Știri

February 15, 2024

Bărbatul cu inima frântă câștigă un premiu de loterie de 1 milion de dolari de Ziua Îndrăgostiților

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Introducere

Un bărbat din Illinois a revendicat recent un premiu de loterie de 1 milion de dolari de Ziua Îndrăgostiților, la doar câteva zile după ce a trecut printr-o despărțire. Câștigătorul, care a ales să rămână anonim, a câștigat premiul din jocul de răzuire „Monopoly 50X”. Această excepție neașteptată a venit într-un moment în care câștigătorul se simțea dezamăgit în departamentul de dragoste, dar s-a dovedit a fi o lovitură de noroc.

Bărbatul cu inima frântă câștigă un premiu de loterie de 1 milion de dolari de Ziua Îndrăgostiților

Momentul Câștigător

Potrivit Loteriei Illinois, câștigătorul și-a descris reacția la zgârierea biletului câștigător ca pe un amestec de panică și entuziasm. A simțit imediat că viața i se schimbă și chiar s-a gândit să nu meargă la muncă. Biletul câștigător a fost achiziționat de la Walmart la 137 W. North Ave, Northlake, iar câștigătorul a ales să păstreze detaliile secrete.

O căptușeală de argint

Câștigătorul a exprimat că nu are o persoană specială cu care să împărtășească vestea din cauza despărțirii sale recente. Cu toate acestea, a văzut asta ca pe o întorsătură pozitivă a evenimentelor, declarând că nu a avut prea mult noroc în departamentul de dragoste, dar acum a lovit cu adevărat jackpot-ul. Câștigătorul și-a revendicat premiul de Ziua Îndrăgostiților, optând pentru opțiunea în numerar de 600.000 de dolari înainte de taxe.

Despre jocul „Monopoly 50X”

„Monopoly 50X” este un joc de răzuire în valoare de 10 USD care oferă jucătorilor șansa de a câștiga până la 1 milion USD. Lansat pe 2 ianuarie, jocul a acordat deja unul dintre cele trei premii principale. Au mai rămas cinci din șase premii de nivelul doi în valoare de 100.000 USD și 21 din 27 de premii de nivelul al treilea în valoare de 5.000 USD.

Șanse de câștig

Probabilitatea de a câștiga orice premiu în jocul „Monopoly 50X” este de 1 la 3,39. Șansa de a câștiga premiul principal este de 1 la 2.036.500.000.

De unde să cumpărați bilete de loterie

Biletele de loterie pot fi achiziționate personal de la benzinării, magazinele universale, magazinele alimentare și unele terminale ale aeroporturilor. Pentru un plus de confort, biletele pot fi comandate și online prin Jackpocket, curierul oficial de loterie digitală al rețelei USA TODAY. Jackpocket permite utilizatorilor din anumite state și teritorii din SUA să aleagă jocul și numerele de loterie, să plaseze comenzi, să vadă bilete și să colecteze câștiguri folosind telefonul sau computerul de acasă.

Nu uitați să jucați responsabil și numai dacă aveți vârsta legală. Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți aveți o problemă cu jocurile de noroc, căutați ajutor de la resursele adecvate.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri