă din punct de vedere moral. Loteriile administrate de guvern de stat sunt cea mai populară formă de jocuri de noroc din SUA. De fapt, doar cinci state, inclusiv Utah, Nevada, Hawaii, Alaska și Alabama, nu administrează loteriile administrate de stat.

În 2016, New York a raportat cel mai mare venit de la loterie dintre toate statele cu peste 8 milioane de dolari. Până în 2017, rezidenții din SUA au cheltuit peste 70 de miliarde cumpărând bilete de loterie. Statele din apropierea graniței primesc un avantaj suplimentar în numerar pentru vânzările transfrontaliere, în special pentru jackpot-urile uriașe Mega Millions și Powerball.

Loteria modernă
Viitorul loteriei în SUA

Viitorul loteriei în SUA

Tehnologia loteriei continuă să evolueze. Guvernele de stat investighează blockchain-ul ca viitor al jocurilor de noroc. Pentru loterie, încrederea este esențială. Tehnologia Blockchain este practic imposibil de piratat sau schimbat. Pentru jocurile instantanee, extrageri și alte jocuri de loterie, tehnologia blockchain poate spori încrederea jucătorilor în rezultatul jocului. Cu toate acestea, schimbarea modului în care consumatorii joacă la loterie poate dura timp.

Deocamdată, tehnologia online de ultimă oră oferă o modalitate alternativă pentru pariori de a cumpăra bilete și de a participa la jocuri de loterie. Întrucât piața loteriei este de așteptat să atingă o valoare de peste 625 de miliarde de dolari în următorii câțiva ani, autoritățile de reglementare, guvernele și administratorii caută să profite de puterea tehnologiei pentru a urmări cheltuielile consumatorilor pentru bilete și pentru a facilita o experiență fără întreruperi de la capăt la capăt pentru toti implicati.

Atracţie

Cotele la loterie online sunt notoriu de slabe în comparație cu alte opțiuni de joc. Cu toate acestea, jackpot-urile sunt uriașe, ceea ce reprezintă principala atracție pentru cumpărătorii de bilete de loterie din Statele Unite. În special, loteriile cu plăți mari, cum ar fi Powerball, cresc vânzările de bilete atunci când jackpot-ul continuă să se rotească. Americanii care cumpără bilete de loterie fantezează să devină milionari instant.

Pe net

Puterea internetului servește doar la creșterea vânzărilor. În 2011, statele au primit autoritatea de a distribui produse de loterie online. Departamentul de Justiție a emis un memorandum, în care se explica că Wire Act se aplica doar pariurilor sportive. Această interpretare a legii a deschis calea pentru jocurile de loterie online, pe care mai multe state le-au oferit locuitorilor dornici.

Legile

Din punct de vedere istoric, jocurile de noroc au ajutat entitățile publice și private să strângă fonduri în SUA. De exemplu, până în 1765, atât Harvard, cât și Yale desfășurau loterie pentru a strânge bani. Harvard a început să strângă bani prin loterie cu aproape un deceniu mai devreme, în 1747. Până în anii 1950, 11 state din SUA au susținut bingo-ul legal. Astăzi, cele mai bune site-uri de loterie sunt legale în 48 de state, Puerto Rico, Insulele Virgine și Districtul Columbia. Wyoming a început recent operațiunile de loterie în 2013. Toate loteriile de bilete sunt administrate de stat în SUA și sunt autorizate de comisiile de loterie de stat.

Viitorul loteriei în SUA
Loterii populare din Statele Unite

Loterii populare din Statele Unite

Powerball

Powerball este popular din toată țara, atrag jucători care sunt interesați să câștige marile jackpot-uri. Cu două remize pe săptămână, sâmbătă și miercuri, jucătorii aleg cinci numere de la 1 la 69 pentru o șansă de câștig, plus numărul Powerball între 1 și 26.

Jackpot-ul jocului începe de la 20 de milioane de dolari și continuă să se rotească până când cineva câștigă. Cei care pierd pot câștiga și alte premii, oferind jucătorilor o șansă de 1 din 25 de a câștiga ceva. Câștigătorii jackpotului Powerball de la loterie din SUA pot alege să primească banii într-o plată anuală timp de aproape 30 de ani sau să accepte o sumă forfetară de numerar.

Mega Milioane

Ca joc popular la nivel global, Mega Milioane oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga milioane prin extrageri vineri și marți. Jucătorii aleg cinci numere între 1 și 70, plus un număr Mega Ball între 1 și 25. La fel ca majoritatea jocurilor de loterie, consumatorii pot permite sistemului computerizat de loterie să aleagă un număr generat aleatoriu.

Dacă un jucător a ghicit numărul câștigător sau a lovit jackpot-ul loteriei din SUA cu numere aleatorii, el își poate colecta câștigurile. Cu toate acestea, cotele la jackpot Mega Millions sunt slabe, la doar 1 din 302 milioane. Din fericire, cu nouă nivele de premii, șansele ca un jucător să câștige niște bani este de 1 din 24. La fel ca Powerball, câștigătorii aleg dacă acceptă o plată integrală în numerar sau plăți anuale.

Loto din New York

New York Lotto oferă premii de top, cel mai mare jackpot a ajuns la 72,5 milioane de dolari. Pentru a avea șansa de a lua acasă jackpot-uri similare, jucătorii cumpără bilete la loterie de două ori pe săptămână. Alegând șase numere între 1 și 59, un cumpărător de bilete are șansa la jackpot-ul minim de 2 milioane de dolari. Prin alegerea corectă a mingii bonus, jucătorii pot lua acasă premiul secundar. Cu toate acestea, dacă nimeni nu câștigă, jackpot-ul continuă să crească.

Loterii populare din Statele Unite
Metode de plată la loterie din SUA

Metode de plată la loterie din SUA

De departe, MasterCard și Visa sunt cele mai populare modalități de a plăti pentru cele mai bune bilete de loterie online și la unități terestre. Cu toate acestea, pe măsură ce loto din SUA evoluează și mai mulți jucători cumpără bilete de pe site-uri web, și modalitățile de plată se schimbă. Iată câteva feluri în care sunt jucătorii de la loteria SUA plata biletelor.

Cont

Pentru a cumpăra un bilet de loterie de la cele mai bune site-uri de loterie, jucătorii din SUA trebuie să deschidă un cont la un site web autorizat. De obicei, deschiderea unui cont este un proces simplu, care implică câțiva pași simpli. De exemplu, un jucător trebuie să trimită informații de contact, să confirme o adresă de e-mail și să furnizeze informații de verificare a identității. După ce informațiile sunt confirmate, majoritatea site-urilor de loterie online vor permite jucătorului să cumpere bilete.

E-Portofel

Un portofel electronic oferă clienților opțiunea de a depune, reține și transfera bani online. Folosind un card de credit sau de debit, jucătorul depune bani într-un portofel electronic, pe care site-ul loteriei îl acceptă. De asemenea, jucătorii pot transfera bani într-un portofel electronic prin transfer bancar. Jucătorii folosesc adesea alte portofele electronice pentru a finanța un cont de portofel electronic. Prin depunerea de fonduri într-un cont de loterie din SUA cu un portofel electronic, un jucător poate cumpăra bilete fără a-și divulga contul bancar sau informațiile cărții de credit la loterie.

Metode de plată la loterie din SUA
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Care este cel mai mare jackpot Powerball câștigat vreodată în America?

Recordul de jackpot Powerball este de 1,58 miliarde de dolari. A fost împărțit de trei câștigători care au achiziționat fiecare un bilet în Tennessee, Florida și California. Pe 13 ianuarie 2016, Marvin și Mae Acosta din California, John și Lisa Robinson din Tennessee și David Kaltschmidt și Maureen Smith din Florida au câștigat 528 de milioane de dolari înainte de obligațiile fiscale.

Toți câștigătorii au ales să accepte opțiunea integrală de sumă forfetară de 327 de milioane de dolari. În 2019, un câștigător norocos a primit cel mai mare jackpot cu un singur câștigător din istoria jocului. Anuitățile de 768 de milioane de dolari ale câștigătorului ar trebui să însemne că rezidentul din Wisconsin este pregătit pe viață.

Cum aleg câștigătorii între plățile de anuitate și o sumă forfetară în numerar?

Pentru câștigătorii loteriei online din SUA, plata este oferită în două moduri, plata integrală în numerar sau plăți anuale repartizate pe 29 de ani. Renta are o valoare mai mare decât plata sumei forfetare. Alegerea dintre cele două opțiuni de plată depinde de obiectivele câștigătorului. Un câștigător alege adesea opțiunea de sumă forfetară, deoarece el sau ea dorește să controleze modul în care sunt investiți banii.

Plățile forfetare îi pot ajuta pe câștigătorii jackpot-ului să evite obligațiile fiscale pe termen lung și să ofere câștigătorului banii necesari să investească în acțiuni, imobiliare și alte opțiuni cu randament ridicat. Cu toate acestea, plățile pe termen lung dintr-o anuitate au avantaje fiscale. Taxele federale pe plata sumei forfetare vor elimina imediat o parte considerabilă din câștigurile la loterie.

Există vreo modalitate de a garanta câștigarea la loterie în Statele Unite?

Da, un cumpărător de bilete de loterie este garantat să câștige, dacă el sau ea cumpără bilete pentru fiecare combinație de numere de loterie. Pentru majoritatea jucătorilor, acest sistem de joc la loteria online nu este realist. Cu toate acestea, cineva care are milioane de rezervat poate cumpăra fiecare combinație pentru o șansă la 1 miliard de dolari sau mai mult.

Când jackpot-ul crește, majoritatea jucătorilor vor cumpăra bilete într-un grup cu membrii familiei sau colegii de muncă, crescând șansele de câștig cu cât grupul cumpără mai multe bilete.

Întrebări frecvente