Știri

February 15, 2024

Câștigă mare și sprijină locuințe la prețuri accesibile cu Loteria 50/50 de la Habitat for Humanity Okanagan

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Foto: Contribuție Linda Farr, stânga, primește cecul ei de 35.550 USD de la Habitat for Humanity Okanagan CEO Andrea Manifold.

Câștigă mare și sprijină locuințe la prețuri accesibile cu Loteria 50/50 de la Habitat for Humanity Okanagan

Există o nouă loterie în oraș, iar Habitatul local pentru Umanitate dorește ca tu să faci parte din ea.

În 2023, Habitat for Humanity Okanagan a lansat cea mai mare loterie online 50/50 din istoria sa. Anul trecut, You Win! Noi construim! Loteria 50/50 a acordat 65.427 USD în premii în bani pentru doi câștigători norocoși chiar aici, în Okanagan. Această loterie foarte populară a revenit cu cote și mai bune și mai multe șanse de a câștiga mare.

Mai multe șanse de a câștiga mari

Directorul de dezvoltare al Habitat for Humanity, Danielle Smith, este încântată de faptul că vor exista mai mulți rezidenți locali cu șansa de a câștiga un mare premiu în bani, în același timp, aducând o diferență semnificativă pentru familiile care au nevoie de locuințe la prețuri accesibile în Okanagan.

Nu numai că Smith însăși este încântată de toate posibilitățile de câștig, dar pentru CEO Andrea Manifold este una dintre cele mai bune părți ale jobului ei; sunând câștigători precum Linda Farr din Kelowna cu doar câteva zile înainte de Crăciun pentru a-i spune că tocmai câștigase 35.550 de dolari. Farr a fost cel mai mare câștigător al loteriei de până acum și și-a cumpărat bilete de 50/50 la Centrul Comercial Orchard Park de la standul comunității Habitat for Humanity Okanagan la începutul lunii decembrie.

Farr a fost bucuroasă să câștige și ea a împărtășit cu Habitat că, împreună cu câștigurile ei, întreaga familie plănuiește acum o excursie de Crăciun în Mexic în 2024. Ea a mai spus că o parte din câștigurile ei vor fi împărțite cu familia ei și că a putut să profite de un nou dormitor. Când a fost întrebată de ce și-a cumpărat biletele, ea a spus pur și simplu: „Cred cu adevărat în munca pe care o face Habitat for Humanity”

O victorie pentru locuințe la prețuri accesibile

Într-o perioadă în care organizațiile caritabile precum Habitat for Humanity fac parte dintr-un număr tot mai mare de grupuri care abordează nevoia foarte reală și provocatoare de locuințe la prețuri accesibile - o nevoie care este în creștere. Această loterie este un câștig uriaș pentru locuințe la prețuri accesibile, mai ales într-un moment în care locuințele este una dintre nevoile cele mai critice pentru mii de britanici din Columbia. Tu Câștigi! Noi construim! Loteria 50/50 oferă cumpărătorilor de bilete șansa de a revendica jumătate din jackpot-ul în creștere în iulie și din nou în decembrie, iar fiecare jackpot ar putea crește la 300.000 USD, făcând premiul pentru fiecare extragere un premiu în numerar de 150.000 USD pentru câștigător. Și prima dintre cele două extrageri a început deja și va avea loc pe 2 iulie 2024.

Ia-ți biletele

Există câteva modalități de a vă obține biletele pentru loteria Habitat Okanagan 50/50. Puteți cumpăra bilete online la www.rafflebox.ca/raffle/hfh-okanagan sau la standul Habitat Okanagan de la Kelowna Spring Home Show, care va avea loc în weekendul viitor (17-18 februarie) la Prospera Place. Biletele 50/50 sunt cinci pentru 25 USD, 20 pentru 50 USD sau 100 pentru 100 USD.

Smith spune că această loterie nu numai că oferă cumpărătorilor de bilete puterea de a schimba viețile mai multor familii locale; au, de asemenea, șanse foarte mari de a câștiga mare.

Acest articol este scris de sau în numele clientului sponsor și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Castanet.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud
2024-04-15

De la Scratch-off la Jackpot: Câștiga de 300.000 USD a unei femei din Carolina de Sud

Știri