Știri

August 7, 2023

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

BetGames, un furnizor de top de jocuri de noroc online, a anunțat încă o adăugare la lista sa de baloane, Instant Lucky 7. Este un joc de loterie instantanee care marchează intrarea BetGames pe piața loteriei. Compania a spus că jocul este conceput pentru a satisface nevoia tot mai mare a clienților pentru acest serviciu de jocuri.

BetGames lansează primul său joc de loterie online Instant Lucky 7

Furnizorul de software a anunțat planuri de a lansa Instant Lucky 7 pe toate piețele sale reglementate. Jocul le va oferi jucătorilor o experiență unică la loterie de înaltă frecvență și jackpot, pentru a crește implicarea și reținerea.

În această nouă ediție, BetGames a luat unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou și l-a reelaborat într-un produs dinamic, cu ritm rapid, orientat spre satisfacerea nevoilor clienților care tânjesc după această experiență. Instant Lucky 7 împrumută inspirația din versiunea emblematică a companiei cu forma mai lungă, produsul clasic de loterie.

Instant Lucky 7 este primul complet animat al companiei joc de loterie, oferind un pachet de date reduse de doar 3 MB. Acest joc de loterie simplu de jucat oferă jucătorilor potențialul de a câștiga de 200.000 de ori suma inițială. Extragerile jocului au loc în fiecare minut și vor fi disponibile 24/7 la site-uri de loterie reglementate.

BetGames a fost într-o plimbare excesivă pentru a-și pune amprenta în sectorul loteriei online. În aprilie 2022, BetGames și BetWay au semnat o înțelegere să furnizeze operatorului un studio de loterie de marcă.

Compania a declarat că intenționează să lanseze mai multe jocuri în 2023, în principal jocuri de cazinou live. Biblioteca de dealeri live a BetGames conține în prezent titluri cu cele mai bune performanțe, cum ar fi:

  • Roata Norocului
  • Pariați pe Baccarat
  • Războiul pariurilor

Comentând noul joc de loterie, CPO de la BetGames, Ian Catchick, a spus:

„Luăm ceea ce am învățat din cercetarea noastră aprofundată de piață cu lansarea noastră de mare succes Twain Sport și aplicăm această perspectivă asupra produselor noastre tradiționale de bază. Natura de înaltă frecvență a Instant Lucky 7 este un stil de joc care devine din ce în ce mai mult predominant în rândul jucătorilor în consumul lor de divertisment, astfel încât să avem un produs de loto care să îndeplinească aceste cerințe este o parte cheie a strategiei noastre pentru restul anului 2023. Este primul dintr-un șir de jocuri noi de care suntem cu adevărat încântați și suntem pregătiți. pentru a vă bucura de un H2 aglomerat de lansări de conținut.”

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri