6 moduri ușoare de a alege numerele de loterie

Știri

2022-06-14

Loteriile au devenit populare în zilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii au șansa de a deveni milionari peste noapte cu un singur bilet. Dar atingerea marelui jackpot nu este o ispravă ușoară, deoarece jucătorii trebuie să egaleze toate numerele. Deci, elefantul din cameră este, cum aleg jucătorii numerele de loterie? Ei bine, există mai multe moduri, așa cum se discută mai jos.

6 moduri ușoare de a alege numerele de loterie

1. Dând o lovitură numerelor norocoase

Toată lumea are acele numere norocoase. Ar putea fi o dată de naștere, numărul de tricou al unui jucător favorit sau orice alt număr unu la care este sentimental. Alegerea acestui număr poate fi una dintre cele mai ușoare modalități de a face acest lucru juca la loterie.

Pentru cei care nu au numere norocoase, opțiunea este să meargă cu numerele norocoase tradiționale. De exemplu, șapte este considerat un număr norocos pentru că într-o săptămână există șapte zile, șapte continente, șapte mări, șapte minuni ale lumii etc. Pe lângă șapte, trei este și un număr norocos popular popularizat prin spunerea „lucrurile bune vin. în trei.” Pentru mai multe, consultați numerele norocoase și ghinioniste din întreaga lume.

2. Randomizarea selecției

O altă modalitate de a alege numerele de loterie este prin randomizarea selecției. Nu este nevoie să vă gândiți la numerele norocoase sau la statisticile anterioare aici. Jucătorii se pot gândi la orice număr, îl pot nota și aceasta va fi prima alegere. Următorul pas este să repetați acest proces până când au toate numerele de loterie necesare.

Randomizarea numerelor de loterie este destul de ușoară și scutește jucătorii de presiunea gândirii excesive.

3. Utilizarea Alegere automată / Alegere rapidă

Cel mai simplu mod de a alege numere de loterie folosește funcția de alegere automată disponibilă pe majoritatea site-urilor de loterie, inclusiv cele mai mari loterie la nivel global, cum ar fi Powerball și Mega Millions. După cum sugerează și numele, funcția de alegere automată randomizează și alege numerele pentru jucători.

Interesant este că peste 70% dintre câștigătorii la loterie folosesc funcția de alegere rapidă. Acesta este un motiv suficient pentru a nu te mai stresa asupra numerelor de loterie și, în schimb, să lași computerul să facă treaba grea.

4. Verificarea statisticilor anterioare

Cercetarea numerelor fierbinți extrase la extragerile anterioare de loto este, de asemenea, o idee inteligentă pentru a alege numerele de loto. Pentru început, numerele loto fierbinți sunt numere care au fost extrase cel mai mult la diferitele loterie. De exemplu, 38 și 39 au fost printre cele mai extrase numere din Powerball 2021, fiind extrase de 15 ori fiecare. Pe de altă parte, 20, 22 și 40 au fost extrași de 14 ori fiecare în același an, în timp ce 1, 21, 61 și 63 au fost extrași de 13 ori fiecare.

Ei bine, nu există nicio siguranță că alegerea acestor numere fierbinți va face pe oricine un câștigător. De fapt, fiecare număr are șanse egale de a fi extras. Există și bile reci care se desenează cu greu.

5. Utilizarea Horoscoapelor

Horoscoapele zilnice pot fi folosite și pentru a alege numere de loto. Multe horoscoape prezic când cineva are noroc, așa că jocul la loto în astfel de zile ar putea face magia.

Lucrul bun despre această metodă este că multe site-uri împărtășesc numere de loterie norocoase pentru fiecare zodie.

6. numerologie

Pentru cei care cred în puterea universului, numerologia poate ajuta la alegerea numerelor de loto. Același mod în care diagramele natale din astrologie au perspective metafizice cheie este modul în care numerologia le poate oferi jucătorilor informații despre ce numere să aleagă pentru următoarea extragere.

Deși este un proces lung, o mulțime de resurse online explică cum să folosești numerologia pentru a alege numere de loto.

Încheierea

Gata, oameni buni, șase moduri simple de a alege numerele de loterie. Pentru înregistrare, nu există o modalitate unică care să garanteze câștigurile. A atinge jackpot-ul sau orice alt premiu de loto este totul despre noroc. Deci, jucătorii pot încerca oricare dintre metodele de mai sus, își pot încrucișa degetele și speră că norocul este de partea lor.

Cele mai recente știri

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7

Știri