Țări de top faimoase pentru loteriile lor

Știri

2022-10-04

Este greșit să presupunem că toate loteriile naționale sunt la fel. În realitate, există diferențe mari între loterie. Acei cititori care sunt interesați să învețe acestea, le pot folosi LotoRanker ca o resursă utilă. Mai multe loterie au câștigat recunoaștere datorită cotelor, numerelor de extragere săptămânală, mărimii jackpot-urilor și avantajelor. Următoarele țări se remarcă în special din aceste motive.

Țări de top faimoase pentru loteriile lor

STATELE UNITE ALE AMERICII

Desigur, mulți experți în loterie consideră pe bună dreptate Statele Unite liderul global pentru aceste tipuri de jocuri. Cele mai importante jocuri din țară pot oferi uneori mai mult de un jackpot de un miliard de dolari. Principalul dezavantaj este că șansele de a câștiga efectiv sunt extrem de mici. Acest fapt nu i-a împiedicat pe cetățenii americani să cumpere în mod regulat bilete. Sunt atrași de sumele de bani care le schimbă viața câștigate de puținii norocoși.

Spania

Industria loteriei din Spania a beneficiat de posibilitatea de a cumpăra bilete online. Fondurile lor de premiere au ajuns ocazional la aproape 3 miliarde de dolari. Cu toate acestea, loteriile mai mari din Spania nu au loc săptămânal. În schimb, ele apar pe o bază sezonieră. Este obișnuit ca familiile să pună niște bani deoparte pe tot parcursul anului pentru pregătirea acestor extrageri.

Polonia

Loteriile poloneze sunt populare nu datorită jackpot-urilor mari, ci pentru că oferă cote superioare. Pot exista de la 1 la 850.668 de șanse la unele dintre jocurile mai mici. Ei vor atrage jucătorii care caută un risc mai mic, cu randamente mai mici ale pariului lor. Jackpot-urile tind să nu depășească 100.000 de dolari. Acest lucru poate dezamăgi pe cei care caută senzații tari care cumpără bilete în speranța de a-și schimba viața cu un câștig. Cu toate acestea, va atrage și pe oricine dorește să joace tactic.

Singapore

Cele mai importante loterie din Singapore există încă din anii 1960. Drept urmare, ei sunt o parte importantă a culturii naționale. Cel mai mare câștig vreodată a însumat aproximativ 10,4 milioane de dolari. În general, jackpot-ul depășește 700.000 USD. Unul dintre principalele motive pentru popularitatea sa este comoditatea. Este simplu și ușor pentru cei începători să cumpere un bilet. Acest lucru se poate face fie online, fie de la un furnizor de magazin.

Regatul Unit

Cetățenii britanici au avantajul de a accesa atât jocurile de loterie naționale, cât și europene. Când vine vorba de acesta din urmă, un număr mare de câștigători vin din Marea Britanie. Loteria națională se joacă pe tot parcursul săptămânii. Premiul numărul unu va fi adesea o sumă de șase cifre. 

În plus, ar putea fi obținute câștiguri mai mici încă în intervalul de mii de dolari. Britanicii interesați să joace la loterie ar trebui să țină cont atât de potențialul câștig, cât și de cotele.

Brazilia

În timp ce Europa și SUA domină cu siguranță industria loteriei, ele nu sunt singurii concurenți de top din industrie. Jocurile vândute cetățenilor brazilieni sunt extrem de populare. Există două motive principale pentru aceasta. Prețurile biletelor sunt destul de mici, astfel încât persoanele din medii economice diferite pot obține unul. 

În același timp, jackpot-urile pot fi în intervalul de zeci de milioane. Extragerile cu cel mai mare potențial de rentabilitate au loc o dată pe an. Acest lucru face comunitatea de loterie din Brazilia similară cu cea spaniolă.

Italia

Italia merită cu siguranță recunoaștere ca un gigant al loteriei. Țara se remarcă în ceea ce privește cele mai mari jackpot-uri posibile. Un italian norocos a câștigat 256 de milioane de dolari într-un singur joc. Încă o dată, principala problemă cu astfel de sume profitabile este faptul că participanții au șanse foarte mici de a câștiga efectiv. În unele cazuri, este de 1 la 622 de milioane. Deși acest lucru pare imposibil, cei care înving șansele ajung cu sume substanțiale de bani.

Cele mai recente știri

Plățile de miliarde de dolari provoacă febra loteriei
2022-11-22

Plățile de miliarde de dolari provoacă febra loteriei

Știri