Cel mai recent Loterie Rezultate din 2023

Rezultatele la loto fac parte din călătoria jocului la loterie. Chiar dacă nu este sfârșitul drumului, este cu siguranță cea mai interesantă parte a procesului. Rezultatele Loto arată cele mai recente numere care au fost extrase pentru un anumit loto. Dacă ați jucat la loto și numerele extrase se potrivesc cu numerele alese, câștigați! De aceea, cunoașterea rezultatelor proaspete la loto este crucială atunci când vine vorba de jocurile de loterie. Aici, vă oferim cele mai recente date despre cele mai recente desene.

Vezi toate rezultatele loteriilor online precum: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Mult succes si sper sa fie ziua ta norocoasa!

Mega Millions este una dintre cele mai mari și mai populare loterie din America. Este oferit în 45 de state din SUA și, de asemenea, în Insulele Virgine și Districtul Columbia. Loteria, administrată de un consorțiu de 12 loterie, face publicitate unui jackpot minim de 40 de milioane de dolari, care este plătit în 30 de instrumente anuale care cresc cu 5% în fiecare an. Acest lucru nu se aplică dacă opțiunea de numerar este aleasă de câștigător.

Afișează mai multe

Aceasta este una dintre cele mai iubite loterie din America, disponibilă în 45 de state. De asemenea, se joacă în Districtul Columbia, Insulele Virgine americane și Puerto Rico. Este condusă de organizația non-profit Asociația Loteriei Multistate. Loteria a început în 1992. Pe atunci, extragerile aveau loc de două ori pe săptămână.

Afișează mai multe

Acesta ar putea să nu fie numele inițial pe care cineva îl menționează atunci când este întrebat despre loteriile mari, dar va fi primul la care se gândește oricine din Spania. Aceasta este cea mai mare loterie din lume în ceea ce privește premiul total plătit. El Gordo înseamnă „cel gras”. Acesta a început ca o poreclă pentru primul (cel mai mare) premiu, dar mai târziu a devenit o referință pentru întreaga loterie.

Afișează mai multe

EuroMillions este o loterie transnațională care reunește jucători din zece țări europene. A fost lansat pe 7 februarie 2004. Franța, Spania și Marea Britanie au participat la prima extragere șase zile mai târziu. Restul membrilor s-au alăturat la extragerea care a avut loc în luna octombrie a aceluiași an.

Afișează mai multe

Acesta este un jackpot al unui grup de 18 țări care se joacă peste granițele acestor țări. A fost introdus în 2012 și continuă să atragă interes din tot mai multe țări din Europa. Pentru a câștiga această loterie, jucătorii ar trebui să aleagă cinci alegeri corecte dintr-un pot de 50 și două numere suplimentare dintr-un alt pot.

Afișează mai multe

Cunoscut în mod obișnuit sub numele de Loto italian, SuperEnaLotto este una dintre cele mai mari loterie din lume. Are jackpot-uri masive și se numără printre loteriile cu cele mai mici cote. A fost extras în fiecare marți, joi și sâmbătă la ora 20:00 în Italia din decembrie 1997.

Afișează mai multe

Megasena este un loto din Brazilia care permite jucătorilor să aleagă 60 de numere. Câștigătorii cu toate cele șase numere primesc jackpot-ul. În plus, un câștig cu cinci numere se numește „Quina”, iar un câștig cu patru numere este „Quadra”. Megasena este extrasă de două ori pe săptămână, miercuri și sâmbătă. Este un loto popular bine cunoscut pentru cote mai mari și bilete la preț redus.

Afișează mai multe

Loto 6/49 este prima loterie modernă din Canada. A fost introdus în 1982 de către Corporația Loteriei Interprovinciale, organismul care îl administrează până în prezent. A fost prima loterie canadiană care a permis vânătorilor de noroc să aleagă numere pentru ei înșiși. Modelul a fost adoptat ulterior de toate celelalte loterie naționale.

Afișează mai multe

10e Lotto Results