Câștigătorii loteriei joacă ca profesioniști

Știri

2022-11-08

Câștigarea jackpot-ului este o șansă lungă, dar șansele nu îi împiedică pe jucătorii frecventi de la loterie să își asume șansa. De fapt, vânzările de bilete cresc în fiecare an. Cu mai mulți bani direcționați către proiecte de lucrări publice, educație și organizații caritabile, cumpărarea unui bilet este ca și cum ați dona pentru o cauză demnă. Pe măsură ce valoarea premiilor crește exponențial, jucătorii de la loterie găsesc modalități de a îmbunătăți șansele. 

Câștigătorii loteriei joacă ca profesioniști

Un jucător inteligent folosește strategii simple pentru a muta cotele în favoarea lui. Acesta este motivul pentru care jucătorii profesioniști de loterie câștigă de mai multe ori. Să explorăm câteva moduri în care un cumpărător de bilete își poate îmbunătăți șansele de câștig.

Cumpărați bilete suplimentare

Este logic că, cu cât un jucător cumpără mai multe bilete, cu atât sunt mai mari șansele sale de câștig. Biletele costă 2 USD. The loteria este un joc cu numere. În funcție de reguli, un jucător își poate da seama câte bilete va trebui să cumpere pentru a câștiga. De exemplu, șansele ca un cumpărător individual de bilete să câștige jocul Mega Millions din SUA sunt mari. Cu un singur câștigător din 302.565.350, sunt șanse ca majoritatea jucătorilor să doneze pur și simplu unei organizații de caritate atunci când cumpără un bilet.

Cu toate acestea, un cumpărător norocos de bilete își poate îmbunătăți șansele cumpărând zece sau mai multe bilete. După cumpărarea a 20 de bilete, șansele de câștig ale unui jucător cresc la 1 din 15.128.768. Cumpărarea a 100 de bilete crește șansele la 1 la 302.575. După achiziționarea a o mie de bilete, șansele de câștig sunt de 1 la 30.257.

Cu 10.000 Biletele Mega Millions în mână, un jucător are o șansă din 3.025 de a câștiga. Cât de grozav este să câștigi cel puțin 20 de milioane de dolari după ce ai cheltuit doar 20.000 de dolari? Deoarece jackpot-ul de pornire pentru Mega Millions este de 20 de milioane de dolari, un jucător poate câștiga cel puțin premiul minim. Chiar dacă nu există o modalitate sigură de a garanta o victorie, este posibil. Îmbunătățirea cotelor oferă jucătorului o șansă mai bună.

Din fericire, jackpot-ul nu este singurul premiu pentru Mega Millions. De fapt, există o șansă de 1 din 24 de a câștiga unul dintre premiile mai mici. Cumpărarea a 24 de bilete asigură că un jucător poate câștiga ceva. 

Cu toate acestea, să câștigi mai puțin de 10 USD după ce ai cheltuit 48 USD nu este un mod de a juca din punct de vedere fiscal. Este important ca un jucător să-și revizuiască bugetul pentru a se asigura că își poate permite să cumpere mai multe bilete de loterie online. Ca și în cazul tuturor jocurilor de noroc, jucătorii ar trebui să cheltuiască doar venitul disponibil, ceea ce nu le va afecta calitatea vieții. (de exemplu, un jucător nu ar trebui să cheltuiască bani de chirie pe bilete de loterie.)

Alegerea combinațiilor de numere

Cel mai important aspect al jocului la loterie este să decizi ce numere să alegi pentru bilet. Câștigătorii la loterie au adesea unele dintre aceleași strategii în comun pentru alegerea numerelor.

Excludeți modelele

Administratorii atrag de obicei numere aleatorii. Modelele apar rar în timpul desenului. Jucătorii care aleg numere într-un model scad cotele. Alegerea numerelor atât din gama inferioară, cât și din cea înaltă pentru a le amesteca aleatoriu îmbunătățește șansele deținătorului de bilet. Un jucător care alege un număr de model are o șansă de 1 din 1000000 de a câștiga. Alternativ, există o șansă de 1 la 10000 ca numărul câștigător să fie aleatoriu.

Joacă același număr

De fiecare dată când un jucător cumpără un bilet câștigător cu același număr, are șansa de a câștiga la loterie. Cotele nu se schimba prea mult. Cu toate acestea, cu mai mult de 300 de milioane de combinații pentru Mega Millions, un număr poate câștiga în cele din urmă. Chiar și numerele pe care administratorii le-au extras deja se repetă mai des decât își dau seama oamenii. Deci, jocul aceluiași număr îmbunătățește șansele de câștig ale cumpărătorului de bilete.

Cumpărați bilete des

Cumpărarea unui bilet este singura modalitate de a câștiga. Un cumpărător profesionist de bilete joacă la loterie în mod sistematic și constant pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig.

Cele mai recente știri

Plățile de miliarde de dolari provoacă febra loteriei
2022-11-22

Plățile de miliarde de dolari provoacă febra loteriei

Știri