Știri

February 22, 2022

Câștig la loterie de mai multe ori

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Majoritatea oamenilor s-ar simți norocoși să câștige un jackpot la loterie o dată în viață.

Câștig la loterie de mai multe ori

Dar un cuplu canadian foarte norocos a lipit de aur nu o dată, nu de două ori, ci de TREI ori.

Barbara și Douglas Fink din Alberta, Canada s-au bucurat de bunătatea lui Lady Luck în 1989, când Douglas a împărțit o victorie de 128 000 de dolari într-un sindicat cu 4 prieteni, 100 000 de dolari în 2010, iar apoi cel mai mare câștig al lor fiind de 8,1 milioane de dolari în februarie. 2017. A existat un alt jackpot câștigător cu aceleași numere, ceea ce înseamnă că Fink's au împărțit jackpotul inițial de 16 milioane de dolari cu un alt jucător. Numerele câștigătoare care le-au adus bogăția lor au fost 9, 21, 25, 26, 31 și 41.

Finks au spus că, după succesul lor, se retrag la loterie și vor pleca într-o vacanță pe insulă, vor cumpăra o casă nouă și vor împărtăși câștigurile cu copiii și nepoții lor.

S-a spus puțin despre modul în care Finks au reușit să obțină această realizare uimitoare de a câștiga la loterie de trei ori, așa că nu știm dacă au avut sfaturi sau trucuri specifice care i-au ajutat.

Cum să ai noroc Lady

Există, totuși, câteva linii directoare general acceptate cu privire la modul de a juca la loterie pentru a asigura succesul. Unele dintre acestea sunt:

Evitați alegerea rapidă Majoritatea câștigătorilor la loterie vă vor spune să evitați să utilizați opțiunea simplă și rapidă de a selecta numerele cu litera a computerului. Mai degrabă, alegeți-vă numerele cu atenție, asigurându-vă că aveți o distribuție decentă pe card. Acest lucru se leagă și de alte două linii directoare: 1. coerență și 2. cercetare.

Cercetare Atunci când alegeți ce loterie să jucați și ce numere să alegeți, efectuarea unei cercetări adecvate va fi cea mai bună modalitate de a garanta succesul. Unele loterie au șanse mai bune de a oferi un câștig, în funcție de câte numere trebuie să selectați dintr-un anumit grup de numere, precum și de câți oameni joacă. În plus, anumite numere sunt în general alese ca numere câștigătoare mai des decât altele. În consecință, petrecând ceva timp făcând această cercetare, ați putea pune bazele pentru un câștig decent.

Consecvență Joacă frecvent aceleași numere. Mulți jucători vor juca numere diferite în fiecare săptămână sau la fiecare extragere. Acest lucru vă va împiedica să găsiți succesul. Mai degrabă, aveți răbdare și utilizați aceleași numere în fiecare extragere. Dacă ați cercetat în mod corespunzător selecția și combinațiile dvs., numerele vor fi numere câștigătoare la un moment dat.

Alăturați-vă unui sindicat După cum putem vedea din povestea lui Finks, prima victorie a lui Douglas Finks a fost, de fapt, atunci când formase un sindicat cu prietenii. Deși un sindicat vă va vedea că trebuie să vă împărtășiți câștigurile cu ceilalți membri, cu cât jucați mai mulți oameni, cu atât mai multe fonduri pot fi reunite pentru a cumpăra mai multe bilete și pentru a avea o mai mare răspândire de combinații de numere la nivel global, ajutând la solidificare. o victorie.

Ai răbdare și nu renunța Cele trei victorii ale finlandezilor nu au fost în strânsă succesiune. După cum sa menționat, victoriile Finks au fost pe o perioadă de douăzeci și opt de ani, începând din 1989, urmate de a doua victorie în 2021 și, în sfârșit, a treia și majoră victorie în 2017. Dacă ar fi încetat să mai joace la prima lor victorie mai mică, ar fi nu am văzut niciodată victoria majoră care a venit mai târziu. Nu renunța dacă nu vezi imediat un câștig major.

Finks sunt dovada că poți câștiga absolut de mai multe ori la loterie. Consecvența și răbdarea sunt cheia pentru a vă asigura că sunteți unul dintre norocoșii care pot câștiga nu doar o dată, ci de două sau chiar de trei ori.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, supranumită „Lotto Lorekeeper” la LottoRanker, își valorifică abilitățile meticuloase de cercetare și profunzimea culturală din Kerala, India, pentru a face lumină asupra fenomenelor loteriei globale. Dotată cu un simț acut al detaliilor și o înclinație pentru date, ea pătrunde adânc în lumea loteriei, dezvăluind pietre prețioase ascunse și modele în tendințe.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Cele mai recente știri

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact
2023-11-21

Cheltuieli la nivel mondial la loterie: tendințe și impact

Știri