Știri

Răspuns la întrebări despre TheLotter
2022-09-27

Răspuns la întrebări despre TheLotter

Cunoscut și ca GoLotter în Regatul Unit, TheLotter există de aproape două decenii (din 2022). Cu peste 40 de jocuri cu jackpot mare de jucat, acest serviciu de loterie este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare loterie din lume. Această postare încearcă să răspundă la câteva întrebări fundamentale despre acest furnizor de servicii de loterie.

Distribuția loteriilor în întreaga lume
2022-09-20

Distribuția loteriilor în întreaga lume

Primele înregistrări ale loteriilor cu premii în bani reali datează din secolul al XV-lea. La acea vreme, cele mai multe loterii erau concepute pentru cauze caritabile, mai ales de către autorități. Popularitatea lotteriilor a fost amplificată și mai mult pe măsură ce conceptul s-a răspândit la nivel global.

Loteriile cu cele mai bune cote de câștig
2022-09-13

Loteriile cu cele mai bune cote de câștig

Jucătorii de la loterie au opțiuni vaste atunci când aleg ce loterie să joace. Datorită vânzătorilor intermediari de bilete și sindicatelor de loterie, aceștia pot accesa practic orice loterie la nivel global. Selectarea celei mai bune loterie necesită mai multe considerente, inclusiv suma premiului jackpot-ului și costul biletelor. 

Cele mai mari jackpot-uri la loterie din 2022
2022-09-06

Cele mai mari jackpot-uri la loterie din 2022

Cei mai mulți jucători de loterie au ochii pusi pe câștigarea unui jackpot mare. Deși există întotdeauna șansele de a deveni milionar peste noapte, atâta timp cât cineva continuă să încerce, acest vis se manifestă doar printre cei puțini norocoși.

Hits și rateuri ale jocului de loterie
2022-08-30

Hits și rateuri ale jocului de loterie

Popularitatea loteriilor a crescut de-a lungul anilor. Unele oferă sume record de jackpot, care este unul dintre principalii factori care contribuie la prevalența jocurilor de loterie online. În plus, strategiile eficiente de marketing utilizate de furnizorii de loterie au jucat, de asemenea, un rol neprețuit în popularizarea loterii astăzi.

Câștigătorul loteriei se luptă să revendice un premiu de 270.000 USD
2022-08-23

Câștigătorul loteriei se luptă să revendice un premiu de 270.000 USD

Un amestec de noroc și durere s-a lovit de un algerian după ce a câștigat o sumă de 270.000 de dolari loterie excepție în Belgia. Bărbatul neidentificat de 28 de ani a câștigat uriașul premiu dintr-un card răzuibil în valoare de doar 5 dolari. Cu toate acestea, întâmpină dificultăți în a-și revendica premiul deoarece este o persoană neînregistrată în Belgia.

Loteria Națională dezvăluie cele mai populare numere
2022-08-16

Loteria Națională dezvăluie cele mai populare numere

În 2004, o emisiune TV populară a lansat un set de numere și a susținut că acestea sunt cele mai probabile să câștige la orice loterie. Datorită acestui spectacol, sute de oameni încă folosesc o combinație a numerelor până în prezent. Cu toate acestea, este posibil să se schimbe, deoarece Loteria Națională a lansat cele mai populare numere de loterie, conform statisticilor pe care le-au colectat de câțiva ani.

Loterie în diferite țări
2022-08-09

Loterie în diferite țări

Jocurile de loterie sunt prezente în multe țări de mai bine de un secol. Guvernele le-au folosit pentru a strânge venituri pentru diferite proiecte și, de asemenea, pentru a oferi divertisment oamenilor lor. În majoritatea locurilor, loteria nu a fost respinsă, ca și alte forme de jocuri de noroc. Până în prezent, loteriile sunt încă foarte populare pe tot globul. Internetul le-a făcut și mai convenabile acum că jucătorii pot accesa loterie chiar și în afara țării lor. Iată câteva dintre cele mai mari loterie din lume în funcție de țară.

Cele mai prestigioase loterie europene
2022-08-02

Cele mai prestigioase loterie europene

În Europa, există diverse extrageri interesante la loterie. Toată lumea poate participa la aceste jackpot-uri europene, care se laudă cu unele dintre cele mai mari și spectaculoase extrageri din lume.

Cele mai mari loterie din Asia de jucat astăzi
2022-07-26

Cele mai mari loterie din Asia de jucat astăzi

Loteriile sunt printre cele mai răspândite jocuri de jucat în întreaga lume. Asia este renumită la nivel mondial pentru jocurile de loterie și are unele dintre cele mai exotice stațiuni de jocuri de noroc din lume. Jucătorii pot participa la unele dintre cele mai populare loterie din Asia, atât offline, cât și online.

Ghid pentru pariuri despre loterie și jocuri de noroc
2022-07-19

Ghid pentru pariuri despre loterie și jocuri de noroc

Există o distincție foarte mică între jocurile de noroc și loterie, pe care majoritatea pariorilor moderni par să nu o înțeleagă. Acest lucru duce adesea la dezbateri aprinse în rândul pariorilor care încearcă să facă distincția între cei doi. Conform definițiilor legale, o loterie este un joc cu reguli stabilite relevante în care jucătorii cumpără bilete care le oferă oportunități de a câștiga premii în bani sau orice alt premiu prestabilit. 

Opiniile experților despre Bingo vs. Loterie
2022-07-12

Opiniile experților despre Bingo vs. Loterie

Recent, s-a vorbit mult între pariori despre bingo și loterie. Buzz-ul este cauzat în principal de nevoia ca pariorii să găsească cea mai potrivită opțiune, luând în considerare șansele de câștig, suma de câștig, disponibilitatea jocului și alți câțiva factori. Mai mulți experți au difuzat pe această temă, iar acest articol surprinde câteva dintre „opiniile” lor cu privire la subiect. În primul rând, totuși, o scurtă privire asupra celor două jocuri este grozav pentru a începe.

Lucruri de evitat după câștigarea la loterie
2022-07-05

Lucruri de evitat după câștigarea la loterie

Toată lumea visează să câștige un jackpot la loterie de mai multe milioane de dolari. Persoanele care câștigă la loto au viața schimbată pentru totdeauna. Câștigătorii devin foarte bogați dintr-o dată. Cu toate acestea, dacă cineva nu este atent, își poate pierde lovitura norocoasă într-o perioadă scurtă. Prin urmare, orice câștigător la loterie ar trebui să evite să facă câteva gafe de bază.

AusLotto: Istoria interesantă a loteriei
2022-06-28

AusLotto: Istoria interesantă a loteriei

Narațiunea loteriei are o poveste lungă și celebrată în Australia. În ciuda acestui fapt, era AusLottoGroup de 12 ani a început abia de curând. Designul Sistemului Administrativ ALGMO este inteligent, având în vedere jucătorii de la Loto. Calitatea de membru AusLottoGroup oferă rapoarte unice, un birou de asistență personal și recomandări. Abonamentul garantează, de asemenea, câștiguri și plăți, printre alte avantaje pentru jucătorii de la loterie din întreaga lume.

Cum schimbă internetul loteriile
2022-06-21

Cum schimbă internetul loteriile

Lumea se îndepărtează de locațiile fizice de jocuri și aduce acțiunea pe internet. Tendința este valabilă chiar și pentru loterie. Multe loterii închid sau înregistrează cozi mult mai mici la punctele lor fizice, pe măsură ce oamenii cumpără bilete online.

6 moduri ușoare de a alege numerele de loterie
2022-06-14

6 moduri ușoare de a alege numerele de loterie

Loteriile au devenit populare în zilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii au șansa de a deveni milionari peste noapte cu un singur bilet. Dar atingerea marelui jackpot nu este o ispravă ușoară, deoarece jucătorii trebuie să egaleze toate numerele. Deci, elefantul din cameră este, cum aleg jucătorii numerele de loterie? Ei bine, există mai multe moduri, așa cum se discută mai jos.

Prev1 / 3Next